2018 Guy Alımı
-
@duymhuyguy zaman ayirip ugrasmissin emegine saglik kardes
-
@duymhuyguy yaptığın güzel kardeşim.. en azından ne zamana kadar geleceği konusunda fikrimiz oluyor eyv.
-
@duymhuyguy hocam kurban bayramı kaç gün sürüyor sizin orda?
-
Arkadaşlar kurumici çalışanlar boş durmuyorlar twitirda etkinlik başlatmislar kurumici gelir uzmanlığı sözü tutulsun diğe
-
@paretowilfredo duacıyız hocam
-
@madxd kurban Bayramı 9 gun olacagi icin bizim icin haftasonlarini feda etmezler diye dusundum
-
@duymhuyguy kardeş ikinci hafta sonunu saymazlar bak oda doğru bir hafta ihtimali daha var.
-
@duymhuyguy he o manda diyorsun olabilir
-
Arkadaşlar bi duyum aldim doğruluk derecesi yüksek yanliz bana kimden aldiniz diye sormayın lütfen çalişmaya devam edelim 1700 kişi ve sınav ilani 11 hazirana yakın gelecek ve bende bi kaç kişiye duyumu sordurdum çalişmalar başlamiş illerden sayı da istenmiş rabbim hepimizin yardimcisi olur inş duyumu söyleyen abimizi yanıltmazlar bizlerin de yüzü güler
-
Akıyo bu akşam maşallah
-
Yani baya hareketlilik başlamiş vergi dairelerin de biz etkinliklere yine devam edelim
-
@umutlnn kardeşim duyum aldigin kişi yetkili birimi yani merkezden birimi
-
@umutlnn nick entry uyumu 'umutlanın'
-
@umutlnn 11 hazirana gelecekse sinav ne zaman olacak tarih sıkıntı olmuyor mu ?
-
Arkadaşlar duyumu alan arkadaş yetkili bürokrasi de tepeden birinden almiş sizlerle paylaştim inş rabbim yardimcimiz olur allahtan umudu kesmeyi yiyecek rizik varsa bizi bulacak zerre ki korkmayın
-
Acaba 1700 de kaça kadar düşer ya
-
@gmzankr066 70 i görür
-
@walrass06 @gmzankr066 Bu il terchine göre değişir ama 70 i görmesi imkansıza yakın max 75-76 seyreder diye düşünüyorum.
-
@gmzankr066 71 72 civarını görür tabi bazı iller. illere sayı dağılımı da önemli
-
@manu1905 75 76 uçuk. 2000 guy gitti, 300 sgk, 300 diğer ilanlar olsa 2600 kişi gitti. 2017 de tek yıl ve puanlar düşük sıralamalara göre. Yerine göre 71 72 bulabilir ki geçen sene bile 74 vardı galiba.