2018 Guy Alımı
-
Yok arkadaşlar yanlış anladınız özür dilerim herzaman çevremize yaptığımız açıklamaları yazdım yine aynı şeyleri söyleyeceğiz diye.
Herşeyden umutlanıyoruz çaresiz. seçimde erkene alındığına göre alım yakındır inşaallah o yüzden öyle yazdım.
Bilgi alabileceğim biri olsa kapısında yatar yakasına yapışır yine o bilgiyi alır herkesten önce buraya yazardım -
@hamzaömerhalid eyvallah kardeşim seni az çok tanıyoruz boş konuşmayacağını bildiğim için sordum
-
Yine haftasonu geldi
-
dostlar isem yayınclık veya a kadro nun soru bankası pdf olarak varmı bir de pozitif muhasebe kaynak sıkıntı bende
-
Haydi beyler 2000 Guy ilanı için bastırın.
-
@oligopol ankarada ikamet ediyorum her zaman destek olurum
-
Seçim zamanı gelmeyecekte ne zaman gelecek bu ilan bastıralım alalım şu ilanı ihtiyaç olduğunu dün dünya biliyor ee bakanda sıcak bakmiyodu ama artık mecbur bakicak :))
-
@friedman98 Bencede İlan mı mektup mu başka birşey mi ben hazırım maddi manevi destek vermeye
-
21.30 da ki etkinliği unutmayalım. Arkadaşlarınız da tek tek mesaj atın Twitter'dan da duyurun lütfen
-
9 a kadar ders çalışın yeter, 9.30dan itibaren de ilan için çalışalım. Yoksa ders çalışmanın bir anlamı olmayacak bu gidişle
-
Hadi bakalım arkadaşlar tek güvencemiz bur kaldı hareketlenelim
-
Arkadaşlar Özgür Özkınık hocaya İibf'lileri de unutmaması için ve 2017 puanı ile GUY alımı olmadığını dile getirmesi için mesaj atalım. Kendisi eminim farkındadır ama paylaşan sayfalar genelde öğretmen atamaları ve mülakatlar üzerine yoğunlaşmış. Bizleri de konuşur umarım.
-
@friedman98 aynen hocam bastıralım artık
-
Etkinlik tagınıda 5 10 dk önceden şurada yazsın içinde olan biri. Gidip Twitter da tag aramayalım.
-
"Cumhurbaşkanı seçim kampanyamız başladı" dedi arkadaşlar Twitter etkinliğiyle beraber Cimer-Bimer'e tekrar mektup gönderirsek güzel dönüşler alabiliriz.
-
Memurlar netin whatsap no su 0 532 540 0 590 Guy un 1 senedir gelmediğini 2017 kpss puanlarının heba olacağını vs. yazip haber yapmalarını isteyelim
-
@bitkin onlar çıkarı olmadan bir iş yapmaz anladığım kadarıyla. kaç sefer yazdım başkaları da yazdı geçen gün. Yok adamların umrunda değil bence çalışanlarından kurum içi bekleyen var bize gıcıklar.
-
@bitkin neden sadece GUY odakli talepler var pek anlam veremiyorum.ihdas edilmiş cok daha guzel kadrolar varken sadece guyu dile getirmemek lazim
-
@gözde vmy yada dguy için herkesin puanı yetmeyebilir bu yüzden guy isteniyor
-
@gözde vmy istersen 2-3 bin kişi destek verir guy istersen 20 bin kişi şuan önemli olan da guy her sene gelen guy bu sene gelmiyor