2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar bu bimere falan yaptığım başvuruların cevabında GİB'den gelen mailler var ya o pdf'lerin altında yazzıyı gönderen gelir uzman yada gelir uzman yrd'nın bilgileri var mail adresleri, isimleri ve şubedeki dahili telefon kodları yer alıyor bunlara ulaşma şansımız olamaz mı?
-
@veblenist zaten oyle bugun almayipta gidip kasim aralikta almaz. Bu ay ilan gelmezse bi daha subat martta gelir o zaman hani secime bagliyoruz ya. Alimlarin secimle alakasi yok demiyorum var zaten ve bu ay gelmezse ilan o mantikla subat marta kalir. O yuzden kpss sonracilar cark ediyor. Bakanlik neden secim varken simdi almasinda kasim aralikta alsin kuru kuruya, 1 tasla iki kus vurmak varken. En fazla olacak seneryo haziran 15 16 si gibi ilan gelir kpss sonrasi sinavi yapilir ama 2017 kpsspuanindan alim yapar. Gecen sene ki vmy gibi.
-
@oligopol dediğin sayfayı bulamadım hocam sayfanın linkini atabilirmisin buraya
-
-
@tuketiciranti kardesim ben guyadere uyeyim sordum ben brine ozel mesaj attim yazistik haberi yok. Ama alim olacak dedi tarih vermemişti.
-
@sad38guy Ben de bir iki kişiye yazdım ama aynı şekilde cevaplar almıştım. Direkt duvara yazarsak hani belki dedim.
-
Sanırım umudumuzu kırmamak için alım olacak diyorlar ama net cevap veremeyecekleri için ayrıntı vermiyorlar... Yani bilgi verince noluyor, devlet sırrıymis gibi hareket etmeseler daha ciddi olacak. Şu anki durum tam trajikomedi
-
1 hazirana kadar geldi geldi daha da beklemeyin derim mantıklı olan ise şu her kurum bam bam ilana çıkarken maliye bakanlığınin izleyici kalması aşırı derecede saçma olur o ilan buraya gelecek başka açıklaması yok bu işin
-
Bizim emeğimizi hiç eden, bizi bu hale sokan kim varsa Allah kat be kat fazla acısını ona yaşatsın.. Amin
-
PAZAR GÜNÜ 21.30DA SPONSORLU ETKİNLİK VAR. HERKES KATILSIN DİREKT GÜNDEMDE OLCAZ YETKİLİLERİ ETİKETLEYİP ÖNÜMÜZDE SEÇİM OLDUĞUNU VE ONBİNLERCE İİBFLİNİN 1 YILDIR İLAN BEKLEDİĞİNİ YAZALIM
-
Evet çoğu kaçamak olarak alım olacak ama zamanı belli değil diyor. Ancak bir tanesi kendisinden çok emin şekilde 2000 kişilik kadronun hazır olduğunu söyledi. Tahminen profiline baktığım da merkez de çalışıyor gibi.
Seçim öncesi bütün bakanlıklar 5-10 bin civarı alım yapacağını açıklarken mantıken bizim bakanın da 2 bin kişilik ilana çıkması gayet olağan.
İnşallah haziran başında burada il tercihlerini konuşuyor oluruz. -
@oligopol vmy gelir mi?
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam daha önce mülakata girmiş miydiniz
-
Akp sözcüsü Mahir Ünal kanal 7 İskele Sancak'ta twitter linki var guy alımını sorabiliriz
-
@tuketiciranti kardeşim dedigin aslında cok is yapar ama senin (yani bizim) savas verdigin durum onlarin umrunda bile olmuyor. Onlar artik alışmış surekli karşılaştıkları için sessiz kaliyolar..
-
@i̇lanbekleyenbiri amin amin valla akıttığım gözyaşının haddi hesabı yok.4 yıldır her güne umutla uyanıp elim boş denmekten bıktım bu yola girdiğim güne köpekler gibi pişmanım
-
@1bir geçen seneki guy ilanı da kpssden 2 ay önce 1 nisanda gelmişti galiba. Kurum sınavı da 14 mayısta olmuştu. Sayı da 2000di. Arkadaşın yazdığı tarihlere göre ilan bu seneki kpssden 2 ay önce kurum sınavı da kpss den 15 gün önceye denk geliyor. Sayı da 2000. Tesadüf mü olur mu olur
-
Eşim 6 senelik vmy, benide bu yollara o düşürdü. ( isyan ) heralde son 1 ay da meslekten 50-60 farklı kişi ile bu ilan muhabbetini döndürdük. Adamlar kendi hallerinin ne olacağı konusunda zerre fikre sahip değiller. Buna 2 şehirin vmy başkanı dahil. Hala burada garanti şöyle alım olacak şu zaman olacak yazan arkadaşların haberlerine bir umut sevinsemde MB nının guy için ilan verilmesinden 9 ay geçmesine rağmen 'arkadaşlar biraz önce bilgilendirdi, daha yeni alım yapmışız ' tarzı cümlesi gözümün önüne geliyor. Bence adam da bıktı. Baskıyı kaldıramıyor. Tavsiyem , ki mesajlarımı o yönde atmayı düşünüyorum, pazar günü 13 aydır ilan verilemdiğini bakanın gözüne sokmak.
-
@duryy eyvallah kardeşim sağolasın
-
Bak yine Erdoğan geçiyor. Ankara'da havalimanı yolu üzerinde oturuyorum hergün 3 kere konvoya + helikoptere maruz kalıyorum. Acaba yol üzerinde üst geçite afiş mi assak