2018 Guy Alımı
-
@lamıcimiyok çünkü bir takvimi var. Bu günden seslenmek istemiyor alım yapacağız diye belki ilandan 1 hafta önce seslenir alım yapacağız diye ama sanmıyorum. Çünkü geçen sene 30 martta alım yapacağız dedi 1 nisan da ilana çıktı kurum. O zamanda seçim vardı 2 hafta önceden söylemez miydi ?
-
@emirzrk aynen kardeş puanlar yükselmeyecek hemen hemen bu seneyle aynı gelecek
-
@gokhann Aynı olur da girmeyen muhakkak geri gider bence girmekte fayda var
-
Ben kendi içimden gelen duyumu söyleyim:) bu sene guy açılmayacak:) bende üzülüyorum ama içimden gelen duyum bu. Kpss A olayı the end olmak üzere bence. Elendiğim günden beri başka formüllerden gitmeye çalışıyorum. Emekle alınan nice insanların puanları çöpe gidiyor. Ah adalet neredesin. Üzücü. Umarım kpssa gençliğinin önü açılır alımlarla. Ben bıraktım pişman değilim, devam edenlere sabırlar
-
@duymhuyguy assolistler de sahneye en son çıkar bizim bakan da zannımca assolist . İstese de istemese de alım yapacak bir şekilde. Arkadaşlar eğer bu ilan olur da KPSS öncesi gelirse ( ki inşallah ) ben diyorum ki sayı fazla olmayacak . Olur da ilan KPSS sonrasına kalırsa bu alım katmerli olacak araya 2018 puanlıları da sokacakları için . Ne dersiniz sizce de haklı mıyım
-
@guylassakartık şuan ne yapıyorsun hocam
-
@bankacıkız bu saatten sonra gelirse sayı az olmaz
-
3 kere iç çektiysem bu dünyada biri naci ağbaladır ............
-
2018 Ticari işletme rehni ve marka ile güncel bilgiler.
-
@walrass06 babam emekli oldu, ticarete girdik, ayrıyeten smmm stajı+ yüksek lisans yapıyorum. KpssA dan gelecek ilanları beklemeye sabrım kalmadı harekete geçmek lazım dedim. Birde çok kez elenince artık yeter dedim.
-
Arkadaşlar bakan sarıeroğluda açıklama yapmış çok kısa süre içinde elaman alacaz diye inşallah bizim müjdede yakında gelir
-
Benden söylemesi duyduğunuz şeye hiç inanmayın gördüklerinizin de yarısına inanın. Alıcaz alıcaz alıcaz. Hahah güzel laflarda iibfde göremedik biz onu
-
@hasan2 bu bahsi geçen alım bizi ilgilendiriyor mu acaba 1.000 iş ve meslek danışmanı , 750 işkur ofislerinde demiş
-
@guylassakartık kendi içinizdeki duyumu kendinize saklayın lütfen burada kimsenin moralini bozmaya hakkınız yok ..
-
İşkur içinde baya twit atılıyordu yarın sponsorlu twitter etkinliği yapıp sesimizi duyurmalıyız
-
@paretowilfredo dostum tekrardan bir haber alma şansınız varmı şuan kurumdaki son durum nedir acaba
-
@lamıcimiyok kimsenin moralini bozma niyetim yok. Çok duyum vardı gelecek diye noldu?? Nerede?? Herkes gelecek diyordu.. kendi içimden gelen birşeyi söyledik diye moral mi bozmuş olduk şimdi. Zaten ben söylemişim kendi içimden gelen duyum diye bunu ciddiye almana şaşırdım. Beni bunla itham etmen çok trajikomik. Sınav stresine bağlıyorum senin.
-
şunu anlamış değilim aynı yollardan geçen birisi olarak neden insanların moralini bozayım. Önceki iletimde demişim. KpssA gençliğinin önü alımlarla umarım açılır diye.
-
Bu ay ilan gelmezse şayet bizim beklentilerimiz askıya alınır ve en erken Eylül’e kadar bekleriz o da en iyi ihtimal ders bile çalışılmıyor .. çalıştığımız konular unutuluyor . Tekrarlar bıktırdı . Araftayız resmen beyinler de yandı bu arada tabi 🤯 sesimizi duyan bizim halimizden anlayan yok mu yaa arkadaşlar SGK bir alım daha yapar bu gidişle denetmen yard. Çünkü bir denetmen arkadaşım söylemişti bu yıl yüklü alımlar yapacak diye . Moralimizi yüksek tutmamız lazım . Allahtan Ümit kesilmez malum , sabredecez ve muradımıza ereceğiz inşallah . Herkese sabır diliyorum kolay gelsin
-
@guylassakartık bakın kendiniz söylüyorsunuz aynı yoldan geçen biri olarak neden böyle moral bozuyorsunuz en azından ümidi kesmişseniz bunu kendinize saklayın burada niye paylaşasınızki bunu