2018 Guy Alımı
-
Öğretmen,hemşire,paramedik tt listesinde
-
Tuğrul Koçer
@tugrulkocer
16 dk.16 dakika önce
Daha fazla
Arkadaşlar Tag daha önce kullanıldığı için TT olmaz, listeye girmez.İlgili kişileri etiketleyerek twetleyin.
Sesiniz ilgili yerlere ulaşsın.
#İİBF3000GUYİSTİYOR
-
@mahlaki 1000 vmy tek seferde geldin bn kpss sonrasına razıyım
-
Daha fazla
Arkadaşlar Tag daha önce kullanıldığı için TT olmaz, listeye girmez.İlgili kişileri etiketleyerek twetleyin.
Sesiniz ilgili yerlere ulaşsın.
#İİBF3000GUYİSTİYOR
ilgili kişileri etiketlemeyi unutma
-
Şuan bize en gerçekçi duyumu @paretowilfredo verir.
-
Arkadaşlar Muharrem ince şu an çok göz önünde bir siyasetçi. Onun tweetlerinin altına yüklenip oradan sesimizi duyurmaya çalışalım.
-
Sevgili dostlar hepinize iyi akşamlar diliyorum. Daha önceden de belirttiğim, uyardığım bir hususta tekrardan dikkatinizi çekmek isterim.
Duyum işlerinde çok üst düzey çalışan olmayanlar ve forum yöneticilerinin söylediklerinden başkasını dikkate almamanızı şiddetle öneriyorum.
Biliyorum, anlıyorum şu an hepimiz bir duyuma bel bağlamak istiyoruz. Duyumlar gelmediği sürece köreliyoruz, çalışmak istemiyoruz. Hele ki şu yaz günleri gelmeye başlayınca hiç kimse istemiyor.
Özellikle vergi Dairesi çalışanlarının bu konular hakkında zerre bilgisi olmadığını çok sağlam argümanla söyleyebilirim.
Devlet personel Başkanlığı bazı dönemler kurumlardan personel ihtiyaçlarını toplar. Ama bu her zaman olur. Üç ya da dört ayda bir personel durumunu öğrenirler. İhtiyaç var mı ya da yeterli personel var mı diye. Belki de istatistik oluşturmak içindir bilemem ama bu her zaman olan bir şey.
Ümit köreltmek asla değil niyetim. Burada az çok beni de bilen biliyor. Hepimiz aynı yoldayız. Bende sizlerle aynı sınavları ilanları bekliyorum.
Hepimizin yolu açık olsun inşallah. -
Arkadaşlar bu akşam ki etkinliğe katılım sayısı diğerlerine göre daha iyiydi bunu her akşam tekrarlamalıyız yoksa zamanımız malesef daraldı
-
@oligopol @paretowilfredo @Priss Onların da artık duydukları, diyecekleri tükendi sanırım.
-
@paretowilfredo hocam umut tükendi mi
-
https://m.facebook.com/groups/197694507696396?ref=bookmarks
Arkadaşlar Facebook ta sadece guy ve diğer ilanlar için yapılan etkinliklerde hızlı karar almak için grup oluşturuldu. Buradan da takipte bulunabilirsiniz -
Dostlar aldığim bilgiyi aktardim. KPSS oncesine yetisip yetismeyecegine dair de bir sey soylemem mumkun degil. Bu tamamen kurumun calismasina bagli. O nedenle her iki yonde de bir sey soylemek tamamen afaki olacaktir.
-
@paretowilfredo ya kpss öncesi seçim vaadiyle ilan gelir ya da yetişmezse dediginiz gibi ilk gelecek ilanlardan birisi o yuzden kimse çalışmayı bırakmasın bence
-
Seçim vaadiyle geleceğine bn inanmıyorum.Çünkü kimse ilan geldi diye düşüncesini değistirmeyecek.Ayrıca guy alımı bir süreç.A kadrolara atanmak aylarca sürebilir.Maliye Bakanlığında bnce Sayın Naci Ağbal harcamacı bir yapısı yok.Düşünsenize 1000 dguy 1000 vmy alımı Bakanlar kurulunda görüşuldu kadro onayı alındi yani imzalar atıldı Ankarada risk analiz merkezinin yeride hazır.Her sey hazır.Ancak ortada ilanın gelecegine dair bir plan bile yok bnce.Şu saydığım ibareler hangi kurumda olsaydı kesin alım yapardı.
-
@zenginmemur Hocam en basitinden çoğu kişi atanırsam eğer oyumu veririm diyenlerden eminim sizde bu cümleyi kullanmışsınızdır. O yüzden eğer ilan gelirse oylar bir şekilde artacaktır diye düşünüyorum.
-
Benim ikametim Kars'ta kendim İstanbul'dayım normalde gidip oy kullanmaayacaktim ama ilan gelse de gelmese de şuan sırf o bakan böyle yaptığı için gidip muhalefet e oyu vericem
-
@zenginmemur Şuan ağar topar gelen kyk SGK (1750) PTT hepsi seçin yatırımı her zman seçimde bol keseden verilmiştir tek korkum Naci ağbal
-
Arkadaşlar Hafta İçi Telefon Etkinliği Yapalım. Külliyeyi ve Maliye Bakanını Bazı Millet vekillerini bir hafta boyunca aralayalım. Hergün birileri arasın. Ailemize de aratıp talepte bulunabiliriz.
-
medreseyi de arayalım. muvakkithaneyi de arayalım. darüşşifayı da arayalım..
-
@zenginmemur dostum kurumlar bir bir alıma çıkarken temmuzdaki pomem alımının şimdiden duyurulması bunlar secim yatırımıdır ben haziran ayında mutlaka ilanın geleceğini düşünüyorum yeterki biz birlik olup biraz çapa gösterelim