2018 Guy Alımı
-
@meç amaç bu zaten 3 kişinin yapacağını 1 kişiye yaptırmak
-
İşler aksamaz olur mu? Merak ediyorsanız en yakın gibe giderek gözleriniz ile görebilirsiniz. Bütün personel şikayetçi. Özellikle yoğun olduğu zamanlar işinizi 3-4 saatte ancak halledebilirsiniz. Bakanlık da bunu biliyor. Neyi bekliyor bilmiyorum. Şundan eminim ki eğer ki Naci agbal yerine başka bir bakan olsaydı, çoktan vize çıkmıştı bizlere.
-
@walrass06 bu amaç naci ağbalın amacı mı yoksa bütün hükümetin amacı mı anlam veremiyorum şuan bence naci ağbal gitse bu az personel işi değişir ben çok alınsın demiyorum ama hiç değilse senede 1500 2000 kişilik ilanada çıkki gençlerde önünü görsün
-
Dostlar guy alımına sıcak bakmıyo Naci Ağbal cünkü sürekli idare personeli şikayet halinde.Bilmiyorum fark ettiniz mi taşra uzman denetmen alımı iyice azaldi.Ilgoc 20 kisilik ilan bunu gosterdi mhuy duy ilanlari yok.Sonra sgk denetmenlik alimida aciklanmasini gec tutuyolar benim analizim bu yönde
-
Cünku merkez uzmanlıklar yıllardir hep böyleydi.Bu senede yalan yok iyi alım oldu.Yazdigim gibi tasra uzman alımi cok az.Boyle oluncada tıkanma başliyo.Oyle gidelim ki sorunumuzu tespit edelim.Ne oldu gecen yil gostermelik bir guy geldi devami yok.
-
Ayrıca twitterda yeni guy olmuş arkadaşlarımız mesaiye kaldıklarını yazdıkları twitlerine denk geldim... Yani 3 kişinin yaptığını 1 kişi yine yapabilir gizli işsizlik varsa ama mesaiye kalma durumları varsa o zaman orada gizli işsizlik yok, ciddi ihtiyaç var diyebiliriz. Bir de mesaiye kalanlara ek ücret veriliyorsa bitmişiz biz... (verilmiyor diye biliyorum ama emin değilim)
-
Açıkca diyorlar ki taşra uzman olcağiniza gidin polis subay olun.Bn böyle okuyorum artik durumu
-
Taşra uzman alımı cok azaldı bir kere daha yazıyorum sorunumuz bu.
-
@falanfilan hocam @zenginmemur un da dediği gibi resmen polis olun diyorlar, malesef ne mesai ne başka bir ödeme hiç bir şey verilmiyor.
-
Ek ücret verilmiyor ama hafta içi onun yerine izin veriliyor
-
@falanfilan mesai ücreti çok düşük bi rakam kamuda yanlış olmasın ama 30 40 lira diye duymuştum
-
Son 2 gun. İlan gelmezse bu is agustosa kalir. Oncelikli konumuz bu bence bosverin olmayan seyin hesabini yapmayi
-
@slytherin kpss grubunda birisi taleplerin toplandığı doğrudur ağrı 25 kişi talep ettı net tarih belli degl demis
-
@eliff ağrı geçen sene 15 kişi almıstı bu sene sayıyı artırmıs
-
MEKTUP GÖNDERMEYEN KALMASIN ARKADAŞLAR
https://m.facebook.com/groups/KPSSSA/permalink/1774430472646630/
-
@i̇lanbekleyenbiri bugün 2 arkadaş yolladık.
-
@slytherin 14 temmuzda var
-
@paretowilfredo Çevrim içi olmuş hemen darlayalım. Hala haber yok sanırım guy'dan..
-
@tuketiciranti Darlamana gerek yok dostum zaten yeterince darlardayım
Gel gelelim guy sürecine. Dostlar daha evvel müspet konuşan bilgi kaynaklarımız daha olumsuz konuşmaya başladı daha doğrusu belirsiz konuşmaya diyelim. İlana dair muhtemeldir ki yine kurumda bir suskunluk talimatı var çünkü daha evvel bilgi aldıklarımız bu şekilde davranıyor. Yine yeniden soruşturmaya başlayacağım. Az kendimi toparlamaya ihtiyacım var mazur görmenizi temenni ederim. Bir kaç gündür zaten yokluğumu müşahede ettiniz, biraz daha toparlamam gereken işler ve toparlanması gereken bir kafam var. Sonrasında bakacağım durumlara dostlar.
-
Sizin öngörünüz ne peki hocam seçim öncesi gelme olasılığı var mı @paretowilffredo