2018 Guy Alımı
-
http://www.pergen.gov.tr/birimlerustyonetimi.html. Teyit ettim hocam. Gerçekten o kisiymis. Aslında çok takipcisninin olmaması bizim için avantaj. Yüklensek aninda farkına varır.
-
@emre1910 hocam fax mail cimer elden mektup ne yaparsan CB ye haber gidiyor bunu yetkili birinden öğrendim. Bence şuan tek yapılabilcek şey CB ye BB ye veya Naci Ağbala katıldıkları bir yerdr birebir ve ya sunucu vs. Aracılığıyla sormak. Bence şuan etkinlikten geçti iş ptt için gümrük için gençlik ve spor bakanlığı alımları için etkinlik yapıldığını sanmıyorum hadi gümrük biraz bize hitap ediyorda sonuçta uzmanlık müfettişlik değil
-
@gelgör Her etkinlikte kendisini bol bol etiketliyoruz zaten. Muhtemelen görüyordur.
-
Yeter artık.Bu belirsizlik bni öldürcek.Bn alana hazırlandıgimda cogu kisi dediki p3ten cok zor en kötü guy olursun p35ten hoş dogru puanda aldık mülakattan elendik ve p3 ü hice saydık maliyenin ilanları hep umudumuz oldu.
-
ArkadAslar merhaba.
Naçizane fikrim instagramda Cb özel kalem müdürü Hasan doğana dm den derdimizi anlatabiliriz toplu mesaj dikkat çeker diye düşünüyorum ..
Ben daha önce atmıştım , takipçisi fazla olmadığı için dm den gelen mesajlar daha cok ilgisini çekebilir..
Sizde derdinizi anlatan Mesajlar atarsanız faydası olacağını düşünüyorum.. -
@yorgunsavaşçı Ben de yazdım inş sosyal medyaya bakıyordur ve bol bol bu konuyla ilgili mesaj alır.Cumhurbaşkanı'na başka türlü haber gitmez
-
@mahlaki, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@emre1910 hocam fax mail cimer elden mektup ne yaparsan CB ye haber gidiyor bunu yetkili birinden öğrendim. Bence şuan tek yapılabilcek şey CB ye BB ye veya Naci Ağbala katıldıkları bir yerdr birebir ve ya sunucu vs. Aracılığıyla sormak. Bence şuan etkinlikten geçti iş ptt için gümrük için gençlik ve spor bakanlığı alımları için etkinlik yapıldığını sanmıyorum hadi gümrük biraz bize hitap ediyorda sonuçta uzmanlık müfettişlik değil
O zaman bu etkinliklerin sayisıni arttirmakda fayda var..dedgnz gibi bizden haberleri varsa zaten alim yapacaklarsa yaparlar zamni gelince sadece bize açıklamiyorlardir...çok saglam kamuoyu oluşturursak çabuk sonuç alırız
-
@mahlaki, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Gittikleri heryerde katildiklari her programda ayni soruya maruz kalirlarsa kendimizi hissettirebilirsek sonuç alırız..makas daraliyor bseyler yapmak şart
-
@yorgunsavaşçı yuklenelim abi.ne kaybederiz
-
@yorgunsavaşçı partilere C.B. adaylarınada duyursak kendimizi iyi olur
-
@fernando-reges inşaallah bakiyodur hocam insaallah
-
Gençlik ve spor bakanlığı da 3200 kişilik alıma hazırlanıyor artık gerçekten sıra bizde yahu!
-
@emre1910 Denk geldi görünce bir de İbrahim Kalın'a yolladım.İbrahim Kalın nasıl fikir arkadaşlar? Sizce bol mesaj atsak ilgilenir mi? Sosyal medyayı aktif kullanıyor.
-
@emre1910 valla ne yapcağımızı şaştık hocam çabalayalım fiili duvamızı da yapalımki duamızın anlamı olsun .
-
Ulaştırma bakanlığıda ilana çıktı hayırlı olsun...
-
@sa55 hocam nerde ilan göremedim
-
Maliye Bakanlığı nerdesin
-
@ltfye memurlar.nette haber hocam
-
@sa55 hocam ilan değil alım haberi gördüğüm kadarıyla. İleride yapacakları alımı duyurmuş bakan.
-
@agor aynen hocam kusura bakmayın ben ilan diye yazdım karayolları genel müdürlüğü yılın ikinci yarısında alım yapacakmış