2018 Guy Alımı
-
@bonus Hangi hesaplamaya göre hocam? Hala eski yıllarla kıyaslıyorsanız yanlış yapıyorsunuz , uçurum farkların olduğu yıllr bunlar Yazın yapmaz dye kural yok ve bence seçim varken yazında yapmazsa kazakla sınava gideceğiz demektir bu
-
@maesteo valla benimde kafam karışıyor ben hep seçim varsa alımda vardır derdim hatta her zaman seçimden iki hafta öncesinde ilana çıkılmıştır ama bu bakana güvenmiyorum. İİBF ancak bakan değişince nefes alır...
-
@bonus Aynen hocam guy gelse bile yine bakan devam ederse iibf nefes alamaz umudum değişmesi artık️
-
Bende sanmıyorum şu saatten sonra ialan geleceğini şayet öyle bir şey olsa bakan bey genç girişimcilere(elemanlara) bir müjdem var şu kadar guy alacaz felan derdi seçim öncesi seçim yatırmı yapmak için ama hiç değinmedi adam tam tersi iş kurmamız konusunda akıl verdi bunun üstüne ilan gelirmi dersiniz?
-
Şahsi düşüncem tabi.
-
31 Mayıs'a kadar umudunuzu kesmeyin.Ondan sonra Kpss'ye odaklanırız
-
Aynen ben şu anda ptt ye bel bağladım.
-
Kankalar,2017 puanımız iki yıl mı geçerli.uzun zaman oldu foruma gitmeyeli tüm arkadaşlara başarılar
-
@hipokrat Aynen john waynen
-
Hadi guy ilanı bakanlığın insiyatifinde dguy ve vmy için kanun çıktı ee onlardan haber verin bari, seçimleri mi bekliyorsunuz?
-
Bir açsam şu forumu ' geldiiiiiiiiiiii ' diye bir mesaj bulsam ne çok mutlu olurdum .
-
Akşam 21:30 da radyo etkinliğine davet ediyorum.
Herkes Bakan Bey'e armağan istek parçada bulunsun:)Sende benim hatalarımdan birisin
Sen en büyük günahların bedelisin
Senin için harcanan zamana yazık
Sen en güzel duyguların katilisin -
@gelgör Milletin yüreğine indireceksiniz Algıda seçicilik yapıp Geldi yazısına odaklandım.
-
Elbette gelecek ve birisi bunu buraya yazacak. Daha ne kadar bekletebilirler , daha ne kadar üzebilirler ki bizi .
-
Çalisma bakanlığı da açıkladı işkura 1000 imd 750 büro personeli alınacak. Az daha sabredin Naci Ağbal da 10 gün sonra açıklar.
-
Hadi git, benden sana dilediğince izin,
Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin -
Kpssde 1 net olayi bu sene de gecerli olacak mi ? Çunku bu sene gecerli olmasi demek 2017 puanlarin deger kaybetmemesi acisindan onemli diye dusunuyorum.
-
@emirzrk devam ediyor klavuzda 20.sayfada kutucuk içinde yazıyor
-
@gokhann tamamdir tesekkurler super devam etmesi ..yani hic degilse ortada bir adaletsizlik olusmayacak gibi gozukuyor ! Bu yil oldukca hak yendi zaten !
-
@duymhuyguy kardeşim bütün kurumlar ilana çıkarken maliye neden sessiz kalır anlamak mümkün değil inşallah dediğin gibi olurda bakan daha fazla bekletmez