2018 Guy Alımı
-
@tuketiciranti gecenyıl ilan müjdesi çorumdan çıkmıştı corumlu olan kardeşlerim mitingde haykırın 13 aydır ilan beklediğimizi eğer sesiniz duyulur ve muhalefet tarafından dillendirilirse bizim ilanın gelme işi hızlanır
-
@lamıcimiyok Eyvallah hocam. Karsta örnek verdiğim pankart açılırsa bilinki o benim ️
Asil is büyükşehirlere düşüyor. Oradaki arkadaşlar bir istese. Eğer güzel bir pankart açılırsa ve cumhurbaşkanının dikkatini çekerse bence bu is kesinlikle ama kesinlikle olur. -
@canmavi @paretowilfredo @Priss guyla alakalı bir gelişme yok mu ?
-
Cumhurbaşkanı na Bestepeye fax için
Faks : 0 (312) 525 58 31Naci Ağbal a mail ve fax için
naci.agbal@tbmm.gov.tr
maliyekalem@gmail.com
Telefon : +90 (312) 425 00 23 +90 (312) 425 00 80
Faks : +90 (312) 425 00 58Herkes kendince bu adreslere uygun üslupla gerçek mail adresleri ile maillerini atsin
Fax işini de tam bilmiyorum ama yine onu da deneyerek atmaya çalışalım. Tamamen bireysel hareket ediyoruz. Artık 5 kişi 10 kişi, geleceğini düşünen uğraşır...
-
@gelgör mitinglerde pankarta izin vermiyorlar. Kaldir diye uyari geliyor. İster miting alaninda isterse yol guzergahinda.. pankart isine girmeyin derim..
-
Arkadaslar geçenlerde Bakan naci ağbal in sosyal medya danismaninin ismimu geçmişti ben mi yanlis hatirliyorum. Bilen varsa yardimci olabilir mi ?
-
Arkadaşlar tag satın almak için güvenilir bi site veya tanıdığu olan var mı ?
Sponsor bulundu ama site bulunamadı -
@sad38guy eki el tutulabilecek büyüklükte afiş kast ediyorum. Mitingde çok fazla kullanılıyor. Abuk subuk bir şey olmadığı takdirde izin vermeyeceklerini zannetmiyorum.
-
@falanfilan Fax işini yapmayı öneririm. Bunu etkinliğe çevirmemiz lazım.
-
@gokhann Hocam site için bilgim yok ama bence artık saat 21.00 da yapmayalım. Bir çok etkinlik o saatte yapılıyor bizimki arada kaynayıp gidiyor etkinlik saatini değiştirmeniz gerekir.
-
@falanfilan ben mail attım. Arkadaşlar lütfen siz de atın 5 dk nızı almaz.
-
@gelgör bnde düşündüm onu herkes iftar saatinde oluyor katılamıyor aslında saat 19.00 daha uygun gibi
-
@gelgör en etkili yol pankart. Gecen sene secim zamani Binali Yıldırım ilimize geldiginde dershane olarak karsilamaya gitmistik elimizde pankartlarla ve bizi selamlamisti yanimiza gelmesede yerel gazeteye cikmistik. Memur ve hakim adaylari evet diyor diye haber olmustu tam sayfa. Pankartlarda cikmisti.
-
arkadaşlar bu ptt ilanınında biz uzman yardımcısı için başvuru yapabiliyoruz sanırım. sayı kaç konu hakkında bilgisi lan yazabilir mi?
-
@duymhuyguy Kesinlikle hocam. Pankart işini kesinlikle yapmamız lazım bu süreçte.
-
@duryy hayır atan yazsin hocam, etkinlik hak getire artik
Benim planım iftardan sonra laptobumun başına geçip güzel kısa bir fax metni yazip önce fax çekmek, ayrıca 2 mail adresine de kısaca 1 senedir ilan beklediğimizi yazip göndermek. Arada yoklariz burayı kimler göndermiş. Siz Facebook grubunda duyurun fax gönderme sitesi ile birlikte ben de gönderdikten sonra Twitterdan duyuracagim. En azından fax işi kaç dk sürüyormuş onu bilirim ki ona göre açıklarım. Sürekli duyururuz artık...
-
@annaschwartz fax tan da attınız mı hocam, ben de akşam atacağım, yarın sabah saatlerinde umarım kağıt şeklinde ellerinde olacak mailimiz
-
http:// www. kpsscafe. com. tr/m/iletisim.html. Kpsscafe bu sitede çok etkin . Arkadaşlar buradan sesimizi duyurmasını talep edin.
-
https:// www. kamupersoneli. net/m/iletisim.html. Burası da var
-
@gelgör Bu sitede haberimiz yayınlandı 6 mayısta. Bu konuda en etkili site memurlarnet fakat haber yapmamak konusunda kararlılar sanırım.