2018 Guy Alımı
-
Artık ilan gelmeme gibi bir ihtimal yok gibi görünüyor, en azından hareketlilik o yönde . Ama önemli olan gelecek ilanda kurumu başarmak.. Gelir mi gelmez mi düşüncesini sadece ders aralarındaki 10 dakikada düşünmemiz gereken zamanlarımız.
-
@fernando-reges inşallah.
-
Binali yıldırım bugün tvde izleyicilerden gelen bedelli askerlik sorusunu cevaplamış. Biz sorsak iletmezdi muhabirler.
-
@hamzaömerhalid bedelli için 100.000 twit atılırken bizde 2 bini geçmiyor. Çok normal değil mi onu sorması.
-
Adamlar uzun bir suredir tag satin alip tt oluyorlar ve tabiri caizse resmen kükrüyorlar twitterdan bir baski yaratamayiz dusuncesi nasil curutulur cok guzel bir emsali..Şu kyk borçlarina da yüklenseler bari nasilsa biz pasif kaldik iibf konusunda..
-
https://twitter.com/TC_Basbakan/status/989967982913835010?s=20 Arkadaşlar Sn. Başbakan Maliye ve Ekonomi Bakanlıklarının birleşmesine yönelik bürokrasi örneği vererek bu twiti atmış. Diyorum ki hazır bakanlığın adı geçmişken bedelli bekleyenler de bedelli twitinin altına dolmuşken biz de bu twiti sahiplenip Maliye Bk. 1 senedir alıma çıkmadığından bahsedelim öyle çok kolumuz yorulmaz bir twit at çık buraya da yazalım boş geçmeyelim ama görürler ama görmezler
-
@serkan01 Kitleyle alakalı sonuçta ayrıca devlete karı olan bir kitle ancak bizim bir kitlemiz yok. İyi yan kyk konusunda belli bir kitle var ve hükümete seslerini duyurmayı başarmışlar büyük ihtimal af gelmese de bir düzenleme gelebilir.
-
Twitterdaki ankara kusu hesabi sıradaki müjde öğretmenlere yazmış bizimde inşallah yakındır
-
Facede gruplarda 2bin guy gelio insan kaynaklari demis diye bisey yazmislar dogrumudur acaba yaa insllh
-
@maliyeciniss hocam kac kere yazdim ankara kusuna butun haberler ilk ondan cikio anlasilan onemli biri twitlerimi gordu hic cevap vermedi insllh bu sefer bizle ilgili biseyler soyler
-
@bg2603 aynen hocam bende bu ankara kuşunu gördüm acaba ona mı yüklensek belik bi netice elde edebiliriz
-
@bad1905 valla hocam halk ile ic ice surekli sorular soruyor neler yapiosunuz ne konusalim bugun felan diye ben her seferinde iibfye kadro ne zaman acilacak dedim en sonunda bezdi bidaki twitinde secim harici bisey yazmayalim yazmis yani ben yukleniyorum ona cunku gercekte burokraside cok aktif biri herkesin sorununa ayri cevap verio benimkinede haber olmadigi icin yazmadi diye dusunuyorum yuklenmekte fayda var
-
@maliyeciniss ciddiye alınacak bir hesap değil bence bedelli içinde yaş sınırı olmayacak demiş dsfkaadsf
-
@duymhuyguy hocam o.ne diyosa cikio herkesten once gul aday dedi ertesi gun ortalik yikildi aday olacak diye ben test ettim cikmayan haberini gormedim suan
-
@bg2603 "Önce ÖTV, sonra KDV kalkacak. Öğretmenlere aile birliği sağlanacak. Ortadoğu'dan daha ucuz akaryakıt temin edilecek. Gümrük vergileri düşürülecek. Esnafın vergi yükü azaltılacak. Maaş kesintileri çalışanın cebinde kalacak."
Bu twitini gördükten sonra ciddiye alamıyorum bir türlü -
@duymhuyguy sende haklisin
-
@duymhuyguy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Gümrük vergileri düşürülecek. Esnafın vergi yükü azaltılacak. Maaş kesintileri çalışanın cebinde kalacak."
Bu twitini gördükten sonra ciddiye alamıyoruhocam ÖTV hariç diğerlerini bilmem ama ÖTV ile ilgili seçim sonrası bi çalışma olacağı aşikar bugün Cumhurbaşkanı sözcüsü verdiği röpörtajda ÖTV indirimi olması gerektiğinden bahsetti.Seçim sonrası bunu görebiliriz özellikle akaryakıt gibi ürünlerde..
-
@duymhuyguy Valla ciddiye alınacak bi hesap gibi duruyor ama ne dese çıkıyor talepleri iletmede bi rolü var mi bilmiyorum
-
Arkadaşlar Tuğrul koçer Twitter’da anket başlatmış pazar günü etkinliğe var mısınız diyen lütfen katılıp varım diyin katılıma göre karar vericekmiş
-
@gmzankr066 evet ona katılalım.Basbakan 'in söylediklerini duydunuz mu memur da sözleşmeli olsun demis