2018 Guy Alımı
-
Teşekkür ederim hepinizden
Bir noktayı belirteyim ben taziye mesajı gelsin millet dua etsin diye yazmadım.
Ben sadece o kadar çaba gösterdim tayin için koşturdum aradım bimer cimerden kendi kurumumu şikayet ettim.
Raporlar aldım ettim sırf biraz daha zaman geçirebilmek ama kurumlara kızgınlığım öfkem kimseye bunu diyemiyoruz diye buraya yazdım.durum hassas ama oradan bu hale getirip 2 gün daha fazla görmek istediğimi raporlar ile beyan etmeme rağmen olmaması pul kadar değerinin olmadığı ortaya çıkıyor.
Elbet büyüklerimizin acısını yaşayacağız ama yaşarken de böle durumların olması içinde fırtınaların kopmasına sebep oluyor.
Bende nereye yazarım nabarım diye buraya yazdım.Kimseye rahatsızlık vermek istemedim.
Kusura bakmayın.
Unutmadan buradaki paylaşımın tepkimin aynısını onlara da yapacağım sonrada memur severek çalışmıyor bıdı bıdı bıraksınlar bu işleri... -
@sweeney_todd herşeyin başı sağlık. İş güç muhakkak hallolur. Allah sabır versin kardeşim. Mekanı cennet olsun insaAllah.
Arkadaşlar bir kaç gündür forumda olumsuz hava var. Bunun sebebi de bütün bakanlar basina açıklama yaparken muhakkak personel alacaklarını bildirmesine rağmen bizim bakanımız tek bir kelam bile etmedi. Ne yazık ki benim dediğim gibi oldu. Şuan inanın bana sayın şimşek bakan olsa idi, çoktan alım olmuştu ve hatta sene içinde ikinci promosyon bile olabilirdi. Ancak sayın Agbal, diğer kurumların personel alımlarını onaylarken kendi kurumlarını görmezden geliyor. Bu yüzden benim şahsi fikrim, etkileyici etkinlikler yapılmadığı müddetçe bizim işimiz her geçen gün zorlaşıyor. Ancak, gerek benim aldığım duyum gerekse burada paylaşılan duyumlara bakarsak mayısın son haftası ilan gelecek gibi. Tabi ki bunlar duyum olduğu için ve kesinlik olmadığı için bakanın ağzından duymadan rahatlamamak lazım. O yüzden son zamanlarda epey gündem olan Twitter'dan bakana ve özellikle milletvekillerine (bu illa akp milletvekilleri olmak zorunda değil) twit atınız. Her gün 20 twit ile destek verirseniz inanın bana birisinin kulağına gidecektir. -
@sweeney_todd başın sağolsun kardeşim sen umudunu yitirme inşallah emeklerinin karşılığını alırsın allah büyük
-
Arzu Erdemin makamını aradım, durumu anlattım. Vekilin hepsinden haberi var Twitterda yazdıklarınızı vs görüyor zaten dedi. Durumun ciddiyetinden bahsettim biraz konuyu tekrar bakana doğrudan sorması için. Haftaya meclis tatile girecek vekiller seçim bölgelerine çalışmaya gidecek 3 gün kalıyor meclis için o zamana kadar ne olur bilmiyorum ama buraya geldiğinde kendisine ileteceğim dedi.
-
@sweeney_todd hocam çok hassas bir anda olduğunuzu belirttiniz ama bu çok absürt bi tartışmayla gitti malesef. Sanırım arkadaş da anladi. Özrünü yazmış ve çekilmiş. Sizlik bir sorun yok. Tekrar başınız sağ olsun... İlan gelene kadar buralar hep içimizi dökecegimiz başlıklar olacak... İster istemez yazıyoruz. Bunda problem yok. Beklemeye devam...
-
Artık bir şeyler yapmamız lazım arkadaşlar birlik olup sesimizi duyurmaliyiz. Sağlam bir twitter etkinliği yapalım tag almak 300tl. Herkes 10 20 tl yollasa tag alırız ben taşın altına elimi koymaya raziyim yoksa emeklerimiz boşa gidecek.
-
@falanfilan, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@sweeney_todd hocam çok hassas bir anda olduğunuzu belirttiniz ama bu çok absürt bi tartışmayla gitti malesef. Sanırım arkadaş da anladi. Özrünü yazmış ve çekilmiş. Sizlik bir sorun yok. Tekrar başınız sağ olsun... İlan gelene kadar buralar hep içimizi dökecegimiz başlıklar olacak... İster istemez yazıyoruz. Bunda problem yok. Beklemeye devam...
Ne yazdığını görmedim sadece biri brişeyler yazmış dedim öyle diye yani sorun yok hayat boş olduğunu anlıyorsun zaten Tokat atsa biri al burayada sen at derim herhalde hayırlısı ne diyelim
-
Sanirim Naci agbal gizlilik ilkesine cok onem veriyor gecen yilki guy aliminda da ne duyum vardi ne 2bin olacak seklinde bi sayi dolasti ortalikta.kurum bir anda alima cikti bu yil da aynisi olacak diye tahmin ediyorum
-
@bitkin kardeş katılıyorum bu işlerden anlayan bir arkadaş varsa eğer nasıl oluyor tag satın almak felan bi bilgim yok benim bilgisi olan arkadaşın hesabına elimizden geldiğince bişeyler göndeririz 10 20 50 tl artık her ne ise 20 kişi bile olsak haftada bir twitterda gündeme gireriz
-
@olursaolur Belki de onun bir anda olması gizlilik değil de başka birinin isteğiyle olmuştur.
-
@olursaolur hocam geçen sene ankaradaki bi kaç dersanede arkadaşlardan sayısına kadar duymuştum ben 2000 kişilik alım olacağını ama ne burada ne de facebook gruplarında kimsenin haberi yoktu ilan geleceğinden daha doğrusu geliyor duyum var vs diyen kimse olmamıştı
-
@gokhann hocam biraz arastirdim internet sitesi var ordan irtibata geçip satın alıyosun
-
@gokhann hocam dershaneleri biliyosunuz artik.. her zaman ilan gelecekmis gibi surekliligi sagliyolar.bilinen dershane hocalari kaymakamlik ve hakimlik sinavinin olacagi ongorusunde bulundular grup actilar ogrenci topladilar fakat martta kaymakamlik sinavi olmadi 3 haziranda da hakimlik sinavi olcakti o da yan yatti neticede bunlara itibar etmiyorum.diger arkadasimizin dedigi daha makul evet yukardan bi baski ilan getirtmis olabilir bu daha olasi ama zaten ihtiyac hep vardi ne zaman gelecegi belli degildi yine ihtiyac var talep toplama bunun icin nitekim..
-
@olursaolur Valla hocam öyle bi zamandayız ki her umut dağıtana inanıyoruz mecbur ben 2013 yılından bu yana takip ediyorum son 2 yıldırda aktif hazırlanıyorum ama hiç bu şekilde olmamıştı a grubu sınavlarının durumu
Benim ev arkadaşım 77 puan ile 3 tane guy 1 tane il göç 1 tane mhuy gördü 2 sene içinde ama biz bunların hiç birini yaşayamadık -
Arkadaşlar gazeteye ilan mı versek böyle twit atmakla olmuyor görüyorsunuz
-
uzun zaman oldu sizlerleyim arkadaşlar etkinliklere katılmaya kesinlikle çaba gösteriyorum, artık çok daha katı şekilde ve gerçekten birlik içinde olmaya her zamankinden çok ihtiyacımz var. aksi taktirde 2017 puanı ile ilk girdiğim, belkide çoğumuzun ilk girdiği sınav kpss 2018 olacak
-
@duryy sende bi el hocam çok ugrasiyon Allah razı olsun http ://trendsosyal.com/trend.php bu siteden alıyorlar Tag ı bu işi yapabilecek birimiz hesap numarası paylaşsın 10 20 tl yollayıp alalim
-
@bitkin hocam biliyorum sistemi de para toplayabilecegimiz ortak hesap lazım işte. O yüzden dedim sitenin bir banka hesabı varsa orada toplayalm diye.
-
@gokhann ne yıllarmıs be hele bu alımların oldugu yıl 80 ve üzeri test sınavıyla vmy alımları.Tamamen bizim durumumuz sanssızlık
-
@duryy hocam @Antimülakat @paretowilfredo @aliveli @genclerbirlikli ve @Phoenix ile bir değerlendirme yapalım bakalım duruma. Olamayacak şeyler değil bi konuşalım gereğini yapalım. O arada gönüllü bir arkadaş varsa onun hesabı da kullanılabilir ona da uyulur.