2018 Guy Alımı
-
Maliyenin alım yapmamasının ne 15 temmuza ne de ekonomik veya siyasi başka bir sebebe dayandırmanın doğru olmadığını düşünüyorum.Sebep belli;Naci Ağbal. Diğer kurumlar gayet alım yapıyor.
-
@oligopol gelip burda milletin modunu düşürme arkadaşım çok depresyona girmek istiyorsan otur odana kapat bunlari kendine anlat. Bizim morala ihtiyacımız var seninki ruh emici çevremizde çok zaten
-
@Oligopol tek derdin milletin morali bozmak,belli aralıklarla gelip saçma sapan karamsar yorumlar yapmaktan başkabirşey yaptığın yok
-
@palamut Ağbal, "Ekonominin ihtiyaçlarına göre, kamu harcamalarında 2018 yılında ciddi anlamda kemer sıkacağız. Cari harcamalarımız başta olmak üzere, birçok alanda, bütçeyi açıkladığımızda onları da sizlerle paylaşacağım. Gerçekten kamu 2018 yılında kemer sıkacak." diye konuştu.
Bu sozleri sizi hakli cikariyor.
-
Şuan mektup etkinliği var katılan veya katılmayı düşünen veya ben katılırım diyen kaç kisi var ?
-
Hakaret nedeniyle kaldirilmistir!!!
-
@lamıcimiyok etkinlik yapılacağı nerede yazıldı acaba. Diğer sayfalarda göremedim. Gözden mi kaçırdım acaba?
-
Arkadaslar stres yapmayin. Allahin nasip ederse 5-6 sene sonra ise girmis baska telaslarin icerisinde ordan oraya savrulacagiz. Belki de bu zamanlari hatirlayip kendimize stres ettigimize uzulecegiz.
Sayistay icin koca sene herkes p48le alim bekledi, adamlar ilana cikti p48 yok. Kim ne derse desin yazilan oluyor. Kuyunun dibinden gokyuzu sadece kuyunun agizi kadar gozukuyor suan bize. Ama bizim koca bi gokyuzumuz var. suan goremiyor olabiliriz ama o guzel gunlere kavusacagiz, tum gokyuzu bizim. Az sabir -
Arkadaşlar yanlış anlamayın da burda oligopol mu daha gerçekçi şeyler söylüyor yoksa biz mi bende ilan gelecek diyorum Eylül’den beri takip edenler bilir Mayıs’a kadar geldik bütün duyumlar patladı hala gelecek diyoruz yani biz çok iyi niyetli yaklaşıyoruz bakan beyin tutumu belli zaten ben seçim erkene alınınca umutlandım gelecektir diye düşünüyorum ama burda isteyen ilan gelmeyecek diyebilir en son alımla 1 önceki arasında 17 ay olmuş diyebilir en son alımdan hala göreve başlamayanlar var diyebilir bunlar gerçekler KPSS’den sonra 11 geçti alım mı oldu yani şunu da anlamıyorum burda alım olmayacak deyince ders çalışmayı mı bırakıyorsunuz ne istiyorsunuz yani herkes ilan gelecekmi desin diyoruz zaten Eylül’den beri ne oldu geldi mi sonuçta kpss var ona hazırlanmak daha iyi ilan gelirse ne ala gelmezse de ilk bini zorlarız bu durumlara düşmeyiz
-
@duymhuyguy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Hakaret nedeniyle kaldirilmistir!!!
Sayin Adminler
Madem yorumumu kaldiriyorsunuz. O zaman kaynaksiz duyum paylasmak yasak yazin. Gaipten duyum alan yaziyor. -
@duymhuyguy ne oldu ki
-
@duymhuyguy hocam hakaret veya tartışmaya yönelik içeriği kaldırmamız gerekir fakat duyum alan kişiye kaynağını söyle diye nasıl dayatabiliriz? Zaten adı üstünde duyum ve kaynağını saklama hakkına sahip insanlar, tabi ki laf olsun diye ortaya duyum atan da var fakat maalesef burada değerlendirme yaparak inanıp inanmamayı seçecek sizlersiniz.
-
@agor 1 hafta önce katılıp duyum paylaşanlar var çoğu olumsuz bunlara el atsanız daha güzel olur. Sürekli dönüşümlü olarak biri gidip diğeri geliyor
-
@agor kimse kusura bakmasın zaten tahammül kalmadı bunlarda sürekli gelince @duymhuyguy arkadaşda güzelce yazmış
-
@hasansss bence ders çalışmaya devam edin zaten kpss var ilan gelicekse gelicektir zaten
-
@agor sizde haklisiniz bir bakima. Ancak kaynaksiz duyumlari ikaz edebilirsiniz. Çünkü 3 yanlış 1 dogruyu götürüyor. Ben bu forumu istihbarati ile tanimistim ama bu kisiler yüzünden itibar kaybediyor.
-
oligopol ilk postunda gelip %95 ihtimal ile aldığı duyumu yazmıştı bu adamı ciddiye almak oligopol piyasasında ki safça davranışla açıklanabilir sadece. gülüp geçiyorum artık. adam %95lerden "çok ama çok zor" demeye başlamış bu sefer yıl vermeyi de ihmal etmemiş
-
@duymhuyguy sayın bakan kemer sıkacağız derken kendi bakanlığımıza eleman almayacağız anlamında demiş galiba milli eğitim egm jandarma tsk tarım bakanlığı vs. habire personel alımından bahsediyorlar bi maliye bakanlığında tık yok
-
@eliff orası öyle ama arada bakıyoruz buralara bakıncada art niyetli kişilere denk gelince ister istemez dert ediniyoruz
-
@hasansss hocam farkındayız tahammül kalmadığının, gerçekten buradaki herkes gibi üzüntü içerisindeyiz tüm bu ilansızlıklar karşısında, @duymhuyguy bu tarz asılsız duyumlar için iletileri belirtin arkadaşlar değerlendirip müdahale etsinler. Anlayışsızlığın hüküm sürdüğü bu günlerde karşılıklı anlayış ile çözmeye çalışalım her şeyi rica ederim.