2018 Guy Alımı
-
@duryy katıldım kardeşim ben aylardır olan tüm etkinliklere katılıyorum facebookda benim gibi bir kaç arkadaş daha var etkin olan onun dışında kimse yok anlamıyorum ben bu insanları
-
Sayın Naci Ağbal yüklu alımlara sevmiyo.Çünkü 2011de Maliyede kurum ici calisanlar arasında ayrim başladı.Kendiside o zaman müsteşarmıs.Simdide durumu düzeltemiyo.Her vergi dairesi Maliye Bakanligiyla mahkemelik hatta Anayasa mahkemesinden sonuc bekleniyo.Hal böyle oluncada yeni bir personel alımini bekletiyo.Mhuyda aynı.Yoksa mhuy niye gelmesin 3 yıldir alim yapmaya bir kurum 250 kisilik bir ilan niye vermesin.Cunku mhuy merkez uzman gibi ama ozluk cok zayif
-
@lamıcimiyok ne yapabiliriz acaba toplantı saat kaçta acaba
-
Ben katılamadim zaten biliyordum dikkate almadıklarını her neyse bu ptt den mektup organizasyonu inşallah işe yarayacak. Tahahudlu gönderdiğim için izleyebiliyorum, şu an mektubum dağıtımda. Umarım özel kalemler yerine bizzat okur. Okumasa bile iletilir. Ama sayımiz fazla olsun. Lütfen göndermeyen kaldıysa hemen bugün göndersin. Tahahudlu 6.5 TL +50krs da kimlik fotokopisi maksimum yol parası da varsa 10 tllik bir masraf olacaktir. Geleceğimiz için değer ama katilimin yüksek olması çok önemli. Hiç okumasa bile bu mektup kalabalığı ne diyerek bile mevzuyu öğrenebilir.
-
Arkadaşlar bence ilanin gelmesi icin etkinlik degıl Bakanin gitmesi icin etkinlik yapmak gerek
-
@duryy katıldım kardeşim aylardır olan tüm etkinliklere katılıyorum ailemden 3 kişi adına gönderdim, ayrıca sanırım şurda ortalama bi 200 300 kişi var onun dışında ilan bekleyen yok gibi anlamıyorum ben bu insanları
-
Neyin tasarrufu bu arkadaş! Yeni başlayan polis, yeni başlayan müfettiş yardımcısı kadar maaş alıyor üstelik standart bir guy alımının 5 veya 10 katı kadar oluyor alımlar; bu durum bütçeye yük getirmiyor da min. 2000 kişilik guy alımı mı bütçeyi sarsıyor? Türkiye'de emsal ülkelere göre memur sayısı oldukça az. Mesela Almanya ile nüfuslarımız hemen hemen aynı fakat bizdeki memur sayısı onların yarısı kadar!
-
@gokhann Gerçekten bende anlamıyorum. Ya herkes halinden memnun yada bilmediğim bi sebep var aklım almıyor yani. Sözde bugünde Twitter Etkinliği var ama bakalım ne olacak. Kitap veriyoruz diye etkinlik bahanesiyle insanları toparlamak bile geldi aklıma. 10 liralık şey için 3000 insan yazıyor ama bunca emeğin karşılığına gelince konu 300 kişi bile çıkmıyor ortaya.
-
@zenginmemur Takip edemedim kardeşim bunu bizim için mi dedi?
-
@duryy hocam gecenseferde söylemiştim bu yıl farklı bir yıl kimseden yeterince ses çıkmıyor sanki ilanı yanlızca 1000 kişi bekliyor gibi bişey sanki ilan gelse yeterli başvuru yada talep görmeyecek gibi bir ortam var milleti anlamak mümkün değil kitap çekilişine binlerce yorum gelirken etkinlik var diyoruz sürekli aynı kişiler twet atıyor yeni yüzler yeni kimlikler göremiyoruz
-
Tweet de attım, aradımda ama anlamıyorum, bir kelimemiz yok
-
@lamıcimiyok Dostum katılımlar vs. az olabilir ama emin ol bu faaliyetlerden,isteklerimizden gerekli mercilerin haberi oluyor.Zaten en son vekil söyledi sayın bakan da daha yeni aldık gibi cevap verdi.Yani biraz umursamamazlık var.İnş kabine değişir ben böyle birşey görmedim alımlar kurudu resmen
-
Eğer şehir tespitleri yakın bir zamanda yapılmışsa bu tespitler henüz bitmemiş olabilir yada bitmişse de üzerinde çalışılıyor olabilir. Bence olumlu düşünmekten ve sesimizi duyurmaya çalışmaktan başka çaremiz yok. Allah herkesin yardımcısı olsun.
-
Naci Ağbal vekillik başvurusunda bulundu mu? Vekil olarak seçilenler kabinede yer alamayacak diyorlardı?
-
@jakuppp dikkat cekici bir şekilde örnek veriyorum #agbalistifa tarzinda bir gündem oluştursak twitterda başbakanından,muhalefetine Cumhurbaskanina kadar herkesin ilgisini çekmezmi..ne oluyo arastirin bakalim şu mevzuyu diye danısmanlarina talimat verebilirler
-
@fernando-reges inşallah kardeşim ilan bir an önce gelir maddi manevi bittik sıfırı tükettik resmen ya
-
@rootofallevil ben bulumdu diye biliyorum ama tam emin değilim
-
@emre1910 daha sınav istediğini ifade etmeye cesaret edemeyen insanlar böyle bir twiti atanı korkularından engellerler kardeşim
-
@gokhann Adaylık başvurusu yapmayanlar haberi vardı.İçlerinde Naci Ağbal yoktu
-
Tez zamanda inşallah başka Maliye Bakanımız olur