2018 Guy Alımı
-
@haydarr Girilebilir ama ben askerdeyken kazanabilir miyim
-
@aynstayn haklısınız hocam..adalet Bakanlığıda yeni alım yaptı dün tekrar ilana çıktı,milli eğitim bakanlığı desen 25 bin kadroyu tekrar aldı seçim dolayısıyla her bakanlık bol keseden veriyor,biz 13 aydır ilan görmüyoruz artık Maliye Bakanlığıda bi şeyler yapmalı
-
@varolistan ben askerlik şubesine sordum onlar söyledi 26-27 Temmuz olduğunu. 2.grup ise 10-11 Eylül
-
@ckmkerdal Düzceli misin Ben de sordum bana da öyle dediler de o hiç bir zaman belli olmuyomuş ki aşağı yukarı bi tahmin dedi adam bana
-
Nerdeyse tüm bakanlıklar binlerce alım ilanı verdi ve bunları haftalar öncesinden açıklamadılar. Yalnızca 1-2 gün öncesinden belirttiler umarım Naci Ağbal da öyle yapar Kpss öncesi müjdeyi verir.
PAZAR GÜNÜ 21.30DA ETKİNLİĞE KATILALIM DİREKT GÜNDEMDE OLCAZ
-
Durumu olup Bayburt’a yakın yerde olan arkadaşda gidebilir keşke biri çıksa
-
Evet arkadaşlar yok mu Bayburt’ta biri Bakana GUY ilanını soracak Face hesaplarında da soralım.
Direk cevap alabileceğimiz bir ortam -
Yokmu cengaver bir bayburtlu
arkadaşlar bu çok önemli bir fırsat bakana doğrudan 13 aydır ilan beklediğimizi gelir uzman yardımcılığı ilanının 'ne zaman geleceğini sorabilirse kesin cevap alırız bayburtta olup uzmanlık müfettişlik bekleyen yokmu hiç -
İzmir ve Bursa dusunenlere guzel haber. Alim olur mu bilmiyorum fakat halkbank'taki e mail adresimize gib'den bi mesaj gelmisti. İzmir ve Bursa'da iki yeni vergi dairesi acildigi yaziyordu. İyi calismalar arkadaslar. benim alan puanim zaten yok
-
@meltem_90 halkabanktamı çalışıyorsun hocam
-
@lamıcimiyok evet hocam
-
Henüz eğitime gitmedim sıra bekliyorum. dguy ve vmy hakkında haber aldım, guy ile ilgili birşey duymadım ama ben guyun gelebilme ihtimalini düşünüyorum, seçimden dolayı şahsi kanaatim
-
Dguy'un hepsi bakanlıkta çalışmayacakmıs bu yüzden çok sayıda alınması da muhtemel
-
@mrs-keynes dguy ve vmy hakkında ne haberi aldınız hocam ne zaman gelirmiş
-
Su anda ilanın sınavlardan sonra kalması beni korkutuyor. Ama Maliye bakanının geçen senenin alımına hala yeni olarak bakabileceği beni daha çok korkutuyor. 9 ay geçmiş ve yeni demişti simdi ese 13 ay . Yorumsuz..
-
Eğer o ilan gelmezse şerefsiz oğlu serefsizdir bizi bu hale düşünenler çakal oğlu çakallar milyon dolarlık arabalarla gezecekler bize gelince kemer sıkma baksenn
-
Bence Tag ismi düşünülsün ve olağan bir şey olmasın. Önerimi tekrar sunuyorum. #DerdimizvarREİS birisi bu olursa bence etkili olur .
-
@gelgör ne reisi ya bide pohpohlaycak miyiz ya kadro ya oy yok olması lazım bence
-
@haydarr Arkadaşım ben siyasi bir şey kovalamıyorum. Derdim bir an önce ilanın gelmesi. İnce'yede mesaj atıyorum. Sadece sahanın tecrübesini aktarmaya çalışıyorum.
Bugünlerde dinlenebilen kelimelerin bunlar olduğunu düşünerek öyle bir öneride bulundum. Sadece bir öneri zaten -
@mrs-keynes hocam konuyu biraz daha açsanız