TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Guy Alımı

KPSS A
    2018 guy alımı
    527
    12122
    3108630
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • P
      paretowilfredo @ecitah Son düzenleyen:

@ecitah Dostum tüm kurumlar gördüğüm bildiğim ve dostlarımdan duyduğum kadarıyla seçime odaklanmış vaziyette. O nedenle bilgisiz konuşmaktan imtina ediyorum.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
      ...

...her dem taze doğarız,
      bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • hamzaömerhalid
        hamzaömerhalid Son düzenleyen:

Abi ben anlamıyorum bune ya sanki MİT’in içinden bilgi almaya çalışıyoruz. Bir kurumda nasıl bu kadar sessizlik olabiliyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • L
          Lamıcimiyok @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo dostum bir tarafta talepler toplanıyor deniyor eğer gerçekten talep toplanıyor ise kurumdakiler bunu neden gizler aklım almıyor bu gidişata bize bunları yaşatanlara hakkım helal değil

• O
            oean Yasaklı Son düzenleyen:

Bende anlayamıyorum bir taraf gelmesi yakın görünürken diğer taraf henüz hazırlık yok görünüyor 😔

• K
              köyün-ağası Son düzenleyen:

Gib eğitimindeki bi konferansta arkadasın biri yeni alım ile ilgili soru sormuş konferans veren kişi açık var illaki alım olacak ama zamanı belirsiz demiş gib tekilerde açığın olduğunu kabul ediyorlar ama alım yapmıyorlar adamın tavrına göre büyük ihtimal kpss sonrasına kaldı gibi

• Duryy
                Duryy Son düzenleyen:

Etkinlikler bu kadar zayıf kaldıkça seçim fırsatını da kaçırcaz elden diye korkuyorum. Olay gayet basit ihtiyaç var ama ne kadar ötelersek o kadar iyi kafasında kurum o yüzden de plan vs yok sağlam bir kamuoyu baskısı yada yukarıdan bir talimat geldiğinde 2 hafta da ilanı hazırlar kurum gayet rahat.
                Burada bu kadar isyan etmek yerine 5 dk bir mektup yazıp PTT ye vermek hepitopu 1 saatini alır insanın.
                Mektup twit gibi vs değil çok somut bir talep ve mutlaka dikkate alacaktık Sn. Cumhurbaşkanı hele ki böylesine kritik bi seçime girerken. Kusura bakmayın ama en basit konu için bile 100 bini aşkın twit atılırken bizim attığımız 1-2 bin twitle olacak iş değil bu.
                KPSS a için 15.000 insanın ümidi var bunu 3te 1i mektup işini ciddiye alsa ilan mayıs ortasına kadar gelir şuraya ya. Yapmasın gözünüzü seveyim ders çalış çalış nereye kadar!

Hakla meşgul olmayanı, batıl işgal eder!

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • S
                  sa55 Son düzenleyen:

Bizi bitirdiler resmen çaresiz bekliyoruz ama nafile gibi duruyo ne yapcağımızı şaşırdık Allah sonumuzu hayır eylesin...

• L
                    Lamıcimiyok @Duryy Son düzenleyen:

@duryy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı

Etkinlikler bu kadar zayıf kaldıkça seçim fırsatını da kaçırcaz elden diye korkuyorum. Olay gayet basit ihtiyaç var ama ne kadar ötelersek o kadar iyi kafasında kurum o yüzden de plan vs yok sağlam bir kamuoyu baskısı yada yukarıdan bir talimat geldiğinde 2 hafta da ilanı hazırlar kurum gayet rahat.
                    Burada bu kadar isyan etmek yerine 5 dk bir mektup yazıp PTT ye vermek hepitopu 1 saatini alır insanın.
                    Mektup twit gibi vs değil çok somut bir talep ve mutlaka dikkate alacaktık Sn. Cumhurbaşkanı hele ki böylesine kritik bi seçime girerken. Kusura bakmayın ama en basit konu için bile 100 bini aşkın twit atılırken bizim attığımız 1-2 bin twitle olacak iş değil bu.
                    KPSS a için 15.000 insanın ümidi var bunu 3te 1i mektup işini ciddiye alsa ilan mayıs ortasına kadar gelir şuraya ya. Yapmasın gözünüzü seveyim ders çalış çalış nereye kadar!

Kesinlikle son cümlesine kadar katılıyorum puanı olupta ilan bekleyen arkadaşlar artık lütfen biraz sorumluluk alın bu gidişle seçimin avantajını bile kaçıracağız sürekli ders çalışmak yerine biraz kendimizi ilan için versek bi birlik olsak o ilan 2 hafta içinde gelirdi eğer 2017 puanlarını kullanamadan 2018 kpss den sonra ilan gelirse yine ciddi bir yığılma siz konusu olacak ve aldığımız 2017 puanlarının hükmü olmayacak şuan 2000 kişilik bir ilanın gelmesi durumunda bile çok rahat 16 binleri görür çünkü önümüzden giden çok kişi oldu şuan herşey bizim lehimize ama gel gelelim kimse birlik olmuyor

• B
                      busus Son düzenleyen:

bugün hacettepe öğrencileri fatih portakala mektup yollamışlardı. okulları kapanmasın diye, okudu haberlerde. öyle birşey de yapabiliriz. adam çok mutlu oldu teşekkür etti 🙂

burcuburcu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • burcuburcu
                        burcuburcu Yasaklı @busus Son düzenleyen:

@busus o üniversitelerin bölünmesi rezilliği nedir yahu toplasan 10-15 kadar bir adam akıllı üniversite var bunu yapanın amacı ne?

B B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • B
                          byteks1 @burcuburcu Son düzenleyen:

@burcuburcu Böl, parçala, yönet. 😊

• H
                            hasan2 Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadaşlar ben köyde bağ bahçe işleri yapıyorum lütfen biraz daha gayret .

• B
                              busus @burcuburcu Son düzenleyen:

@burcuburcu açıklamalarını dinledim arsa deniz kenarında diye ranta açılcak dediler. bilmiyorum valla onların görüşü böyle.

• walrass06
                                walrass06 Son düzenleyen:

Vergi dairelerinde taşeron işçi alımı var mı arkadaşlar guy açığını bu yolla mı kapattılar acaba işleri onlar mı yapıyor

Beni Allah Tutmuş,Kim Eder Azat?

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • B
                                  bitkin @walrass06 Son düzenleyen:

@walrass06 yok öle bisey dostum vergi dairesindeki taşeron işçi temizlik görevlileriymis aynı maaşla aynı görevi yapiyolarmis

walrass06 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • Oligopol
                                    Oligopol Son düzenleyen:

Pareto hocam da benimle hemen hemen aynı duyumlari almış. Neden ona yuklenmediniz ?

M walrass06 T D 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • walrass06
                                      walrass06 @bitkin Son düzenleyen:

@bitkin hocam bütün taşeronlar temizlik işçisi diye geçer ama her işi yapar büro işi de olur herşey olur

• M
                                        Maesteo @Oligopol Son düzenleyen:

@oligopol Ooo Sn Naci ağbalın danışmanı konuştu yine👏🏻👏🏻

• walrass06
                                          walrass06 @Oligopol Son düzenleyen:

@oligopol hocam sen gruba yeni girmişsin kimse seni tanımıyor kendince haklı olsan da burda kimse olumsuz bişe duymak istemiyor trol olma şansın yüksek diye böyle bi tepki oldu sana

• T
                                            tuketiciranti @Oligopol Son düzenleyen:

@oligopol Sevdiğim bir film olan Prestij'de şöyle bir replik geçer: "Siz gerçekleri bilmek değil, kandırılmak istiyorsunuz." Maalesef bizim durumumuz da biraz böyle. Evet gerçekçi olmak iyidir, bir şeylerin farkında olmak ve buna göre hareket etmek gerekir. Ama sizin göremediğiniz şey burdaki çoğu kişi zaten her şeyin kendine göre farkında. Fakat bu süreçte hem kendimizle hem de çevremizle mücadele içinizdeyken en ufak olumsuz söyleme karşı da gardımızı almak zorunda hissediyoruz. Gördüğünüz tepkiyi normal karşılamanız gerekir diye düşünüyorum. Bağlantılı olarak aklıma Foucault'nun bir sözü geldi. "Söylediklerinin sadece doğru olmasına değil, konuştuğun kimsenin bu doğruya katlanabilecek olmasına da
                                            dikkat et."

D Oligopol 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 278
                                            • 279
                                            • 280
                                            • 281
                                            • 282
                                            • 606
                                            • 607
                                            • 280 / 607
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti