2018 Guy Alımı
-
@pump-priming Sınava giren 70 bin, umudu olan 15 bin anca. Geriye kalan 55 binde bu sene gelmesin de sınavdan snra gelsin bizde girelim diye hiçbir etkinliğe el atmıyor. Maalesef kısır döngü.
-
@duryy umudu olan 15binden de 900 twit anca...
-
Site yönlendirmesi olacağı için link vermeyim ama memur hocam sitesi İibf'liler alım bekliyor diye haber yapmış. Altına da mayıs ayında 1000-1500 arası uzman yardımcılığı ilanı bekliyoruz yazmışlar.
-
@maesteo benim psikolojim bozuk değilde sen toz pembe hayellerinden bir an önce kurtul burası polyanacılık oynanacak yer değil
-
@torpil burası umudu olmayanların da yeri değil kardeşim. Buraya giren her insanın içinde biraz da olsa umut vardır. sen de bu güruhun bir parçasısın kabul et bence
-
@tuketiciranti bu zamanda hala 1000 gelirse ben daha bişey söylemiyorum gerçekten
-
İibfliyi iibfli takmıyor devlet büyükleri ne yapsın bu kadar tweete kimsenin kılı kıpırdamaz. Bende olsam bende ilan vermem demekki herkes halinden memnun bizde az personelle maliyeti kısarak iş yaparız gerek yok ilana der aldığım verime azalan maliyetime bakarım bu kadar bencil vurdumduymaz bir güruh sadece bizim fakültedir.net
-
@gmzankr066 1000 gelmesi de meçhul
-
Kus soru alabilirim yazmis yine ogretmenlerden yer yok devletin tum kadrolarini versen yine kadro diye aglayacaklar yaa
-
@tuketiciranti Onlar yazdığı sayının hiçbir önemi yok, olay hakkında pek bilgileri olduğunu dahi sanmıyorum. Destek olmak istemişler yine de Allah razı olsun.
-
@rybcznski05 hangi birine kizalim, hangi birine sitem edelim, ders çalışmak icin kendimden ailemden vakit caliyorken, twitterda tag olmak için cabaliyorken kadro icin dilenirken buluyorum kendimi ve sadece aciyorum caresizligime
Bizi bu hale getirenler utansin. -
Sahil güvenlik uzman erbaş alıyormuş merak edip şartlara bir bakayım dedim.1-Su altına 4 metre dalma 2-Su altında 20 metre ilerleme 3-Yan stilde 20 metre yüzme 4- Su üstünde kol kullanmadan 2 dk durma vb vb...
Abi kurbağa mı alıyorsunuz bu neymiş böyle bize Guy'dan başka yol yok tek çare Guy -
Arkadaşlar hayırlı geceler , hayırlı kandiller. Bugün ankara da eğitim de olan bir arkadaşımla konuştum. Bilgi falan var mı diye sordum , kendisi insan kaynaklarından bi abi ile konuşmuş ve şuan da bazı illerden sayı alındığını söylemiş ayrıca sınav illaki olacak demiş lakin zaman dilimi belirtmemış.
Ayrıca geçen sene ki ilanın direk cumhurbaşkanı talimatı ile geldiğini söylemiş bunda da etkili olan mektup etkinliğiymış cumhurbaşkanı sözcüsü durumu iletince ilk elden talimat gelmiş anlayacağınız.
Paylaşmak istedim sadece
Umarim yakın zamanda bizleri sevindiren ilan hatta ilanlar gelir.
Dua için en uygun zamanda
Allah yardımcımız olsun.Facebook’ta biri ...
-
@gmzankr066 hocam sistem aynı mı olcak?
-
@gmzankr066 o zaman ciddi bir mektup etkinliği başlatmak şart oldu.
-
@zenginmemur vallahi onu bilmiyorum onu ilan gelince öğrenebiliriz
-
@pump-priming ben şahsen ders çalışmayı bırakmak zorunda kaldım işe girip özel sektörde 12 saat çalışıyorum ama ilanında peşini kovalıyorum 45 gün sürede tekrar yüksek tempoda çalışan ama ilan gelecek mi o belli değil halimiz içler acısı avmlerde diplomamızla çürüyecegiz İstanbul'da yedek kalmasam belki de guydum umudum kalmasam umudu olanlara destek olmaya çalışıyorum hepimiz hakkında hayırlısı olsun durumumuz içler acısı
-
@fernando-reges geçen sene muvazzaf deniz subay için davet ettiler, mülakatlara baktım su altı 50 mt yüzme, 5 metreden dalış filan vardı bunları yapabilsem bear grylls in yanına başlarım ki ben. sanırsın ülkenin üçte ikisi olimpik yüzme havuzu ve her yıl yüzmede dünya rekorları bizde ula angarada büyüdük be
-
Referansların arttığı herkesin sağdan soldan adam bulup kısa yoldan işe girdiği bu zamanlarda çevre baskısı, işsizlik, parasızlık bir yandan bastırırken kimse görmesin diye kütüphaneye dershaneye arka sokaklardan giden çalıştığı kitabını yolda utandığı için saklayan ayıp birşey yapıyormuş gibi akraba içinde boynu bükük duran yılmadan usanmadan ders çalışan kardeşlerim Berat kandiliniz mübarek olsun Allah bizim bu çektiğimiz sıkıntıların karşılığını verecektir bu devletin kadrolarını en çok hakeden bizleriz hergün kütüphaneye gidip gelmekten kas yapan ayağımız sayfalarca yazılar yazan ellerimiz okumaktan bozulan gözlerimiz sıkıntıdan beyazlayan saçlarımız düşünmekten çalışmaktan yanan beynimiz buna en büyük şahittir
-
@torpil Burda böylesin Dguy konuşuldu böylesin hadi onu geçtim Vakıfbank mülakatı oluyor ne güzel süreç işliyor orda da aynı heryerde aynı benim birşey oynadığım yok benim yolum belli amacıma ulaşana kadar devam edecem ama boş karamsar düşüncelerini heryerde görmek istemiyorum