2018 Guy Alımı
-
@ecitah bir hesap belirlensin bir dünya insanız verelim parayı gazete ilanı için
-
@Duryy video çok mantıklı
-
Arkadaşlar farklı isimler altında uzun zamandır hep bir şeyler yapmaya çalıştım. Ama artik yoruldum ve buradaki mücadeleyi bırakıyorum . Bu buradaki son mesajim. Bu islerin artik twitter uzerinden çözüleceğine inanmıyorum. Çünkü twitter da su anda binlerce gündem oluyor . Hangi birisine bakacaklar. Artik sesimiz gercek anlamda duyulmalı. Ben memleketimde miting olursa pankartimi açacağım. Haricinden hic bir şey yapmicam. Bence sizde ypmalsnz ozellikle büyükşehirler. Başka yapacak hic bir şey yok çünkü. Beni elestreblrsnz ama dediğim gibi son mesajm cevap vermicem. Herkese Allah sabırlar versin.
-
@asyasy helal sana kardeşim keşke herkes sen gibi olsa Rabbim sana hayırlısıyla herşeyin en güzelini nasib etsin
-
Arkadaşlar bu iş artık Twitter üzerinden yürümez daha ne yapalım yani meclisin önünde kendimizi mı yakalim tek çare ve en etkili olanı gazeteye ilan vermek
-
Hepimiz aynı mantıktayız bence forum kurucularının liderliğinde hesap toplayıp bi an evvel ilan vermeliyiz yoksa tren kaçmak üzere..
-
@ecitah tamam kardesim bu ilan isi nasil oluyo ben bilmiyorum pek anladigim bi is olsa yemin ediyorum ben yapicam ama lutfen biri varsa organize etsin bu isi artik her gecen gun biz bittik demektir . Kanalları aramayı da unutmayalım bu akşam fox tv
-
@duryy video etkinliği gerçekten ses getirebilir. Hem Twitter'da hemde watsap ihbar hatlarına gonderirsek kayıtsız kalamazlar artik
-
@elisa bencede video etkinliği çok çyi olur bunu kesinlikle pazartesiye kadar yapalım paxartesi gönderelim her yere
-
@elisa hatta bence video da diploma fotokopilerini yakarsak 2000 nin altında ilan gelmez:)
-
@duryy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
8.000 küsür mesaj oldu hala bişey yapmalıyız diyoruz sadece. Göz göre göre gidiyor elimizden seçim fırsatı farkında değiliz hala. Twitter çok denedik sadece 1 kere 30.000 twet gördük onda da tag satın aldık öncesinde. Bir daha da organize etmek bile bir hafta sürer.
Zaman dar o yüzden bize bir kriz yönetimi lazım. Bu konu da 2 fikrim var:
- Ankara'da meclise yada muhalefet yada iktidar fark etmez MV için randevu isteyip gidip olayı ciddi ciddi anlatacak Ankara'da yaşayan 4-5 kişi.
2)Geçmiş yıllarda yapıldığı gibi video etkinliği. Kamera karşısına geçmeye gerek yok, koyarız kitapları testleri fasikülleri masaya. Üstüne de diploma. " Ben buraya bin küsür lira verdim, 4-5 yılımı bu diploma için verdim, en az 2 senemi bu puanlar almak için verdim. Şimdi hepsini 5 kuruşa satıyorum çünkü hiçbirine zerre kadar değer verilmedi şuana kadar. 14 aydır Maliye Bakanlığından ilan bekliyoru. Artık İİBF'nin sesini duymanızı istiyorum. " deyip videoyu kapatacağız hepsi 45sn sürer. Bunu Twitterda yayınlayan ve haber kanallarına gönderen 100-200 kisi bile olsa ses yapar. Hele ki muhalefet özellikle bu tip şeylere bu kadar kulak kabartırken.
Ve sonucunda da bu ses Sn. Cumhurbaşkanımıza kadar gider. Ben buna kayıtsız kalacağını düşünmüyorum. Samimi çekilmiş her video ilanı getirecektir. Çünkü biz gerçekten çok büyük emek veriyoruz o yüzden o video da söylediğimiz her sözün gerçekten ne kadar içten olduğunu herkes görecek. Çünkü bizler senede 25 bin ataması yapıldığı halde her gün isyan ederek gezen insanlar değiliz, şükürsüz değiliz.
Yapalım mı ne dersiniz?
Kesinlikle video cekmeliyiz kitaplarimizi boy boy dizelim ve derdimizi anlatan kisa videolar cekip fatih portala atalim gerçekten haber olabiliriz arkadasla lutfen herkes birlik olup yapsin
- Ankara'da meclise yada muhalefet yada iktidar fark etmez MV için randevu isteyip gidip olayı ciddi ciddi anlatacak Ankara'da yaşayan 4-5 kişi.
-
Hadi arkadaslar videolari cekelim fatih portakala gonderelim artik bizim ekranlara cikmamiz lazim yaziyla twitle mektupla olmuyor bu isler anladik..
-
Fatih portakalin kendi int sayfasina da msjlarinizi iletebilirsiniz ben yazdim bizim sesimiz olun dedim insallah haber oluruz
-
Bende gatih portakala mesaj atacağım arkadaşlar lütfen kimse kafasını kuma gömmesin bakın bunlar son çırpınışlar video işini paxartesiye kadar halledelim pazartesi her yere gönderelim
-
Meclise ve külliyeye giren bir gazeteye ilan verilirse bunun için maddi olarak elimden geleni yaparim
-
Cumhurbaşkanı cumartesi Erzurum'da orda olan arkadaşlarımız gitsin pankart açsın ya da konuşmak için talepte bulunsunlar.
-
1 senedir tivitir mivitir millet goygoyla gecirdi ayrica a grubu alimlarinin secimlerle bir ilgisi olmadiginida gorduk,bu saatten sonra gelsede secim ayagina gelmez ama gelecegini sanmiyorum
-
-
Iki tane twit atamayan, haklarını savunamayan, korkan arkadaşların video cekmeleeini beklemek biraz lüks oldu. Otuz bin kişi sınava giriyor twitter'da 30 kişiyle etkinlik yapılıyor. O yüzden artık iibfli 'den hiçbir beklentim yok.
-
Nasıl bi video yapalım bi anlatın hele..artık susmayalım