2018 Guy Alımı
-
31 Mayıs saat 13.31 de ilan gelicek içimden gelen bu
-
Arkadaslar birde gecen gece ruyamda 1383 guy ilani geliyordu insallah soyle en az 2 kati gelir amin:)
-
Kurumda çalışan arkadaşı falan olan yokmu ya..bi sorsa soruştursa.yüreğimize su serpecek bişeyler söylese
-
Arkadaşlar boşuna sıkıntı stres yapıyorsunuz. İlan gelecek.))
-
@veblenist hocam olmasi gereken o da.en azından yetkili biri çıkıp bisey dese.kimse bsey demedgi icin ister istemez kötü düşünceler geliyor insann aklina.ya gelmezse diye düsünüyorsun.bu düşüncede insanı sıkıntıya sokuyor malesef
-
@deuiibf2016 hocam neden 1383 anlatsana biraz
-
-
Ayin sonuna kadar 2500 gelecegine inancim tam
-
@deuiibf2016 Muhasebe çalışıp yatınca ben de öyle oluyorum
-
@1bir 14 temmuz geçerli mi hala?
-
@maesteo 14 olmaz dostum 15 Temmuz Pazar olur.O da milli bayram nedeniyle güme gitmezse.Şimdi arkadaş 10 Haziran'a kadar umut var diyor diyelim 10 Haziran geldi sınav Kpss ile eş güdümlü mü yapılacak dostum.Ortalama ara süre 45 gün
-
@emre1910 hocam sizi çok iyi anlıyorum. Hepimiz bu işin içindeyiz. Ben 2016dan beri hazırlanıyorum, mülakatta kaybettiğim oldu, sınavda ucu ucuna kaçan oldu. Ben de bazı alımlarda böyle saniye saniye takip ettim ama çok sağlıklı değil. İnsan yıpranıyor ve bir faydası da yok. Sonuna kadar geldik bu sürecin. Bir, iki yıl daha böyle sabredip sonunu getireceğiz. Soğukkanlı olmaya çalışın lütfen. Hem motivasyonunuz düşer hem de olmazsa sonraki süreçte toparlanmakta sıkıntı yaşarsınız. Gelse de önümüzdeki sene hazırlanacaksınız gelmezse de. Bu süreç bir yıla yakın sürecek yine. Hemen sonuçlanmayacak.
-
@veblenist hocam bende aynı durumdayım inanın çok zor ayakta durabilmek şu belirsizlikte her adımınız da o baskıyı üzerinizde hissediyorsunuz ister istemez..
-
Utana sikila 3 uncu kpss basvurumu yaptim daha son olur insallah tukenmisim ciddi manada
-
İlan gelecektir merak etmeyin. Bakan bilerek stateji geregi açiklama yapmiyor. Guy alimi hukumet için önemli bir koz. Secime yakin ilani verirler. Ilani erken vermeleri bu kozun değerini azaltır. Cünkü ülkede gundem hizli degisiyor. Calişmaya devam.
-
@mehmetsakin44 ben hala basvuru yapamadım çok utanıyorum benimde 3 olcak malesf
-
@fernando-reges 14 temmuz Cumartesi başka boş zaman YÖK bildiğim kadarıyla
-
@maesteo 14 temmuz olmasının sakıncası yok son 2 guy zorunluluktan pazar yapılmış daha önceki yıllarda ctesi yapılıyormus
-
Ya zaten tatil değil mi yani bu sınav sali günü olamaz diye bı kural mi var
-
@bad1905 hocam yapacak bir şey yok. Denemeye devam edin. İnanın aynı durumdayızdır. Ben böyle rahat konuşuyorum diye sakın bir güvencem var zannetmeyin. Evden dışarı bile çıkmıyorum ama o ruh halinin size bir faydası olmaz. Enerjinizi daha çok alternatifler için harcayın. Sadece bir yere bağlı olmak ciddi anlamda yıpratır. Önümüzde KPSS var. İlan bugün gelse de bu sürece gireceğiz tekrar. Bu yüzden daha sağlam durmaya çalışın. Bu olmazsa ne yapacaksınız? Bunların hesabını da yapın. Alternatif yaratmak sizi psikolojik olarak da toparlar. Böyle çalıştığınızı da anlamazsınız.