2018 Guy Alımı
-
@moonlight Bence bunu tekrar yapmalıyız.
-
@balans-etkisi Ben de tıpkı senin gibi düşünüyorum.Hem ilan gelse bile 45 gün süre yeter çalışmak için diye düşünüyorum inşallah yanılmam:)
-
@gelgör bence de bir daha böyle bir etkinlik yapılabilir katılım çok iyiydi en son 28 B twiet atılmıştı sanırım.
-
İlanın bu hafta gelmesi lazım 45 günlük süreyi baz alırsak birde kpss sınavları var.
-
KPSS den önce artık ilan gelmez. Guy beklentisi artık yok. KPSS ye çalışalım bari... Her yıl +1 yapıyoruz.
-
Kendi içinizdeki karamsarliklari burdaki insanlara empoze etmeye çalışmakla elinize ne geçiyor. Madem gelmeyeceğini düşünüyorsunuz forumu takip etmeyin oturup kpss çalışın ama yok hala bir ümit diye bakiyorsaniz sizin gibi zor durumda olan insanlarında ümitlerini kırmayın.
-
Tamam birader. Ne kasıntı yapıyorsunuz? Sonuçta KPSS ye de girecek herkes ikisinde de konular ayni. Bir duyuma göre mi çalışıp bırakıyorsunuz.
-
Arkadaşlar şu mitingde pankart işini yapmak çok mu zordur? Daha önce yapan bilen var mı?
-
@gozde41 yeter yeter öyle daha güzel oluyor hem itici güç oluyor ilan :)45-50 günde az bi süre değil
-
@balans-etkisi gündüz işe git oruç tut yorgun yorgun ders çalış çok zor oluyor
-
Bence bir sonraki etkinliğin planını hemen yapmanız lazım. Ne diyorsunuz arkadaşlar ?
-
@gelgör katılıyorum hocam. Dün ki etkinliği kim organize etmişti.
-
@gozde41 maalesef bende aynı durumdayım akşam eve gelince 20 soru çözmek bile yorgunlukla bakıyorum ne kadar zamanımı almış :((
-
@guyhanım umarım biran önce ilan gelir de işi bırakırız:)
-
@Durry arkadaş organize etmişti. Bence bu sefer direk cumhurbaşkanından talep edelim. Yani eğer tag alırsak ismi geçsin içinde.
-
Arkadaşlar aradan zaman geçmeden bu tempoda bir etkinlik daha yapmalıyız
-
Dün ku etkinliği yapan arkadaşa tag alabilmesi için 10 20 tl göndersek etkinliği yaparız ne dersiniz
-
*Dünkü etkinlik Murat - Ümraniye sponsorluğunda yapıldı. 2 saatlik gündem garantisiyle 450 lira gibi bir para ödendi. Piyasa da 300-350 liraya da var ama 1 saat gündemde kalma garantisi veriyor ve güven konusu da sıkıntı tabi.
*Para toplayabilmek için ortak hesap olması lazım kimsenin kendi hesap bilgilerini paylaşacağını pek sanmıyorum. O yüzden sponsor bulunmalı. -
@duryy arkadaşlar a kadro eğitim kurumları ile görüşme şansı olan var mı ? Belki onlarda sponsor olmayı kabul edebilirler ya da 4 t akademi ile.
-
Burada pegemAkademi var. Çarşıya gittiğimde bir görüşeyim. Arkadaşlar sizde görüşün. İlan gelmezse dershanelerde kötü etkileniyor. Biz nasıl onları kullanmak istiyordak onlarda bizi bu şekilde kullanmak isteyeceklerdir. Çekinmeden gidip talep edin.