2018 Guy Alımı
-
+4 mektup
-
@ecitah Adres, isim vs olarak nasıl gönderdiniz hocam bilgi verebilir misiniz yarın bende göndereyim.
-
@duryy yukarda link atmış arkadaşlar hocam. Oradaki mektubu yazın. Adreste yazıyor orda. Yanınıza kimlik fotokopinizi alın. Postahaneden mektup başı 2 tl ücret alınıyor. Yollayın bu şekilde 5 dk sürmüyor İnanın ama dönüşü güzel olacak bizlere Allah ın izniyle
-
+9 mektup.
-
geçen sene verim almıştı mektup etkinliğinden, darısı bu seneye inşallah.
-
Kimler mektup etkinliğine katıldı?
-
Duyumcu arkadaş aranıyor!! Dolgun maaş,servis,yemek.. Seçim öncesi şenlenir dedik 2000 gelir dedik yaprak kımıldamıyor eyy naci ağbal
-
Arkadaşlar tekrardan merhaba. Bir duyum daha aldim. Ilan yakında geliyor . Çünkü illerden talep toplanoyormus ilan için.
-
-
@lamıcimiyok yarın gönderiyorum.
-
@duymhuyguy Arkadaşlar geçen gün de yazdım kardeşim ankarada eğitimde ve bana şu an baskı yapıp duruyor 10 dk once yazdı yine olan için talep toplanıyor çalışmalarını hızlandır diye
-
@duymhuyguy inşallah ilan gelir de yüzümüz güler. Iban a da gerek yok bana bu duyumları söyleyen kardeşim için dua bekliyorum önceden de söylemiştim kanser tedavisi görüyor ona bol bol dua edin yeter bana
-
@fatoss21 Allah tez zamanda bol şifalar versin inşallah. Bizede tez zamanda bol alımlı ilanlar.
-
@fatoss21 kardeşin kimden duyduğunu söyledi mi inşallah gelir dualarımız seninle
-
@duymhuyguy resmen içime doğmuş
-
Geçen sağolsun @fatoss21 arkadasımız 1250 kişilik bir alımdan bahsetmişti şimdi talep toplanıyor dedi ya bu sayıyı geçme ihtimali var o zaman değil mi? Yoksa talep toplanmaz var olan sayı üzerinden bir alıma çıkılırdı diye düşünüyorum
-
@fatoss21 Allah acil şifalar versin...
-
@meç hocam talep toplandıktan sonra illerin verdikleri sayıya göre almiyorla yinede geçen yıl da birçok il in talep ettiğinin altında vermisti
-
@fatoss21 anladım hocam belki insafa gelip biraz daha fazla alırlar
-
@bitkin hocam bu konuda daha konusamadik onunla ama bana net bir isim verir mi bilmiyorum duyum aldıkça buralara yazicam. Bende sizin gibi çok heyecanlıyım.