2018 Guy Alımı
-
İlanın gelmemesi sürprizken şuan ilan gelirse sürpriz olcak benim için bu duruma düştük maalesef ilan gelirse şaşırtıcı olacak benim için
-
@fridakahlo, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@fatoss21 Duyum gerçek olsun veya olmasın önemli değil..Rabbim şifa versin çaresizliğin ne demek olduğunu iyi bilirim annem yakında diyalize girecek zor gerçekten insan başına gelmedn bu kadar iyi anlayamıyor maalesef
En son olan sınava girmeden önceki gece annemle ağlamaklı olmuştuk sınavdan bir gün sonra kanser olduğunu uzaktan öğrendim mülakat olmadı yanıma geldiğinde emeklerimi uyuya kaldığımı gördü şimdi tayin istedim 5 aydır cevap vermeyen bir kurum ve bekliyorum hayattan hiç bir beklentim yok artık görememek anlayışsız yöneticiler can acıyor hayatta
Kendim özelimde iş boş eve git gel dışında birşey yok ömrümden alıp ona vermek istiyorum olmuyor torunları ile biraz daha vakit geçirsin aldığı yeni evinde mutlu olsun istiyorum ama olmuyor tek başıma kocaman evde kafama sıkmamak için kendimi zor tutuyorum neler çektiğini anlıyorum kardeş
Alternatif tedavi verelim dioruz yok almıyor zor hayat çok zor -
@sweeney_todd Allah acil şifalar versin hocam hangi kurumdasınız 5 aydır niye cevap vermiyorlar
-
@sweeney_todd rabbim yardimciniz olsun
Allahim annenize ve tum hastalara sifalar versin insallah:( -
@sweeney_todd Allah acil şifalar versin hocam,insallah gönlünüzden geçen olur
-
@sweeney_todd kardeşim Allah şifa versin annene tez zamanda arkadaşım da aynı senin gibi anlatırdı bana dualar ettik onlar da inandı tedavi oldu ve şu an çok şükür annesi iyi çok da ilerlemişti. umut olsun yüreğine sen de @fatoss21 kardeşimiz de gelin hayırlı haberlerinizi tez vakitte verin inşallah Allah yardımcınız olsun
-
Talepler yeni toplanıyorsa 1500'den aşağa olmaz bence.Hele ki seçim öncesi.
-
@eomer bende böyle düşündüm hocam talep yeni toplanıyorsa diğer duyumlar geçersiz demektir 1250 felan
-
Çok merak ediyorum İstanbul açılıcak mı diye
-
Allah şifa versin tüm hastalara,hastane köşelerinde ameliyat bekleyenlere ve zor durumda olanlara ve bizlere yardım etsin.Dostlar sağlıkçıların bir sonraki alımı öne çekilmiş diye duydum.Seçimin etkisi olacak gibi görünüyor.. fatos arkadaşımız da yazınca güzel günler yakın görünüyor hadi hayırlısı
-
@fridakahlo Allah yardımcınız olsun Rabbim şifa versin inşallah
-
@asavran09 hocam yeni bir duyum varmı en son talep toplanıyor demiştiniz
-
@lamıcimiyok 3 ay oldu hocam ondan sonra
-
@sweeney_todd rabbim size de yardimci olsun ve şafi isminin hurmetine tum hastalarimiza sifa versin.
-
@meç sigorta varmı
-
Takvime baktım 32 aydır mali hizmetler, 28 aydır defterdarlık, 28 aydır maliye uzmanlığı alımları yapılmıyor. Maliye Bakanlığı alımlarını sadece guy ve vmy ile sınırlandırmışlar sanki
-
@rootofallevil Guy'da 28 aydır 1 defa alım yaptı
-
@walrass06 teşekkür ederim leş bir kurum boşverin yönetim kurulu toplanacakta değerlendirecek idari erke sövsen sövdü oluyor
Neyse herkese teşekkür ederim yazan -
Gib 2017 faaliyet raporunu incelediyseniz. Gecen sene tasra teskilati personel sayisi 40100, 2017 senesi icinde emekli olan 3500, 2017 senesi icinde 2000 alim ve bunlara ragmen tasra personel sayisi 37900. 2018 senesinde alim olmama ihtimali yok bence.
-
@duymhuyguy 2000 kişi almalarına rağmen bir önceki seneye göre 2200 kişilik bir açık var bu 2200 kişinin iş yükü diğer personele biniyor demekki işler aksamıyor ki açık umurlarında olmuyor