2018 Guy Alımı
-
@gmzankr066 73 puan 13 binlerdeyim .
-
@mrvguy en son 2000 alımında bir çoğu il o sıralamalarda kapadı il seçiminde riskin var ama şansın da kesinlikle var.
-
@ltfye insanlar bıktı be kardeşim yıldırdılar vallahi billahi içimde bir gram yaşama Sevinci bırakmadılar
-
@mrvguy benim sıralamam da 12 binde.geçen seneki guy alımlarında bir çok il bizim sıralamalarda kapamış.yani şansımız var ama bizim şansımız gelecek ilanın(gelirse tabi!!!) sayısına ve şehirlerin sayısına göre değişecek..
-
Bu akşam Saat 21.00 de Maliye Bakanı odaklı Twitter Etkinliği yapılacaktır.
Duyuralim ve katılım gösterelim lütfen...
-
Bence ilan milan gelmez bu sene. Seçim telaşına girildi. Unutulduk aha Mayıs oldu Ocak filan diyorlardı
-
@marjinalfaydali @mrvguy benim de 14 binde 2000 kişilik bi alımda hepimizin de gayet şansı var inancım tam yeteri ki o sayıyı alalım
-
@slytherin hiç sıkintı olmaz icini ferah tut
-
@gmzankr066 2000 lik bir alımda şansınız var önümüzden bayaa kişinin gittiğinide varsayarsak ee birde tek yıl puanı kullanılacak arkadan gelende yok baya baya şansınız var sakın ümitsizliğe kapılmayın
-
@gmzankr066 sıralamanız 10 bine kadar gelmiştir bence
-
@meç 10 değilse bile 11 olmuştur bence de ️ Artık iyi bi sayı geldikten sonra tamamen şansa bağlı il konusu ama iyi bi sayı gelmezse yandık ️
-
Ne cok bekledik su guyu mubarek kandil gunu su ilan gelse artik ne var
-
Guy alımında sistem değişir mi?
-
@torpil Seni her başlıkta olumsuz , motivasyon düşürücü şeylerle görüyorum senin psikolojin bitmişse buraya kusma.
-
Nisan da bitti ilan yok. Mayıs bitecek. Haziran bitecek. Ama biz hep beklicez bir umut. Bu nasıl sistemdir anlamıyorum. Alım yapıcaz ya da yapmıcaz. Çok mu zor bir açıklama yapmak.
-
@i̇şsiziibfli mayısta da gelmezse ben kendi adıma Haziran da geleceğini sanmıyorum artık çok yorulduk
-
@ua1905 sadece oy artırmak için.
Yedek milletvekilliği olacak, istifa etseler de kendi partisinden başkası MV olacak. -
10 haziran da sınava girme şansımızda ortadan kalktığına göre artık 1 aya yakın bir süre ilan beklemeyin , ondan sonra olursa olur
-
vay be koskoca 1 yıl boş geçti yine kpss sürecine soktular bizi. bir yetkilide bize kulak asmıyor o kadar emek var alın teri var ...
-
Naci Ağbal bizi mahvetti..