2018 Guy Alımı
-
Gecen yil 16 nisan referandum 1 nisan ilan 14 mayis sinav yapildi.Simdi demem o ki daha secim sonucu belirlenmeden ilan geliyo ancak ya sonrasi tam bir kaos.Mülakat tarihi ne zman yapildi biliyomusinuz tam 6 ay sonra aciklanmasi ise baslamasi tam 1 yil.Hadi simdide sevinelim bunlar gün kurtarir gün dostlar.Bn maliye bakanliginin secim propangadasi icin ilana cikacagini dusunmuyorum oyle olsa su saatte 1000 dguy 1000 vmy gelmesi lazim hemde bolunmeden ama zaman cok az temmuz oncesi tek guy gelir
-
Öncelikle erken seçim kararı vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Şöyle düşünelim 1 yıldır ilan gelmiyordu bundan daha kötü senaryo olamazdı zaten her gelişme bizim lehimize:)
Seçim öncesi ilan gelmezse daha ne zaman gelecek? -
Arkadaşlar ben secim öncesi ilanın inşallah geleceğini düşünüyorum zaten bu secimden öncede gelmez ise dükkanı kapatıp gidelim daha da gelmez artık bence 1 yada 2 hafta içinde hareketlenme olacak
-
Arkadaşlar pareto hoca erken seçim ve ilanlarla ilgili başlık açmış bakın isterseniz
-
Evet seçim tarihi belli oldu 24 Haziran. Şimdi seçimlerle ilanların bi bağlantısı olmadığını bence kimse iddaa etmesin. Bkz: 18 aydır gelmeyen ilan geçen yıl referanduma 2 hafta kala geliveriyor. Bunun tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Rutin sınav takvimine uygun bir dönemdi ve seçimlerin olması ilanı tetikledi bana göre. Şu anda benzer bir durum var yine 12 aydır ilan yok,rutin sınav takvimindeyiz ve yine bir seçim. Beklediğimiz tüm ilanlar için müsait bi zemin var olmaması için bir neden yok. İnşallah 1 aya kadar ilan gelecek diye umut ediyorum, umarım gelecek.
-
Arkadaşlar çok sağlam bir şekilde etkinlik yapmalıyız ki sesimizi duyuralım.’İlan yoksa oy yok’ herkes bilsin. Miyopik davranmaktantan başka çaremiz yok artık. 2 yıldır kütüphaneye gidiyorum, ama ne ses var ne de seda.
-
@duymhuyguy verilmez miymiş Hocam ülkemizi tanıyalım planlarımızı hep alternatifli yapalım yoksa kaybederiz.
-
MAKSİMAND İLKESİNİ hatırlayalım.. siyasi partiler oy maksimizasyonu,seçmenler fayda maksimizasyonu..
-
Seçim avantajiyla da ilan gelmezse 2017 kpssye girenlere emek verenlere çok yazık olacak bekleye bekleye bi hal olduk..
-
O kadar beklettiler ki ilan gelse bile oy alamayacakları çok mezun var.
-
@jacky-boy herkesin orada bana saldırması haklı olunduğunu göstermez.. SUskunluğum tartışmanın uzamaması içindi haksız olduğumu düşündüğümden değil.. Ben tarihler için yorum yapmayın demiştim üfürmeyin dedim burası biraz ağır oldu ama bana ağır oldu diyenlerin tamamı benden daha ağır üstelik şahsıma saldırdılar.. Kötü örnek emsal teşkil etmez yanlışsa yanlıştır.. Ben yanlış yapmışsam siz bana saldırarak hatamı düzeltmeye çalışamazsınız bu daha büyük yanlıştır.. İstisnasız hepiniz bunu yaptınız.. Ek olarak Mutlu olamazsın kazanamazsın demiştiniz kazandım ve mutluyum.. Her sayfada bir tartışmanıza ve kendinizce ince laf sokuşlarınıza rastlıyorum
-
Herkes kendi çıkarları doğrultusunda isteklerde bulunuyor madem kimse taşlamayacaksa ben de kendi isteğimi dillendireyim.umarım ilanlar kpss sonrası gelir.çünkü benim buna ihtiyacım var.ben de bir çok ilanın gelmesi için bekledim olmadı yeniden hazırlanıyorum işte.şimdi de erken seçim yüzünden kaybetmek istemiyorum.elbette ki hayırlısı olsun ama isteğim kpss sonrası ilanların gelmesi.
-
@buseneatanıyorum Aynı mantıkla hiçbir zaman ilan gelmez ki güzel kardeşim. Seneye de 2019 kpss hazırlanan biri çıkar ve o cümleyi sana kurar.
-
@buseneatanıyorum Umarım ileride olur ya belli olmaz Maliye Bakanı falan olmazsın:))
-
@2iki kurulabilir aynı cümleler önemli değil.ben sadece kendi hayrıma olanı dillendirdim istedim o kadar.
-
@fernando-reges çok komik oldu, tebrik ederim.
-
@buseneatanıyorum o kadar omurgasızım ki her kapının altından geçerim diyorsun iyi bakalım hayırlısı umarım hayatımda senin türünden insanlarla karşılaşmam.
-
@buseneatanıyorum bize de gelsin seneyede sana gelsin hocam yoksa bu sene gelmesin demek olmaz bu sene bize geldi diye size gelmemezlik yapmaz merak etmeyin
-
@buseneatanıyorum Teşekkür ederim ben espiri değil temennide bulundum ama.Bu zihniyetin kendinden başkasına yararı olmaz.Elbette herkes kendi çıkarını düşünür ama bu kadar da değil.2017 puanları,emekleri çöpe gitsin diyorsun.Ben de sana sende düzgün çalışıp iyi puan alsaydın diyorum.Uzun süredir işin içindeymişsin ya..
-
@2iki ne kadar buyük bi ayıp bu.insanlar istediğini düşünüp yazabilir değil mi bu plartforma.sizinle ayni fikirde düşünmüyorum diye omurgasız demeniz sizin ayıbınız.umarım ilan gelir deseydim alkışlayacak mıydınız?sizinle ayni fikirde olmasa da insanlarla saygılı konusmaya davet ediyorum sizi.