2018 Guy Alımı
-
İyi bir insana mesaj attım durumumuzla ilgili. Sesimizi duyuramıyoruz lütfen siz duyurun diye. Kendisi bakanlara doğrudan mesaj atabilen ve cavap alan birisi bundan eminim. Mesajı okuyacak ve bana kesin dönüş yapacak. Ama tepkisi ne olur bizim için bir şeyler yapar mi ondan emin değilim. Size gelen cevabı atarim.
Umut vermek istediğimden dolayı yazmadım bunu. Eğer çevrenizde öyle insanlar varsa lütfen sizde değerlendirin. -
Herkes ilan gelsin diyorda ben son sinavdan 100 almis bir kardesiniz olarak mulakatimin 1 dakika kadar surdugunu ve yedeklere bile alinmadigimi belirtmek isterim. Torpilciler uzerine alinmasin sanirim ben gerizekaliyim.
-
@sinek hocam mülakat bana göre ilanin gelmesi kadar zor
-
- inşallah elimden geleni yapmaya çalışacağım.
Cevap mesaj bu şekilde arkadaşlar. Ya tutarsa diyeceğiz artık.
- inşallah elimden geleni yapmaya çalışacağım.
-
Gazete haber yaptırmanın maliyetini bilen var mı arkadaşlar
-
@sinek nasıl ya sınavdan 100 alıyorsun ama mülakatta eleniyorsun? Bu kadar basit mi ya insanın hayatından çalmak?
-
@crowell http :// www. gazeteilan. com /fiyat-ve-kampanyalar
-
@gozde41 teşekkür hocam
-
Memurlar neti bir kez daha zorlasak arkadaşlar orda haber olsak etkili olurdu. Whatsapptan ya da iletişim numaralarından yüklensek. 1 2 ay önce denedik ama çok az kişi katıldı.
-
@tuketiciranti arkadaşlar ben memurlar. net in whatsap hesabına yazdım. Sizde yazın ne kadar çok olursak o kadar dikkat çeker. Ayrıca herkes gönlünden 10 20 ne koparsa versin hepsi bir hesapta toplayıp gazeteye ilan verelim derim ben. Şurda ilan gelse en az 10 bin kişi sınava girecek. Herkes 5 lira bile gönderse 50 bin lira yapar ama kimse taşın altına elini koymamakta ısrarcı.
-
@zkivircik ben de yazdım umarım biraz kalabalık oluruz da dikkate alırlar.
-
@rootofallevil cok da sasirilacak birsey degil dogrusu.Neler neler var.Maliye bakanliginin vergi dairesinde calistirmak icin alacagi personel adayi maliye bolumu mezunu olmasina ragmen tek bir maliye sorusunun sorulmamasi.
124 nolu muhasebe hesabinin ozelliklerinin sorulmasi(100 adaydan abartisiz 90 i bilemez)
Paçal maliyet nedir sorusu
Welcome to oecd binasi
Allah islah etsin -
@zkivircik ara ara bende yazıyorum. hatta mesajlara bakmyıp sadece ggelen fotoğraf video vs bakıyodk diye görsel olarak atıyorum. Lütfen sizlerde destek verin.
-
@sinek Şimdi ne yapıyorsunuz başka mülakatlarınız oldu mu? Sınav gelsin diye bekliyoruz ama asıl sorun bu aslında.Sınava girenlerin %80'i elenecek sonra yeni sınav bekleyecekler.Sonra senin yaşadığın psikolojiyi yaşayacaklar.Kriter olmalı,hakkaniyet olmalı aday 90 almışsa -10 puandan aşağı verilmemeli.Emek,zaman,insan harcamak bu kadar kolay olmamalı
-
Bizim için en iyisi hayırlı bı ölüm yasayan ölü gibiyiz ne hakkımızı arayabiliyoruz ne sözümüzu dinletebiliyoruz.
-
Memurlar. net e mesaj atıyoruz arkadaşlar destek verelim lütfen
-
Aynen mesaj atmayan herkes mesaj atsın tanıdıklarına attırsın
-
Arkadaşlar Önemli Okuyub lütfen!!!! Memutlar. Netin sahibi ile görüştüm konuyu anlattım biz konuyu değerlendirelim dediler. WhatsApptan fazla mesaj atmamamızı rica ettier Artık olacağına varır inşallah haber yaparlar.
-
@mahlaki Nerden ulaştınız kendisine? En azından görülüyormuşuz bu da bir gelişme.
-
@tuketiciranti kendisini uzaktan tanıyordum bi arkadaşımında yakın tanıdığı sayılır onun aracılığı ile ulaştım