2018 Guy Alımı
-
Acaba 1000 kişilik bir ilan gelse 82.8 p48 puanı ile İzmir veya Antalya gelme olasılığı var mıdır?
-
@herhangibiri Kesin gelir zaten 2000 guy 300 sgk şuradan buradan da 200 kişi falan atandı
-
@herhangibiri Gelir hocam .Geçen seneyle kıyaslamayın 82 nin sıralaması geçen senenin 85 denk geliyor
-
@shanks evet bu geçenki guy alımı önümüzü baya açar umarım
-
@maesteo işallah Hocam ya o kadar bekledik bari güzel bir şehirde yaşayalım
-
Mektup etkinliği var bu gün arkadaşlar face de metni hazırlamışlar destek olalim
-
@bitkin sadece o metin ve zarfın dışına gönderi adresi mi yazılıyo gönderici ismi falan göremedim yazılan mektuplarda
-
@bitkin Facebook’ta hangi hesap link atar mısın?
-
@falanfilan, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Milli eğitim,Emniyet,Sağlık bak,Milli savunma diğerlerine göre inanılmaz boyutta
-
-
Arkadaşlar haydin hareket bu gidişle biz ilan milan alamicaz..
-
2018 KPSS den önce gelse artık şu ilan
-
Kardeşler, öncelikle selamlarımı ileteyim, olabildiğince kısa ve öz anlatmaya çalışacağım. Bende kaç yıldır bu sürecin içerisindeyim dolayısıyla içinizden biri olarak yazdığımdan şüpheniz olmasın. Sizlerden küçük bir ricam olacak. En azından sınav başlıklarında bu kadar karamsar yorum yaparken daha dikkatli olalım. Hani ince eleyip sık dokumak derler büyüklerimiz, biraz buna gayret etmeliyiz. Elbette her türlü dertleşilebilir zaten bizi bizden başka kim anlayabilir, konuşacak insan bulmak dahi zor. Dikkatinizi çekmek istediğim nokta ise bu süreçte gerçekçi takılmakla umutsuzluğa kapılmak arasında ince bir çizgi var. Ortam malum İİBF-SBF’ linin durumu ortada bunlar gerçekler. Ancak bunları öyle konuşmalıyız ki bizi umutsuzluğa sevk etmek yerine bir fikir üretimine yol açsın. Bunu söylerken birbirimizi avutalım, umut tacirlerine yol açalım demiyorum buna en başta ben karşı çıkarım. Çoğumuz bu karamsar havadan foruma gelemez olduk, okudukça efkarlanıyor daha beter kararıyoruz. Yazarken daha dikkatli olalım ricasında bulunuyorum (özellikle küfür vs. yakışmıyor).
Son olarak duyum meselesinde Allah’ın izniyle kimin samimiyetle duyum paylaştığını kimin öylesine konuştuğunu anlamak, ayırmak bize düşer. Herkesin her lafının arkasından sevinmek, üzülmek sizleri daha fazla yıpratır. Bu konuda kendini kanıtlamış arkadaşların söyledikleri öncelikle dikkate alınmalı. Burada da önemli bir detay, hazır denilen ilanlar dahi kaç kez erteleniyor, olabildiğince titiz davranıp haber getiren arkadaşların şevklerini kırmayacak bir üslupla yazmalıyız. Sonuçta burada duyduğunu paylaşanlar ne ilanı hazırlıyor ne de yayınlıyor. Tepkilerimizi doğru yerlere çevirelim, hiç yoktan birbirimizin moralini bozmaya gerek yok diye düşünüyorum. Herkese çalışmalarında kolaylıklar dilerim.
-
@plansız katılıyorum. hatta daha geçenlerde sayıştay sayfasında yaşandı ilan gelmeyecek diye bi arkadaş çok ısrar etti öyle duyum almış yüksekte birinden canmavi arkadaş bekle gece görürsün dediği halde iddialaşmıştı. gece de ilan geldi. yani duyumların hangisi doğru hangisi değil bilemeyiz. olumlu duyumları alıp çalışmaya devam edelim.
-
@busus Evet bunu kasıtlı olarak yapanlar var özellikle bunlara prim verilmemeli. Burada moralleri bozup oturup ders çalışıyorlar muhtemelen.
-
Keşke almayacaklarsa çıkıp deseler bu sene yok diye daha iyi ders çalışırız vallahi ya şimdi gelcek mi gelir mi demekten grupta kavga etmekten ders çalışamıyoruz
-
Bu memurlar nette hep kurum icine calisiyor bir kerede bizi haber yapsa neyse parasi verelim. Yine gidip kurum ici sozunu tut secim var diyorlar bakana
-
@duymhuyguy Allah’a havale ediyorum o çıkarcıları. Ulan o kadar mesaj atıldı bir cevap bile vermediler. Hala kurum içini gündeme getiriyorlar yazıklar olsun acınacak hala düşerler inşaallah
-
@can-mavi Hocam sessiz kaldınız olumlu olumsuz birşeyler var mı? Seçim kararı sonrası öngörünüz,duyumunuz?
-
Mektubumu yolladım inş güzel sonuçlar alırız️ Lütfen arkadaşlar sizlerde yollayın. Zaten birileri yolluyor kim uğraşacak demeyin 5 dk almaz. Ne kadar çoğunluk olursak sesimiz o kadar çok duyulur. Elimizi taşın altına koyalım. Biz elimizden geleni yapalım gerisi artık takdiri ilahi. Nolur es geçmeyin. Hepiniz yollayın