2018 Guy Alımı
-
2016 eylülde bu sürece başlayan biri 85 puan alsa da 19 aydır hala ders çalışıyor yarın ilan gelse en iyi 24 ayda atanmış olur kpss sonrasına kalırsa 30 ayı bulur tabi bunlar en iyi ihtimal bütün şartları sağlarsa bu durum gerçekleşir nasıl bi şeyin içine girdik biz ya bunları bildiğimiz halde girdik bu işin içine ama hiç bu kadar kötü olmamıştı
-
@oligopol %95 ilan gelmeyecek mi yazmış. Daha ılımlı bir dille yazmış. Umudunuzu kaybetmeyin kesin bir şey yok olarak algıladık. Ancak sen ve senin gibi bir kaç arkadaş inatla bu sene ilan gelmeyecek kesin kpss sonrasına kaldı diyor. Hani Naci Ağbal dese ki bir kaç troll tutun bu sene alım olmayacağına inandırsın herkesi dese ancak bu kadar güzel işini yapardı. Bir de hedef gösteriyorsun ona niye yüklenmiyorsun diye. Tee allam ya
-
10 haziranda mi patladi simdi? kaldik mi 5 agustosa?
-
@tuketiciranti Arkadaş diyor ki; bende bu sürecin içindeyim ama duyumlarıma göre alım olmayacakmış. Kurum içinde hareketlilik olduğunu da ihmal etmiyor aynı zamanda, ancak buna rağmen kpss sonrasına kalacağına diretiyor. Şimdi bu sürecin içinde olan arkadaş böyle bir açıklama yapmaz ya da ben Sayın Ağbalın ağzından "duymadıkça" buraya gelipte alım olmayacakmış demem çünkü alım olmayacaksa dahi bunu 15 Ağustosta herkes öğrenecek. Yani % 100 öğrenmedikçe yazılmaz. Ancak sağlamlığına inandığın ufak bir duyum alsan bile yazabilirsin. Çünkü %95 ilan gelmeyecek dersen birilerini dersten soğutabilirsin fakat %5 ihtimalle ilan gelecek dersen birilerine umut sağlar dersin başına oturabilir. Eeee kendini kandırmasın. Kandırsın kardeşim kandırsın ne var bunda zaten süreci bilerek girmedi mi ? En fazla ne kadar kandırabilir 15 Ağustosa kadar bunun sonu var ama sen adama bugunden dersi boşver alım olmayacak diyemezsin. Yalan ilan duyumunun ne kadar vebali varsa %99 alım olmayacak duyumunun da aynı vebali vardır bence. Çıkmayan canı yaşamaz diye öldürmeyin bi zahmet..
-
2014 mezunuyum şuana kadar 7 mülakata felan girdim hepsinden elendim 4 yıldır KPSS illeti yüzünden işsizim şimdiki aklım olsa KPSS kitaplarını elime dahi almazdım gidip özel sektörde şuanda iyi bir maaşla çalışıyor olurdum en azından. 1 yılı geçti hala ilan yok gerçi ilan gelse ne olacakki diyorum artık elenmeye alıştım artık mülakatlardan 4 yıllık emeğimi çöpe atmakta istemiyorum ne yapacağımı bende bilmiyorum herkese dert anlatmaktanda sıkıldım. Artık insanlar yalancı gözüyle bakıyor evladım 60 puanla bak memur alıyolarmış niye girmiyon diyorlar. Dayı 80 puanımı sana vereyim sen gir diyesim geliyor artık. Mülakatların adil yapılmaması daha ayrı bir dert
-
@asyasy onun üstüne tek sınav tek mülakatla işe girip her şeyi yoluna koyanları gördükçe daha da zoruma gidiyor elenmek.
-
@madxd Cumartesiye kadar yayınlanmazsa 14 Temmuza kalıyoruz. Bunun ilan zamanıda 25-31 Mayıs haftası.
-
Gozlerim bozuldu dakikada bir buraya gelip ilan ne durumda diye kimse kimsenin rizkini yemez inanin bende zor durumdayim 3 yildir atanamiyorum kafayi siyirmak uzereyim gecen sene geldi puanim yetmedi simdide puanim var ilan gelmedi ne yapacaz biz yaa gelmezse napariz ne yer ne iceriz birbirinizi yemek yerine cozum uretelim ogretmenler gunde iki kere tag olup gundemdeler bizde birbirimizi yiyoruz
-
@sr elenmenin acısını bilmeden kazanmak kimse bunlar yesin içsin dua etsin sukretsin haline.
-
@sr o zaten daha ayrı bir dert insanın en yakınındaki kişilere bile dert anlatamıyor. Git Bim e gir , git A101 e gir, git vekil öğretmenlik yap... bir tek herşeyi kendiler biliyor.
-
Ben böyle lanet bir sene daha görmedim,duymadım. Allah hepimize sabır versin
-
@tuketiciranti öncelikle bu cevabından ötürü sana teşekkür etmek istiyorum kardeşim. Bu söylediklerinde haklısın ve ben bunun farkındayım. Fakat ben buraya ilk iletimi yazdığımdan beri, burada olumsuz bir hava olsun temennisi gutmedim. Çünkü tekrarlıyorum ki, ben de sizler gibiyim. Ki belki de bazilarinizdan daha yüksek puanım var ve emeklerim en az sizler kadar çok.
Ben, duyduğumu yazıyorum. Tekrarlıyorum, yüzde vermem yanlış oldu ancak bana haber veren kisi böyle konuştu diye olduğu gibi duyduğumu yazdım.
Temennim sizler gibi ilanın bir an önce gelmesi. Çünkü sürekli dersleri tekrara düştüm bende. Yani unutmamak için çalışıyorum mecburen.
Ama içinizde bazı düşüncesiz insanlar beni yadirgiyor. Ben buraya duyumumu yazdıktan sonra, Facebook grupları dahil bir çok ilan bekleyen kişi gözlerini açtı. Benim istediğim de bu. Olanı görmeniz. -
Geçen sene arkadaşım, ilk kurum sınavında kazandı ilk mulakatinda başarılı olup ise başladı guy olarak.
Bir de dershane de çalıştığım için 3 yıldır tanıdığım bir arkadasim, bu 3 yıl boyunca kpss A grubuna çalıştı. İlk senesinde 60 kusur puan aldı, bırakacak gibi oldu süreci özelde bir ise girdi. 2 ay dayanabildi, sonra tekrar dershaneye yazılıp sürece başladı. 2016 da 91 puan aldı. Ancak alım sayısı az olduğu için başarılı olamadı ve guyun mulakatindan da elendi. 2017 de 89 puan alarak denetmenliği kazandi.
Pes etmeyen bir şekilde kazanıyor arkadaşlar.
Onlar kendi aralarında her ne kadar oyun oynasalarda, kuralları koyan Rabbimiz var.
Nasibimiz ne ise o olur. Her şeyin başı dua ve sağlık. -
Arkadaşlar hepinizin cuması mübarek olsun yarın cumaya namazına giden arkadaşlar ilan için dualarda buluşalım kimse canını sıkmasın elbet bu karamsar günlerde geçer rızkımıza Allah kefildir unutmayın kişi ona yazılan nasibini yemeden ölmez Allah kimsenin emeğini yerde bırakmaz inşallah
-
Çokta ilan gelecek mi gelmiyecek mi sorusuyla uğraşmayın bence KPSS odaklı çalışın geçen yıl ben o hatayı yaptım kurum sınavı bugün yarın gelecek diye beklentiye girdim kurum sınavıyla KPSS yakın tarihlere denk geldi kuruma yüklendim KPSS ye pek bakmadım KPSS den 2016 yılına göre puanım baya düştü. KPSS den eksiklerinizi tamamlamaya bakın bence.
-
Elin gâvur ülkelerinde liyakat var bizim ülkemizde ezelden beridir liyakat yok
-
Bu iş olursa geçen yıl ki gibi , seçime az bi vakit kala olacak galiba. Gönül isterki sabaha ilan gelsin ama , ilan vereceklerse geçen yıl ki gibi yapacaklar gibi bu saatten sonra. Bu da 1 ay ilan falan yok demek gibi bişey
-
bencede kpssye yakin bi tarihte olacak gecen seneki gibi tek gelsinde hayirlisiyla kpssye yakin gelsin yeterki puanimiz cop olmasin
-
@oligopol Rabbimizden başka güvendiğimiz olmasa yoksa o 7 mülakattan birinde torpil yapıp kazanırdım. Kimsenin hakkını mülakatta çalmak istemiyorum. İşe girdiğimde o kazandığım parada başka insanların hakkının olmasını istemiyorum. Başkasının hakkı olan parayla ne yuva kurmak istiyorum ne de o parayı çocuklarıma yedirmek istiyorum hakkıyla olsun herşey.
-
@asyasy kardeşim sence referansız girme şansın var mı yada giren varmıdır gerçekten bilmediğim için soruyorum