2018 Guy Alımı
-
@fatoss21 Duyum gerçek olsun veya olmasın önemli değil..Rabbim şifa versin çaresizliğin ne demek olduğunu iyi bilirim annem yakında diyalize girecek zor gerçekten insan başına gelmedn bu kadar iyi anlayamıyor maalesef
-
@fatoss21 çok teşekkür ederiz . Allah kardeşine tez zamanda şifa versin inşallah sayıda güzel olur
-
@fatoss21 Valla çok çok sağolun insanın ruhunu açıyosunuz ben zaten umutluydum seçim öncesinden şimdi bi de hayalimdeki sayı geldi mi tamamız
-
Arkadaşlar biraz da ilan geliyormuş gibi ama tabi rehavete kapılmadan analiz yapalım mı:) Mesela diyelim onumuzden berimizden vs kaç kişi gitti? guyun 1000 veya 1250 kişilik geldiğini varsayarsak kaç binlere sarkacagini düşünüyorsunuz?
-
@ronay92 kaç katı alacağına bağlı. Genelde 5 katı alıyor. Geçen yıl 7 bin sarkmıştı. Bu sene de 5 bin sarkar muhtemelen. Önümüzden 2000 guy 300 SGK gitti rahat 200 kişide diğer ufak sayılı ilanlarda gitmiştir. Yani 2500 sıralamadan çıkarmak mantıklı olur bence.
-
@fatoss21 Keşke atanan arkadaşlar arada sırada buraya uğrayıp duyduklarını yazsalar. Ben Eskişehir'de guy olan bir arkadaşıma sordum o 'bence kpss öncesi alım olacak gibi duruyor' dedi sadece. Bizden fazlasını bilmiyordu. Hadi inşallah yüzümüz gülsün artık.
-
@ronay92 hocam 2bin guy cekildi 400 sgk soyle boyle ufak alımlardan da 300 gitti desek 3bine yakin kisi yokmus gibi varsayabiliriz. P48 siralamalarina bakarsak gecen yila gore puaninizi +3 olarak baz alin yine 10 bin siralamasi olan guy sinavini gorur diye dusunuyorum ben.bu tabiki illerin sayisina ilanin kac kisilik olacagina da bagli il az olursa risk cok bolunmeyecegini fazla dusus goremeyiz belki ama yine 5 10 kisilik cok il olursa bolunur siralama duser
-
@duryy teşekkürler hocam
-
@olursaolur pareto canmavi bu duyumdan haberdar olmaz mıydı ama onlar niye bişey soylemiyo ki
-
Arkadaşlarım lütfen şu mektup işini göz ardı etmeyin bu husus önemli göndermeyen arkadaşlar sizlerde elinizi taşın altına koyun herkes kendi gücünde bir şeyler yapıyor ben elimden gelen her şeyi yapıyorum hiç bir şeyi yapmayipta öylece bekleyen arkadaşlar size bir şey demiyorum
-
@ronay92 Geçen seneki kadar bol illi gelirse 10 bin sıralamayı çok rahat görür 1250 kişilik alımda.
-
Peki bu süreç nasıl işliyo bilen var mı talep toplanmaya başladıktan sonra çok sürer mi ?
-
@eliff pareto demisti zaten ilgilencem diye bir malumati olunca muhakkak yazar o
-
@lamıcimiyok mektubu kaç kişi göndermiş ve nasıl göndereceğiz ?
-
@lamıcimiyok eli tasin altina koyacak ne varki kardesim herkes uzerine duseni yapsin ilan duyum ne varsa umutla bekliyoruz herkes vakit ayirmali ozellikle yapalim edelimciler birlik olamiyoruz diyenler buyrun firsat birlik olmak icin
-
@grundig biraz geride facebook linki paylasildi
-
@grundig hocam buraya resim yukleyemedigim için sözlü olarak anlatayım mektubu yazdıktan sonra zarfın sağ alt köşesine cb nın ismini yazdıktan sonra sırayla cumhurbaşkanlığı külliyesi 06560 beştepe ankara türkiye yazıp ptt den gönderiyoruz mektup örneği olarak face de paylaşım yapıldı kendim yazma yim dersen oradaki örneğin aynısını mektuba yazarsın kardeşim duyarlılığın için teşekkür ederim
-
@lamıcimiyok tamamdır hocam teşekkür ederim .
-
@rul0kat kardeşim elini taşın altına koymaktan kastım şu bazı arkadaşlar yaptığımız etkinliğe katılmıyor malesef 'ne twitira nede başka bir etkinliğe onlara dikkat çekmek için yazdim
-
@can-mavi @paretowilfredo @priss bu duyumla ilgili bilginiz var mı hocam talep toplanıyormuş