2018 Guy Alımı
-
@lamıcimiyok bu hesaba Twitter'dan yuklenirsek bilgi alabiliriz ki geçen sene alındı yarın ki etkinlikte de etiketleyebiliriz
-
@lamıcimiyok 50 dakika önce twitter de retweet yapmış. Bende bir twit attım bakalım ne olacak.
-
mayıs da bitiyor guy gelmedi üstelik muy duy dan da haber yok mantıklı bi açıklaması olmalı şuana kadar son bir ayda kamuya 100 bin üzerinde personel alınacagına dair ilanlar geldi hala guy dan haber yok
-
Zannedersem guy diye bir meslek kalktı bizlerin haberi Yok
-
Bakan Ağbal'dan ayrılık sinyali... Helallik istedi
@pareto_wilfredo Üstad bunu nasıl okumalıyız şimdi. Çarşı karışır ilan yok mu olur?
-
@duryy nerde oldu bu olay
-
@duryy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Bakan Ağbal'dan ayrılık sinyali... Helallik istedi
@pareto_wilfredo Üstad bunu nasıl okumalıyız şimdi. Çarşı karışır ilan yok mu olur?
Yanlış etiket dostum bu doğru etiket @paretowilfredo
-
Umarım yanlış anlaşılma değildir istifa eder.
-
@duryy Dostum SGK'da Başkan ayrıldı süreçler devam ediyor korktuğum olmadı. Maliye Bakanlığı'nda da hazırlıklar tamamlanırsa planlanan alımlar Bakan gitti diye durmaz bence. Önemli olan kurumların çalışma hızı ve yetiştirmesi planlanan alımları.
-
@byteks1 hocam haber sitelerinde haberler var;
AK Parti Bayburt İl Başkanlığınca Şair Zihni Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Teşkilat Buluşması"nda yaptığı konuşmada...
...Ağbal, yetimin hakkını yememenin en önemli anlayışı olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:
"Her şeyin hakça yapılması, kurallara uygun olması her zaman önemsediğim şeyler. Bu süreçte bunların olması için azami gayret gösterdim. Sayın Cumhurbaşkanımız bize her zaman söyler. Garibin, fakirin, hastanın duası her şeyden daha üstün. AK Parti bugünlere geldiyse hep bu dualar sayesinde gelmiştir. Onun için daha fazla dua edeceğiz. Bu süreç içerisinde bilmeden, istemeyerek kırdığım bütün kardeşlerimden helallik istiyorum. Bunları söylerken Bayburt'la ilişkimiz hiç eksilmeden devam edecek, buradayız, sizlerle beraberiz."
-
Memurlar net haber yaptı ağbal helallik istedi diye gidiyor galiba hadi inşallah bize faydalı biri gelir
-
@paretowilfredo Yavaşlar diye korkacağımız bir çalışma, işleyen bir süreç var mı bilmediğimiz için durumumuz yeterince belirsiz zaten bizim açımızdan bir değişiklik yok. Hayırlısı olsun.
-
@paretowilfredo Üstad guy KPSS öncesi gelme durumu nedir
-
@maesteo Daha evvel söylediğim durum geçerli dostum.
-
Sayın bakan Naci agbal gidiyor herhalde.
-
Yerine kim gelirse gelsin hoşgeldiniz deyip hemen kadro istemeliyiz,varlığımızı göstermeliyiz.
-
Bari gitmeden bir güzellik yapsa bizlere yoksa pek iyi hatırlanmayacak açıkçası
-
Guy gelmiş kadar sevindim bu habere süper bir haber
-
@friedman98 Dur hemen şeyapma MV olmayacağı için bayburta veda ediyor. Bakanlık devam sanırım.
-
@paretowilfredo SGK da süreç devam ediyor derken yeni bir alım hazırlığı da olabilir mi hocam ?