2018 Guy Alımı
-
@emre1910 hocam bakanın attığı twitin altına bakın yorumlara 50 tane adamların yorumu var bide bizimkilere bakın
-
@herhangibiri haklısın hocam.biz bir avuç insan yapalım bari elimzden geleni..
-
@emre1910 valla kardeşim ne diyim bilmiyorum ya insanlar bence korkuyorlar twit atmaktan konu ile ilgili yorum yapmaktan korkularının sebebinin de ileride mülakatlarda bunlar önüme çıkar mı acaba olduğunu düşünüyorum fakat şunun farkında değiller ki eğer haklarını aramazlarsa önlerinde girebilecekleri bir mülakatları bile olmucak
-
@herhangibiri valla tweet attm ama kurum içinden bizimkiler arada kayniyo resmn saldırmışlar
-
bakan bey hala küresel gelişmelerden dem vuruyor işsizlik ve ülke gündeminden çok uzak kalmayı yeğliyor .
-
Yok arkadaş bu bakanla olmaz ya sorulacak sorular belliymiş. Bakan beyin cevaplarını sorulamışlar(!)
-
Kendi işinizi kurun bağkur sigorta 1 yıl bizden diyor zaten sorular önceden hazırlanıyor yeni bir soru almıyorlar
-
@herhangibiri anlamak zor ya.hakaret etmiyoruz ki durumumuzu belirtiyoruz neyinden korkuyolarki vallaha anlayamiyorum..Allah ilan gelmesi için uğraşanlarıda görüyor el ovuşturup kpssden önce ilan gelmemesi için dua edenlerle hic bir etkinlige katilmayıp kitap cekilişı olunca binlerce yorum atanlarıda görüyor
-
Öncede açıklanan ekonomi paketinin detayları verildi sadece. Sorular herkese bir tane diye dağıtılmış zaten. Aslında oyunculuk gibi bişey yani. Herkes rolünü oynadı ve bitti.
-
@emre1910 katılsınlar bakalım kitap çekilişlerine o kitaplar ellerinde patladığında anlayacaklar ama çok geç olacak
-
Programda Cumhurbaşkanı öğleden sonra ekonomi zirvesini toplayacak dedi.Bakanda katilacakmış...beştepeyimi arasak yada şimdiden c.b.ye veya dansmanlara falan twitmi atsak.
-
Arkadaşlar bakan beyin özel kalemleri bakan beyin isteği doğrultusunda soruları önceden hazırlıyor AA muhabirinin yapabileceği hiçbir şey yok soruları bekliyoruz muhabbeti veya pc ekranına bakıp şu soru bu soru gelmiş efendim olayları hep hikaye! Uzun lafın kısası maliyede ciddi bir revize olmazsa bizim halimiz duman inşallah seçimden sonra ilk Maliye Bakanlığı revize edilir
-
Bu bakan o koltukta olduğu sürece ilan gelmesi mucizelere bağlı.Ayrıca programda zaten sorular öncede belirlenmiş ve insanların görüşlerinin ve dertlerinin hiçbiri umurlarında değil çok yazık .
-
Arkadaşlar bir yayın daha kendimizle ilgili haber alamadan sona erdi. Lütfen burda sinirlenip birbirimize düşmeyelim. Kurumiçi sınav bekleyenler 6 yıldır bekliyoruz yazıyorlar ve ortada verilmiş bir söz olduğu için onların bizden daha fazla sesi çıkıyor. Bize göre haksız olmaları bir şey ifade etmiyor. Oldukça bilenmişler bu konuda ve bu kadar baskın olmaları içinde bulundukları şartlar açısından çok normal. Ben bu forumda olup da birkaç istisna dışında tweet atmayan kişi olduğunu düşünmüyorum. Ancak sayımız çok fazla değil sınav bekleyenler olarak. Kimseyi kendimize rakip görmeden ve kendimizi de hafife almadan hakkımızı arıyoruz. Devam da edeceğiz. Sakinliğimizi koruyup birbirimize destek olalım. Umarım güzel günler yakındır.
-
Tek çözüm yolu Cumhurbaşkanı gibi görünüyor..bundan sonra ağırlıklı olarak Cumhurbaskanina ve Siyasi partilere duyurmaya çalışalım sesimizi
-
@tuketiciranti ben düşünüyorum kardeşim burayı böyle sadece takip Eden ulan bakalım şunlar yüklensin de belki ilan gelir falan diye üyelik bile almadan burayı takip eden kendini uyanık gören bir sürü kişinin olduğunu düşünüyorum
-
Arkadaşlar bunu daha öncede söyledim tekrar söylüyorum bizi kurtaracak bizi anlayacak tek yer cumhurbaşkanlığı olucaktır bakan için 3000 kadro açılmış açılmamış umrunda değil bu adam bir tek laf biliyor tasarruf tasarruf tasarruf.
Geçen seneki 2000 guy ile 300 vmy'de cumhurbaşkanlığının talimatı ile gelmişti o yüzden bizim ne yapıp edip cumhurbaşkanına talebimizi iletmemiz lazım. -
Gecende aynı vaatler.18-30 yaş gidin esnaf olun diyo.Ama bunu tıpçiya mühendise avukata eczacıya veterinere öğretmene söylemiyo ve söyleyemezde.Direk iibf mezunu olup guy ilanı bekleyen bizlere söylüyo.Meclisten niye gecirdin ozman bu kadro ihdaslarını Sayın Naci Ağbal.Ha esnaf olmuyosanız iibfliler gidin polis olun.Guy alıyo 3750tl asamalari cok zor.Polis alıyo 4500 tl.P3ten 70i gec tamam.
-
@gokhann Pazartesi mektup gönderip, dünde Bimer ve Cimer etkinliğine katıldığınızı umuyorum.
-
Arkadaşlar bugün ekonomi zirvesi bestepede yapılacakmış 'ne yapıp edip bugün bestepede bizim sesimizi duyurmamız lazım hangi numadan Ulaşabiliriz bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi