2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar Hasan doğana twitterden mesaj atmaya çalışıyorum ama bu hesaba mesaj göndermezsiniz uyarısı alıyorum nedendir fikri olan var mı ? Ya da size de aynı şey oldu mu ?
-
arkadaşlar kpss lisansa başvuru yapmama rağmen alana başvuru yaparken lisans başvurusu yapmadığınız için yapamazsınız uyarısı alıyorum bilgisi olan var mı
-
@gozde41 lisans için önce para yatırmanız gerekiyor. Daha sonra alan için sistem açılıyor.
-
@grundig peki çok teşekkürler
-
@grundig instagram hesabınız varsa ordan deneyin hocam,ben oradan yazdım
-
@jakuppp mhuy duyumu yok maalesef
-
Bugün 3 ayrı kanun yayımlandı biri vergi ve sigorta primleri için yapılandırma biri üniversiteler ile ilgili kanun. Üniversiteler ile ilgili kanunda mhuy kadroları ihdas edilmiş muhakkak talep toplanıp yıl bitmeden ilanı gelecektir.
-
@rootofallevil ne kadar kadro ihdas edilmiş bilginiz varmı
-
Adalet bakanlığı da verdi ilanı 14 bin 611 başka kalmadı herhalde sıra bizde bu sefer
-
@walrass06 millet 5 bin 10 bin verirken 1750-2 bin de bize gelmesi lazım
-
Bu kriz sadece iibf mi var , sadece iibf kadrosu mu yetişmiyor . Cıldırcam ya sabahtan dünya bildirim geldi bize hala tek kişi yok
-
Şimdiden etrafımdakiler başladı bir çok alım yapıyorlar girersin artık bir yere diye. İnsanlara laf anlatmak çok zor beyinleri hep düz mantık bir çok alım var girersin artık düşüncesin de hiç sorgulamadan.
-
Bunca ilandan sonra maliye bakanlığının suskunluğu her saniye kalbime bıçak gibi batıyor valla.. sayılara bak 5000-10000 .. bizim istediğimiz? 2000-3000 ,, biz var ya biz çok alçakgönüllüyüz,, zehir gibi açık var hala 2000-3000 e şükredecek haldeyiz of of!
-
Şu etkinlik günü gelse bir an önce de ortam hareketliyken görünsek biraz.
-
@tuketiciranti kesinlikle hocam , dostlar bu iş olacaksa pazar gecesinden sonra olacak, bakanlıklar resmen birbiriyle yarışıyor ilan noktasında
-
İnfaz koruma memuru içinde 70 istemiş
-
14000 nedir ya:) İibfnin 10 senelik toplam kadrosu.
-
@emre1910 tek tek saydım 42 kişi MHUY var listede. Tabi bu sadece üniversiteler için.
-
@inflexible Adam liseyi bitirip 5 yıl yan gelip yatıp şimdi atanabilir ama bizler 2000 için yalvaralım.
-
Aslında İstanbul'dan Ankara'ya yuruycez İİBF ye kadro diye