2018 Guy Alımı
-
@ecitah Dostum tüm kurumlar gördüğüm bildiğim ve dostlarımdan duyduğum kadarıyla seçime odaklanmış vaziyette. O nedenle bilgisiz konuşmaktan imtina ediyorum.
-
Abi ben anlamıyorum bune ya sanki MİT’in içinden bilgi almaya çalışıyoruz. Bir kurumda nasıl bu kadar sessizlik olabiliyor.
-
@paretowilfredo dostum bir tarafta talepler toplanıyor deniyor eğer gerçekten talep toplanıyor ise kurumdakiler bunu neden gizler aklım almıyor bu gidişata bize bunları yaşatanlara hakkım helal değil
-
Bende anlayamıyorum bir taraf gelmesi yakın görünürken diğer taraf henüz hazırlık yok görünüyor
-
Gib eğitimindeki bi konferansta arkadasın biri yeni alım ile ilgili soru sormuş konferans veren kişi açık var illaki alım olacak ama zamanı belirsiz demiş gib tekilerde açığın olduğunu kabul ediyorlar ama alım yapmıyorlar adamın tavrına göre büyük ihtimal kpss sonrasına kaldı gibi
-
Etkinlikler bu kadar zayıf kaldıkça seçim fırsatını da kaçırcaz elden diye korkuyorum. Olay gayet basit ihtiyaç var ama ne kadar ötelersek o kadar iyi kafasında kurum o yüzden de plan vs yok sağlam bir kamuoyu baskısı yada yukarıdan bir talimat geldiğinde 2 hafta da ilanı hazırlar kurum gayet rahat.
Burada bu kadar isyan etmek yerine 5 dk bir mektup yazıp PTT ye vermek hepitopu 1 saatini alır insanın.
Mektup twit gibi vs değil çok somut bir talep ve mutlaka dikkate alacaktık Sn. Cumhurbaşkanı hele ki böylesine kritik bi seçime girerken. Kusura bakmayın ama en basit konu için bile 100 bini aşkın twit atılırken bizim attığımız 1-2 bin twitle olacak iş değil bu.
KPSS a için 15.000 insanın ümidi var bunu 3te 1i mektup işini ciddiye alsa ilan mayıs ortasına kadar gelir şuraya ya. Yapmasın gözünüzü seveyim ders çalış çalış nereye kadar! -
Bizi bitirdiler resmen çaresiz bekliyoruz ama nafile gibi duruyo ne yapcağımızı şaşırdık Allah sonumuzu hayır eylesin...
-
@duryy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Etkinlikler bu kadar zayıf kaldıkça seçim fırsatını da kaçırcaz elden diye korkuyorum. Olay gayet basit ihtiyaç var ama ne kadar ötelersek o kadar iyi kafasında kurum o yüzden de plan vs yok sağlam bir kamuoyu baskısı yada yukarıdan bir talimat geldiğinde 2 hafta da ilanı hazırlar kurum gayet rahat.
Burada bu kadar isyan etmek yerine 5 dk bir mektup yazıp PTT ye vermek hepitopu 1 saatini alır insanın.
Mektup twit gibi vs değil çok somut bir talep ve mutlaka dikkate alacaktık Sn. Cumhurbaşkanı hele ki böylesine kritik bi seçime girerken. Kusura bakmayın ama en basit konu için bile 100 bini aşkın twit atılırken bizim attığımız 1-2 bin twitle olacak iş değil bu.
KPSS a için 15.000 insanın ümidi var bunu 3te 1i mektup işini ciddiye alsa ilan mayıs ortasına kadar gelir şuraya ya. Yapmasın gözünüzü seveyim ders çalış çalış nereye kadar!Kesinlikle son cümlesine kadar katılıyorum puanı olupta ilan bekleyen arkadaşlar artık lütfen biraz sorumluluk alın bu gidişle seçimin avantajını bile kaçıracağız sürekli ders çalışmak yerine biraz kendimizi ilan için versek bi birlik olsak o ilan 2 hafta içinde gelirdi eğer 2017 puanlarını kullanamadan 2018 kpss den sonra ilan gelirse yine ciddi bir yığılma siz konusu olacak ve aldığımız 2017 puanlarının hükmü olmayacak şuan 2000 kişilik bir ilanın gelmesi durumunda bile çok rahat 16 binleri görür çünkü önümüzden giden çok kişi oldu şuan herşey bizim lehimize ama gel gelelim kimse birlik olmuyor
-
bugün hacettepe öğrencileri fatih portakala mektup yollamışlardı. okulları kapanmasın diye, okudu haberlerde. öyle birşey de yapabiliriz. adam çok mutlu oldu teşekkür etti
-
@busus o üniversitelerin bölünmesi rezilliği nedir yahu toplasan 10-15 kadar bir adam akıllı üniversite var bunu yapanın amacı ne?
-
@burcuburcu Böl, parçala, yönet.
-
Arkadaşlar ben köyde bağ bahçe işleri yapıyorum lütfen biraz daha gayret .
-
@burcuburcu açıklamalarını dinledim arsa deniz kenarında diye ranta açılcak dediler. bilmiyorum valla onların görüşü böyle.
-
Vergi dairelerinde taşeron işçi alımı var mı arkadaşlar guy açığını bu yolla mı kapattılar acaba işleri onlar mı yapıyor
-
@walrass06 yok öle bisey dostum vergi dairesindeki taşeron işçi temizlik görevlileriymis aynı maaşla aynı görevi yapiyolarmis
-
Pareto hocam da benimle hemen hemen aynı duyumlari almış. Neden ona yuklenmediniz ?
-
@bitkin hocam bütün taşeronlar temizlik işçisi diye geçer ama her işi yapar büro işi de olur herşey olur
-
@oligopol Ooo Sn Naci ağbalın danışmanı konuştu yine
-
@oligopol hocam sen gruba yeni girmişsin kimse seni tanımıyor kendince haklı olsan da burda kimse olumsuz bişe duymak istemiyor trol olma şansın yüksek diye böyle bi tepki oldu sana
-
@oligopol Sevdiğim bir film olan Prestij'de şöyle bir replik geçer: "Siz gerçekleri bilmek değil, kandırılmak istiyorsunuz." Maalesef bizim durumumuz da biraz böyle. Evet gerçekçi olmak iyidir, bir şeylerin farkında olmak ve buna göre hareket etmek gerekir. Ama sizin göremediğiniz şey burdaki çoğu kişi zaten her şeyin kendine göre farkında. Fakat bu süreçte hem kendimizle hem de çevremizle mücadele içinizdeyken en ufak olumsuz söyleme karşı da gardımızı almak zorunda hissediyoruz. Gördüğünüz tepkiyi normal karşılamanız gerekir diye düşünüyorum. Bağlantılı olarak aklıma Foucault'nun bir sözü geldi. "Söylediklerinin sadece doğru olmasına değil, konuştuğun kimsenin bu doğruya katlanabilecek olmasına da
dikkat et."