2018 Guy Alımı
-
@herhangibiri haklisın valla kaderimiz bir avuç olan bizlerin yaptığı ve yöneticilerin insiyatifine bağlı.Allah büyük umutlarımızı yitirmeyelim
-
ya kimse kızmasın ama twitterdan etkinlik yapmak falan ise yaramiyor,yaramayacakta bence,hos biz onumuzdekilere etkinliklere katilacagiz ama etkinlikten bir umit yok,kurum icin acilsin demiyorum,ama bir bakan kendi agzindan verdigi sozleri bile tutmuyorsa twitter falan hikaye,gecen sene kurum ici sozu verdi adam acik acik ayrica defterdar uzman yardimciligi sinavi acacagiz dedi hala bisey yok,siyaset boyle birsey iste bugun altini cizersin yarin ustunu,daha kotu senaryolarla ortalikta felaket tellalligi yapmak istemem ama mayis ayi icinde gelecek bir ilani bakan neden cikip soylemesin?secim oncesi reklam gibi olur onunda hosuna gider,yani mayis ayi icinde planlanan bir ilani bakan niye gizlesin?heleki su ortamda?bana artik ilan isi cok sonralara kalacak gibi gelmeye basladi ama insaallah bir an evvel gelir diye umit kesmeyelimm selametle..
-
@madxd Güzel özetlemişsin daha yeni aldık diye cevap verdiğinde ben umudu kesmiştim zaten.Risk analiz merkezi,Dguy,denetmen bunlardan da ses seda çıkmadı herhalde 2018 son çeyreğini bekliyorlar.Derdimizi anlatabileceğimiz tek yer CB teşkilatı diğerleri işe yaramıyor.
-
@fernando-reges ya icimden cok seylerden geliyor fakat olumsuz konusmalari cok betimlemek istemiyorum artik ilan bekleyerek gecirmek hepimize zarar veriyor,Allah yardimcimiz olsun..
-
@fernando-reges Cumhurbaşkanına ulaşmamiz lazım bi şekilde
-
İlan gelip gelmeme kısmında fikrim yok ama bugün sorulmadı diye ilan gelmeyecek,karalar bağlamaya da gerek Yok dünden beri iki farklı hesaptan dünya twit attım ama umudum varmıydı tabi ki hayır sormayacaklarını biliyordum ama olsun biz bu seçim atmosferinde sesimizi biraz çıkartabildiysek buda kazanç.
-
@herhangibiri Toplantı saat 14.00'da olacakmış ancak alımlardan bahsedileceğini zannetmem. Katılacak isimler;
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Faruk Özlü
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Jülide Sarıeroğlu
Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Berat Albayrak
Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkci
Kalkınma Bakanı Sayın Lütfi Elvan
Maliye Bakanı Sayın Naci Ağbal
-
@emre1910 Mektup,Cimer etkinlikleri yapıldı ve yapılıyor.İnş danışmanları ve özel kalemleri söyler ne diyelim ki..36 tane danışman varmış.
Ben de merkezi yerde askerlik yaptım bir yerdeki genel başkana ulaşabilecek tek sivil şehit ve gazi yakınları.Bir de özel şoför aracılığıyla direk temas kurarsın.Korumalar falan hikaye malesef:( -
@fernando-reges insaallah sonuc alırız tez zamanda...gecen bimerden cevap gelmis..yok ihtiyaclar dogrultusunda uygun tarihlerde kurum alim yapar tarznda bi cevap yollamış..bisekilde direk temas kurmamiz lazım..hatta muhalefet bizi dillendirirse gündeme gelirsek hükumette kayıtsız kalmayacaktır..partilere mail yollayalım bol bol.. şansimızı deneyelim
-
öğretmenlerle ilgili ibrahim kalina soru sordular o da 25 bin ogretmen atamamiz olacak dedi
-
@madxd Bizim mücadelemiz hep kendi içimizde kalıyor. Bizden başka kimsenin haberi yok. Basının ya da bizim dışımızda başka kişilerin de mağduriyetimizden haberdar olması ve bizden yana olması lazım ki bu şekilde sorulara dahil olabilelim..
-
Varsa yoksa öğretmen,sağlıkçı bir de emniyet.Kardeşim sağlıkçı daha yeni tercih yaptı ve 1,5 ay sonra yine tercih yapacak.
Üni. son sınıfta soruları görmek için girdiği sınavla neredeyse atanacak.Biz de çalışıp çabalayıp 80 üstü almamıza rağmen bekliyoruz. -
Keşke bugün Cumhurbaskanı bugün toplantidan sonra Naci Ağbala : Naciciğim iibflilerden alimlarla ilgili çok mektup geldi bu durumu çöz.seçimlerden önce iibflileri kaybetmeyelim,bir an önce ilanı yayımlayın dese. :))
-
@emre1910 keşkeeee keşkeeeee
-
@madxd evet bende izledim a haber muhabiri lamiya aydın sordu soruyo arkadaşlar bizde şöyle bişey denesek birer mektup cb 'ye gönderirken yanında birer mektupta direk tvlerin genel yayın müdürüne muhabirlere hitaben direk böyle bizi gündeme getirecek kişilere yazsak yani mektubu göndereceğiniz kişi tak diğe okumalı veysi ates olur habertürk müdürü lamiya aydın olur bunlardaki mektup atsak napsak
-
@lamıcimiyok çok mantıklı
-
@lamıcimiyok o konusmada sosyal medya hakkindada virseyler soyledi ibrahim kalin dinlediyseniz duymussunuzdur.neyse mektup isi en mantiklisi galiba,birde sayimiz az oldugu icin aramizdan hicbirinin medyadan yada hukumetten godaman tanidigi yok soru sordurmak icin,ogretmenlerin sayisi fazla oldugu birilerine ulasma ihtimali cok daha fazla adamlar istedigini aliyor her turlu
-
@tuketiciranti ya aslinda soyle kpss a grubuna hazirlanmayan iibflerin bile bizden haberi yok dostum,halk zaten bizden bîhaber,alimlarimiz hep parca parca oldugu icin birlik de olamiyoruz ve hep gozde meslekler oldugu icin insanlarin nazarindada issizlikten ziyade luks kadrolara talip olmusuz gibi geliyor anlayacaginiz genis capta kimsenin bizden haberi yok ve plansizligin vucut bulmus hali olan bir surec.
-
Arkadaşlar ben iyice umutsuzluğa kapıldım niye böyle oldu bu ya halbuki ben bugünden çok umutluydum.
-
@tuketiciranti dostum şu fikrine şiddetle katiliyorum; "Basının ya da bizim dışımızda başka kişilerin de mağduriyetimizden haberdar olması ve bizden yana olması lazım ki bu şekilde sorulara dahil olabilelim.." yani soru sordurabilecek birine nazı gecen birinin olasi lazim belkide fakat dedigim gibi sayimiz az ve zaten boyle birileri olsaydi su zamana kadar olurdu velhasil neresinden tutarsak ele gelmiyor