2018 Guy Alımı
-
Arkadaslar kendimce wordde 200 sözcüğü geçmeyecek bir metin hazırladım. Sonuna da ismimi ekleyip önce gmailden naci.agbal@tbmm.gov.tr,
maliyekalem@gmail.com a gönderdim, ardındanapp.hellofax.com a üye oldum, daha sonra Send a fax anasayfasından UPLOAD FİLES e tıklayıp word ile kaydettiğim metni bulup seçtim, word dosyası yüklendikten sonra en aşağıdaki fax numarası yerindeki numarayı silip +903124250058 yazdım ve SEND e tıkladım.( ben email ile kayıt olurken hesabımı onaylatmadığım için uyarı verdi ve önce hesabınızı onaylayın diye Emailden onaylayınca önce şifre istedi, daha sonra taslaklar bölümüne gidip tekrar göndere tıklamam gerekti. O YÜZDEN ÖNCE ÜYE OLDUKTAN SONRA EMAİLDEN HESABINIZI ONAYLAYIN DAHA SONRA ŞİFRENİZ BELİRLENİNCE DOSYA YÜKLEYİP GÖNDEREBİLİRSİNİZ. 5 DK mı almadı, google cevirinizde açık olsun, çok teknik kelimeler olabiliyor. Ama çeviriyi anlayabiliyorsunuz.
Uğraşmam demeyin, ders çalısmak dısında şu süreçte yaptığım en mantıklı şeylerden biriydi bana göre fax, umarım gönderebilmişimdir.
-
Ayrıca site baya iyi yazıya imza tarih vs ekleyebiliyorsunuz editleyerek. Baya baya resmi bir hal alıyor yani.
-
@gokhann
İibfAgbaldanMüjdeBekliyor
KpssöncesiGuyMhuyVmy aklıma bunlar geldi. -
@sa55 teknik personel demiş ayrıca yani iibf ye ekmek yok oradan:)
-
Arkadaşlar gecenyıl bakan yardımcısının kardeşini ulaşmıştık ve kendisi geri dönüş yaparak yakında bakan bey açıklama yapacak demişti ismini hatırlayan varmı ismini hatırlayan gecenyilki ilan muhabbetinden konuyu bilenler bilir o kişiye bu yılda ulaşabiliriz lakin ismini hatırlayamadım
-
Hasan Doğan A yazdım bende dm den bakalım
-
Bende yazdım inşallah etkili olur
-
@lamıcimiyok Bu çok iyiymiş ya inşallah hatırlayan çıkar geçen sene olaya dahil değildim.
-
Hasan doğan CB özel kalem müdürü en mantıklısı. Kısa ve öz iibf atama yapılmadı tarzı yazmaya devam
-
Millet kadro istiyor alıyor biz sınav istiyoruz sonu bile belli değil o bile yok bize
-
-
@fernando-reges, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@emre1910 Denk geldi görünce bir de İbrahim Kalın'a yolladım.İbrahim Kalın nasıl fikir arkadaşlar? Sizce bol mesaj atsak ilgilenir mi? Sosyal medyayı aktif kullanıyor.
C.b.nin en yakınındaki adamlardan biri.bence mantıklı..İbrahim kalınada mail tweet falan atılabilir
-
Hasan Doğana bende face ve instagramdan yazdım
-
@walrass06, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Millet kadro istiyor alıyor biz sınav istiyoruz sonu bile belli değil o bile yok bize
Bu bahsettiğiniz durumu bazen insanlara anlatmaya çalışıyorum, ne oldu sizin işler falan diye sorduklarında çoğunlukla neden bahsettiğimi dahi anlamıyorlar. Atama falan değil beklediğimiz sonu belli olmayan sınav ilanı diyorum. Genelde sorduklarına pişman oluyorlar sanırım
-
@plansız atama bekliyorum deyip konuyu kapatiyorum. Ailem zar zor anladi sureci bide onlarami anlatacam. Bir kere bildigin kalem kagitla anlattim birisine, anladi. Yalandan anlamis gibi yapmadigini nereden mi anlamdim ? Tam anladigi anda yuzu dustu o yuz ifadesi acima duygusu belli etmisti kendini O gunden beri atama bekliyorum deyip kapatiyorum konuyu.
-
Bu yazdıklarıniza bir de ek olarak mülakattan elendim ama zaten Maliye Bakanlığı ilanı bekliyordum hala gelmedi o da, aynı bildiğin gibi devam demeler. .. Allahtan sonucu kesin olmayan şeyleri pek birilerine söylemem. O yüzden çok soran olmadı. Ama dershane ile 1 yıl eve kapan sınavdan sonra ilan için en az 1 yıl eve kapanmış olmak... Nasıl anlatılır bu süreçte ne yapıyorsun sorusuna basit bir şekilde ilan bekliyorum demek... İçimi dökesim geliyor ama karşıdaki zerre anlamaz. Nasıl unutacağım bu gençlik hevesini yaşayamadan söndürdüm, belki bizim suçumuz bu sürece girmek tabi. Bu işin içinden nasıl kendimizi rahatlatacak bir ders çıkaracağız gelecekte çok merak ediyorum...
Bu arada verdiğimiz mail ve fax nosuna metnini gönderenler yazsin, başkaları da harekete geçmiş olsun. Bi nevi teşvik olsun. Bu saatte yazdım, herkes uyurken forum da bi tehna ki sormayın gitsin... -
@falanfilan hayatta herşey demek değil bu emeklerimizin karsiligini Allah vericek yeter ki umudumuzu inancimizi kaybetmeyelim ve hauattan bu sinav yüzünden kopmayalım Allah daha büyük dert vermesin
-
@eliff inşallah hocam, tek tutunacak dalim umut olmasa daha iyi hissedilirdi tabi ama çok şükür bu sürece büyük dert diyemeyiz tabi... En önemlisi sağlık, huzur gerisi boş
-
Halen 25 bin atama yetmez diye tweet kasıyorlar öğretmen bozuntuları oruçlu ağızla sövdürecekler kendilerine. Bunlar kadar nankör bir topluluk görmedim. Allah kahretsin yaa!
-
@duymhuyguy Yüzü düşen ifadeyi bende gördüm hatta “aman ne uzun işmiş falan deyip devam eden oldu” ama ben yüzünü düşürenlere şunu söyledim “siz dinlemeye dayanamıyorsunuz biz yaşıyoruz bu süreci” tabi bir şey diyemediler Buradaki tüm arkadaşlara bir yol arkadaşı olarak naçizane önerim olsun bu konuda umutsuzluğa kapılıyor olsanız bile kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin, kendileri bir parçası dahi değilken işsizlik vs.üzerinden kimseyi hor göremezler. Ne demiş Diyojen : Gölge etme başka ihsan istemem.