2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar bence 31 Ağustos a kadar ilan gelir yani sadece 2017 kpss puaninin kullanılabileceği ilanlar gelecektir.
-
Arkadaşlar bu akşamda devam edicez saat 21.00' de twitterda olun
-
Beyler Twitterda Baslık acalım #İİBFLİLERNaciAgbalıİstemiyor Bence bu baslık altında toplanalım beyler olmayacak yoksa tweet atalım siyasileri etiketleyelim..
-
Arkadaşlar mhuy la guyun maaş farkı varmı yoksa aynını bilen varmı
-
@hamzaömerhalid Yemin ederim şaka gibi ya adamlar gk gy yapıp 65le ataniyo zaten habire sağlıkçıya kadro .. biizim bakanlık bize düşman net
-
@lamıcimiyok merkez teşkilatta farkediyor ama taşrada çok bir farkı yok
-
#İİBFLİLERNaciAgbalıİstemiyor Her bakanlık alım yaparken Saglıkcılara 18 bin ek atama Ögretmenlere 25 ek atama IIBFLILERE Birşey yok 2017 kpss girdik 2018 kpss geldi Hala Alım yapılmadı Uzmanlık müfettişlik sınavları acılmadı.. Biz Kpss sınavına sırf öylesine mi giriyoruz soruyorum.. yine kpss geldi alım yok Yeter artık bizi görmezden gelmenizden bıktık. Yapılmayan alımlardan bıktık. Maliye Bakanlığı kendi bünyesindeki personele önem vermiyor bunu Gelir uzmanları da biliyor Vergi müfettişleri de Kimse Bakan beyden memnun değil.. Gelir Uzman Yardımcılığı,Vergi müfettiş yardımcılığı, Defterdar uzman yardımcılığı, Maliye Uzman Yardımcılığı acılmasını beklıyoruz.Diğer bakanlıklar alım yaparken Maliye bakanlığı alım yapmıyor IBFFLILER SİZE OY VERECEK DİYE BEKLEYİN SİZ KIMSE MEMNUN DEĞİL..
-
@miton-friedmann, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
#İİBFLİLERNaciAgbalıİstemiyor Her bakanlık alım yaparken Saglıkcılara 18 bin ek atama Ögretmenlere 25 ek atama IIBFLILERE Birşey yok 2017 kpss girdik 2018 kpss geldi Hala Alım yapılmadı Uzmanlık müfettişlik sınavları acılmadı.. Biz Kpss sınavına sırf öylesine mi giriyoruz soruyorum.. yine kpss geldi alım yok Yeter artık bizi görmezden gelmenizden bıktık. Yapılmayan alımlardan bıktık. Maliye Bakanlığı kendi bünyesindeki personele önem vermiyor bunu Gelir uzmanları da biliyor Vergi müfettişleri de Kimse Bakan beyden memnun değil.. Gelir Uzman Yardımcılığı,Vergi müfettiş yardımcılığı, Defterdar uzman yardımcılığı, Maliye Uzman Yardımcılığı acılmasını beklıyoruz.Diğer bakanlıklar alım yaparken Maliye bakanlığı alım yapmıyor IBFFLILER SİZE OY VERECEK DİYE BEKLEYİN SİZ KIMSE MEMNUN DEĞİL..
BUNU HER BAKANLIGIN PAYLASIMLARININ ALTINA YAPISTIRIN
-
Bu kadar alım yapılıyorken maliye buna kayıtsız kalamaz. Seçim zamanı yaklaştıkça bir alım haberi geliyor. Bizimki de gelir yakında bu kadar bekledik zaten. Sanmıyorum bir bakan kendi personeline düşman olsun kasıtlı almamazlık yapsın. Seçim için bekletmiştir büyük ihtimal.
-
geçen senede forumlarda herkes ümidini yitirmişken hatta guyun kpss sonrasına geleceğini düşünmüşken 2017 martın ortalarında önümüzdeki günlerde sınav ilanı açılacağını söylemiş ve 2 ay sonra sınav yapılmıştı şimdi yine aynı yaşanan süreç geçen sene gibi bence bakan alımlarla ilgili 2 haftaya kadar bir açıklama yapacaktır ve guy sınavıda kpss sınavından önce olacaktır
-
@hedefsgk tek avuntumuz bu şuan inşallah yakın zamanda ilan gelirde emeklerimizin karşılığını alırız
-
@hedefsgk Son 2 hafta ondan sonra araya kpss giriyor.Biraz da zaman daraldı ondan böyleyiz.Son dakika da gelen gol gibi olur inşallah
-
guy ve vmy için sonunda güzel bir gol olacak ama diğer kadrolar ne olacak o muamma risk analizi merkezi kurulacaktı. artık kuruldu mu kurulma aşamasında mı bu konuda ne bir bilgi ne bir açıklama var
-
@haydarr ben bakan olsam secimden önce ilan vermezsem temmuzda verirdim hem 2017 hem 2018 lilerden kurtulurdum.
-
Arkadaşlar bu süreçte vazgecenlerden biriyim bende iki aydır elime kitap almadım .İki yilimi verdim bende 2016 kpss girdim 79 aldım siralamam 9 bin Hatay yazdım il geldi kurum sınavında 2 puanla kaçırdım 2017 kpss girdim 78 puan siralamam 6 bin tamam bu sefer istanbul yazcam Doğu yazcgim olacak dedim .Subata kadar bekledim calistim ilan yok .Bende vazgeçtim şu an polislige ve astsubayliga basvurdum kafam rahat. Subaylık istiyorum Ales yok basvuramadim .Ikisininde mulakatini bekliyorum şimdi. Artık sonucu olan bir şeyler ile ugrasmak istedim yaş 26 oldu .Giden omurden gidiyor .Ben böyle bir seçim yaptım şu an pişman değilim .Vazgeçin diye değil sadece bu süreci yaşamayan anlayamaz çok zor Allah hepimizin yardimcisi olsun . İnsan belirli bir yaştan sonra ailesinin yanında siginamiyr zorunda gidiyor .Eğer içimde ümit biraksalardi ben kolay kolay bırakmazdim .
-
@yasemin iste iibfli oldugumuz icin vazgecsekde yine mutsuz oluyoruz.Cunku meslegimiz yok.Ozelde bizim yapacagimiz isler icin diplomaya gerek yok bnce.
-
Vergisini ve sigortasını ödemeyene af
Kaçak yapı yapana af
Mahkumlara af
Başka bakanlıklara ve kuruluşlara bol kepçeden kadro
Ama iibfliye zırnık yok öyle mi? Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın sizi Allah kahretsin lan sizi!!!! -
@rootofallevil Ceza evinde adam öldüren,suç işleyen,uyuşturucu satan,gasp eden adamlara bile seçim öncesi müjde geliyor ulan biz hala bekliyoruz bizim suçumuz ne arkadaş anlamıyorum
-
Guy gelecek diye Pomem,Paem başvurmadım.3.Pomem alımı yolda yaz bitimine doğru da Paem gelir.Bu nasıl iş ya yazık günah verdiğimiz emeğe,zamana
-
Mayıs 12 oldu, haziran temmuz ağustos duyumlarına sıra geldi artık. Guy vmy duy il göç sgk ilanlar gelirken yolda kaza falan mı yapıyor? Yoksa bizdeki bu şanssızlık mı anlayamadım. Hele mhuy 3 senedir gelmiyor. Eskiden millet 85 için 2 3 sene kasardı. Şimdi puanı alıp oturuyoz ilan gelecek diye.