2018 Guy Alımı
-
@gökyeleli eş dost görmesin diye değil o. Amannn başkası atar zaten ben sesimi çıkarmıyımdandır o.
-
2000 guy bekliyoruz 2000 twit atamiyoruz. Yaziklar olsun. Yarın kurumiçi açilir o zaman gorurum sizleri. Seçim öncesi sesimizi duyurduk duyurduk yoksa daha çok bekleriz. Sozüm ozellikle forumu okuyup evde işşizlik krizi gecirip hiç bisey yapmayanlara.
-
Yalnız uzun zamandır duyum söyleyen de yok.
-
Kurum içi uzmanlığı alırlarsa 65 yaşı doldurana kadar emekli olmazlar çünkü maaşları 1200 TL artacak
-
@marjinalfaydali Hocam şuan gkgy çalışıyorum. Neredeyse de tümünü bitirmiş durumdayım. Alan bilgim önceki senelerden de var. Hem alan hem de gkgy çalışıp ikisini de yarım yamalak bırakmaktan korkuyorum açıkçası. Hem dediğiniz gibi 2019 a kaldık büyük bi ihtimalle. Bu kadar çok belirsizlik varken gkgy çalışmamı da hiç etmek istemiyorum. Bu seçim sürecine de girmişken araya yüklü bi sayı ile alımı sokuşturacaklarını da düşünmüyorum maalesef ki üzülerek. Muhasebe maliye ile başlayıp hukukla hafiften devam edebilirim de. Bilmiyorum ne yapacağımı açıkçası.
-
güzel haberler gelsin artık. Çok sessiz duyumsuz buralar
-
Bir video vardı Cengiz Yüceer hocanın çıktığı program bakan beye izletilecek deniyordu. O videonun sonucu ne oldu acaba bilen var mı?
-
@nikola-tersla evet su secim doneminde alimlarin cogu B grubuna kayacak gibi gozukuyor.(ptt 5000 alim gelecegi gibi...)
Fakat yine de alani elden birakmamak lazim.gecen sene nisanda referandum oldu ve nisanda da guy ilani geldi.yani henuz bir gec kalinmislik yok.illaki alanda temeliniz vardir.B ye calisirken A yi da ihmal etmeyin bence. -
Arkadaşlar Sayın bakan NTV’de soruları cevaplıyor
-
Arkadaşlar Twitter’da NTVnin hesabına yüklenin yine kurum içi bekleyenler döktürüyo bakın
-
Arkadaşlar soru sorun lütfen sessiz kalmayın kurum içi pusu kurmuş resmen her yerdeler.
-
@tuketiciranti twit attım ben .
-
“Maliye Bakanı Naci Ağbaldan memurlara bayram ikramiyesi müjdesi” .. helal olsun aslında her şeyin farkında bizim durumumuzun da farkında , bakıyor ama görmüyor helal olsun
-
@grundig ben de attım
-
Ben de attım
-
Yok Arkadaslar Sayın Naci Ağbal genclere is kurun diyo yani acikca memur almıyoruz ne yapcaksiniz guy olup.Şuan sinirden dersi falan bıraktim.Bu nasıl bir düzendir alım olmayacaksa gecen yil sinava biz niye katildik.Acikca soylesinler A grubuna girmeyin gidin esnaf olun iibfliler
-
Hani nerde Risk Analiz Merkzezi nerde denetim personeli alımı nerde.
-
Yine adımız bile anılmadı diyecek bir şey bulamıyorum.
-
Bize yine eş zamanlı bimer cimer etkinliği göründü
-
Eğer alım yapacak olsa bir şekilde değinirdi. Moral bozmak şu bu değil ama bence KPSS öncesi unutalım GUY fikrini. GUY gelecek diye gygk ihmal ediyoruz. KPSS bazı konuları ihmal ediyoruz. En azından KPSS ye yüklenelim az bir zaman kaldı..