2018 Guy Alımı
-
Maliye Bakanlığı kendini dondurdu galiba uzun yaşam için15 bin nedir ya vay arkadaş
-
Üstad Allah aşkına yok mu bir hareket bu Maliyede ya. Yağmur gibi kadro yağıyor her kesime ama Maliye çöl gibi çıldıracağım @pareto_wilfredo
-
@haydarr anca öyle büyük etkinlikler sesimizi duyurur zaten.
-
@rybczynski2, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Üstad Allah aşkına yok mu bir hareket bu Maliyede ya. Yağmur gibi kadro yağıyor her kesime ama Maliye çöl gibi çıldıracağım @paretowilfredo
-
Maliye Bakanlığı bu saatten sonra mhuy guy duy muy vmy ilanlarından en az iki tane ilana çıkması lazım.Arkadaşlar yoksa A grubuna hazırlanmanın bir anlamı yok.
-
@zenginmemur kesinlikle aynı fikirdeyim bundan sonra a grubuna hazırlanmanın hiç bir anlamı kalmamıştır ArkadaşLar
-
Aldığımız puanlarda yalan olup gidicek ben bu bakan görevde olduğu sürece a kadro alımı olacağını kesinlikle düşünmüyorum inşallah tez zamanda Allah ona da hakettiği şeyleri yaşatır
-
@gökyeleli arkadaşınızdan başka bi haber varmi hocam
-
Devlet ve yöneticilerinin mal bak dahil olmak üzere
Abv -
@bitkin her gün konusuyoruz. Yüklü miktar alim olacagini 3000 bile alim olabilecegini soyledi. Ayrica yeni kidem tazminati duzenlemesinden dolayi bi cok kisinin emekli olacagi beklenilmekteymis. Bu da alima yansir diyor. Benim tahminim ilan haziranda gelecek
-
Adalet bakanlığı çoştu
-
Maliye bakanliginin bu sene tek bir kisi bile almama durumu pek söz konusu degil bence. Once diger bakanliklarin talebine bakiyor demek ki. Assolistler arkadan gelir misali Gelecektir yakin olan.
-
Herkes ana merkezden izin alarak kadro veriyor ama ana merkez kendine kadro izni vermiyor düşünsenize herkese borç para veriyorsunuz ama kendinize hiçbir şey almıyorsunuz çok saçma değil de nedir
-
Ya arkadaş bu ne be kanunla ihdas edilmiş kadrolarımızı bile alamıyoruz başka bakanlıklar hamuduyla götürdü yazıklar olsun ya! Eyy naci ağbal günün birinde kibrinde boğulacaksın
-
@Priss Hocam bir ses ver 15 mayıs kadar beklenen hareketlilik bitti mi yoksa hareketlilik devam mı ediyor. Nokta atışı beklemiyoruz sadece yakın mi uzak mi
-
Kendisinden en az 2000 guy talep edilen aci nağbal tamam ulan deyip 10 bin polis alımına onay verdi. (Temsili)
-
Şaka gibi arkadaş. Diğer kurumlar binlerce alım yapıyor, bize 2 bin kişi ilanı çok gördüler.
-
@priss ses yok mu maliyeden
-
@rootofallevil şuan tamda bu kadroların gelme vaktidir.Guy vmy dguy bu ilanların toplamı zaten en iyi sartlarda 4000 yapar.Cok mu kesinlikle değil.Vergi denetim kurulu hazır Gelir idaresi hazır.Rısk analiz merkezi her sey icin hazır.Sayın Bakanım bu kadroları niye verdinuz diye kimse sizden hesap soramaz.Cekinmenizin sebebi buysa eger.
-
@duymhuyguy bence bilerek bekletiyorlar secimden önce vercekler bence ama seçime yakın vermek iatyolar oy maksimizasyonu