2018 Guy Alımı
-
Bu ufak sitelerin hiçbir etkisi yok maalesef. Haber memurlarnette olmadıkça gören eden olmuyor.
Az önce Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 1750 kişilik ilan yayınladı.
Bizim bakan hala sessiz.
-
@Gelgör hocam bu siteler arkadaşların dediği gibi yeterli değil @tuketiciranti hocamın dediği gibi memurlar önemli fakat memurlarda öğretmenlerin destekçisi olmayı sürdürmek gibi bir tavır içinde.
-
@falanfilan fax tan da atarım hocam
-
1750 gümrük ilanıda geldi p3 puanla 2016 kpss ile başvuru olacak başvuracak arkadaşlara hayırlı olsun
-
@duryy puanım yok beni pek alakadar etmiyor ama normalde Maliye Bakanlığı na p3 ten de personel alimi oluyor mu yani böyle bi alım varsa o bile gelmiyor vallahi çıldıracağız
-
@duryy bütün bu alimlar maliye bakaninin elinin altindan gectigi icin, Naci Agbal her gece basini yastiga koydugun da bizim bakanlikta da kac kisilik guy alimina ciksam acaba diye düşünüyor. Karar verdiginde alima cikacaktir
-
@duryy 2016 da p35 den değilde p3 ten 80 alsaydım şimdi 3. gümrük muhafaza mülakatına girecektik. hem de guydan maaşı bile daha fazla ama biz o zamanki tecrübesizlikle önemsemedik p3 ü alan kastık zar zor bir guy mülakatı gördük onda da elendik şimdi her yeni geln p3 ilanı ile duyulan büyük pişmanlık
-
@aliveli Yoktur hocam danışmanları,özel kalemleri yanında bulunan ekibinden kimsenin İİBF alım bekliyor diye söylediğini düşünmüyorum.Birkaç arkadaşın tweet atmasıyla haberleri olmaz.Başbakan'ın bu işlere müdahale edeceğini sanmıyorum ama Cumhurbaşkanı müdahale edebilir.
-
Vakit daraldı..en etkili çözümü yapabilecek en tepedeki kisiye ulaşmamız lazım.bu kişide Cumhurbaşkanıdır.mailleri faxları tweetleri hep c.b. ye atalım derim
-
Arkadaşlar pazar günü saat 21.30 ' da sponsorlu TWİTTER etkinliği düzenlenicektir
-
Türlü türlü ilanlar geldi o gelmedi ah ulan ah.
-
Bu kadar yıprandıktan sonra ilan gelse sevinir miyim bilemiyorum heyecanımı kaybettirdi bu belirsizlik
-
@gokhann Çok zor oluyor sponsor bulması, tag ayarlaması. Böyle bir şans yakalamışken belirlenecek tag çok önemli. Güzel bir şey bulunur umarım.
-
Uçan kuşa evdeki sineğe ilan geldi.Bir tek İİBFliye yok.Çünkü bütçeye yük oluyoruz.
-
Arkadaşlar makas daralıyor bence en kolay dikkat çekmenin yolu gazeteye ilan vermekle olur bence buna organize olmayı deneyelim.
-
@tuketiciranti hocam sizlerde burda genel kapsayıcı güzel bi tag önerisinde bulunursanız arkadaşlara iletiyim ona göre bişeyler seçeriz ama sadece tek meslek grubunu kapsamasın genel olsun
-
Derdimiz var Reis ile başlasın bence. Cumhurbaşkanı seviyor bu kelimeleri. Siyasi düşünmüyorum kimse yanlış anlamasın.
-
Arkadaslar bakanin sosyal medya danismani mi ne vardi twitter adresi vardi galiba gecenlerde oyle birinin ismi geçmişti . Aranizda bilen var mi ?
-
@gelgör yorumlarina baktim da kardeşim benden tavsiye. Korumalarina mektup verilsin eğer oyle bisey yapilacaksa.. ben mektup verdim gayette ilgilendiler aldilar. Atmayiz kesinlikle dediler..
-
@sad38guy hocam Recep Demir simdi baktım google dan ama takipçisi çok yok.