TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Guy Alımı

KPSS A
    2018 guy alımı
    527
    12122
    2885086
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • G
      Gelgör Son düzenleyen:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001557853768 Maliye Bakanlığı Danışmanı. Eğer uygun bir üslupla mesaj atarsaniz bizi duyma olasılığı yüksek.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Z
        zenginmemur @James Buchanan Son düzenleyen:

@james-buchanan nerde bu kadro ihdasları 1000 vmy 1000 dguy

• İ
          İşsiziibfli Son düzenleyen:

Dün birisi bu hafta hareketlilik var yazmıştı ne kadar güvenilir ki o kişi

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • B
            bonus Yasaklı @İşsiziibfli Son düzenleyen:

@i̇şsiziibfli o kişiyi tanımam ama 3 aydır takip ederim gelen tüm ilanları önceden söylemişti

İ 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • M
              mhd @moonlight Son düzenleyen:

@moonlight Yapalım ve 1 defa değil takvim ve saat belirleyip 2 günde bir veya 1 hafta boyunca hergün yapalım.

• İ
                İşsiziibfli @bonus Son düzenleyen:

@bonus inşallah hocam ya ama haziran ayı içinde bir gelişme olabilir demiş bu hafta da bir şey yok sanırım

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • S
                  sinek KVKK Son düzenleyen:

Arkadaslar size ilan nasil gelir yolunu soyleyeyim. 24 haziran secimlerinde Akp ye oy vermeyin( ki iibf den oy verenin aklindan zoru olur) Baskanlik secimini asrin lideri Reis beyimiz ilk turda alamasin. Secim 2. Tura kalsin. O arada istemediginiz kadar ilan gelir gencler. Hatta mulakati bile kaldirmayi vadederler.

maliyeciniss 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                  • S

Bu hayatin heyecani meycani yok Akp ye oy yok!!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • maliyeciniss
                      maliyeciniss @sinek Son düzenleyen:

@sinek kesinlikle bende böyle düşünüyorum.

• S

Akp ilk turda secilecegini dusunseydi 12 milyon emekliye 1000 tl secim rusveti vermezdi. Cogunuz biliyor belki bilmeyenler vardir. Cocugunu krese gonderenlere verilen yardim 300 tl den 900 tl ye cikarildi. 65 yas yâşlilik maasi 3 katina cikarildi. Sizce secimi kazanacagini dusunen bir parti bu tavizleri verir miydi? Buna taviz demeyen arkadaslar olabilir. Onlara da sunu soruyorum madem verilebiliyordu bu yardimlar neden 16 yildir verilmedi.

• F
                          Fernando Reges @altaybozkırlı Son düzenleyen:

@altaybozkırlı Bugün sayıştay başlığında sallarken gördüm.İnş dediği 1 Haziran çıkar da burada başkaları ona sallamaz

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

• R
                            RootofAllEvil Son düzenleyen:

Önceki seçimde akp ye oy vermiş biri olsaydım sırf naci ağbal'ı tekrar maliye bakanı yaparlar kaygısıyla başka partiye oy verirdim. Oyunuzu bunu değerlendirerek verin. Bakanlığa geldiği günden beri iliğimiz kuruttu yeminle ya, kanunla ihdas edilmiş kadrolarımızı bile alamıyoruz arkadaş vay anasını ya!!

• İlanbekleyenbiri
                              İlanbekleyenbiri Son düzenleyen:

malum partiye ömrüm boyuncu bir tane oy vermem.. Ekimde/kasımda vereceği ilanı haziran oldu hala vermedi YAZIKLAR OLSUN

• E
                                esrarengiz Son düzenleyen:

En çok da hakkin olan şeyi dileniyormus gibi olmak agir geliyor...

• B
                                  Birumut Son düzenleyen:

Arkadaşlar öncelikle kesin bilgim olmamakla beraber yeni atanan guylarin eğitimi bitmeden alıma çıkılmaz diye duydum , araştırın isterseniz. Ki ben yeni atandim. Eğitime hala gitmedim. Eğitim müdürlüğü 4. Ve 5. Grubu eğitime alacak daha.4. grubu da Eylül gibi almayı düşünüyorlarmis.egitim müdürlüğündeki arkadaşım söyledi bende eğitime gitmeyi planlıyordum. Eylül düşünülmesinin sebebi ise bayram sonrasi filan yapılandırma işlemleri sebebi ile dairelerden personel çekmek istememeleriymis. Yani şuan en iyi ihtimalle Ağustos gibi 4. Grubu alsalar 2 ay kadar sürüyor eğitim 5. Grubun eğitime alınması ve bitmesi derken yakın bir zamanda ilan görünmüyor anlaşılan. Dediğim gibi eğitim bitmeden ilana çıkılamayacagi yönünde duyduklarım var ama kesin mi değil mi bilinmez. Zira şu aralar kesin ifadeleri hicbirsey için kullanamıyoruz.ancak eğitimi beklerlerse bitmesi kışı çok rahat bulacaktır. Amacım moral bozmak ya da motivasyon düşürmek değil sadece gerçekçi olmak.zamaninda aylarca ilan beklemiş gün gün saymış biri olarak yazıyorum.herkese hayırlı geceler

S F M MaxMin 2 5 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • S
                                    sinek KVKK @Birumut Son düzenleyen:

@birumut siz girerken referans ayarlamis miydiniz ?

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • F
                                      Fernando Reges @Birumut Son düzenleyen:

@birumut Siz daha göreve dahi başlamadınız mı?

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • B
                                        Birumut @sinek Son düzenleyen:

@sinek bu kurum hayallerim arasında yer dahi almıyordu ki bu kurumun sınavına girdikten sonra Sayıştay gibi bir kurumda mülakat bekliyordum , kısacası kullanmadım. Ama bu soruyu neden yönelttiğinizi de anlamadım

• B
                                          Birumut @Fernando Reges Son düzenleyen:

@fernando-reges görevdeyim arkadaşım. Bizim promosyon da beraber atandığımiz arkadaşlarin nerdeyse hepsi eğitime gitti. Ki en son eğitime giden arkadaşlardan duydum bende. Benim eğitime gonderilmeme sebebim ise başka mulakat beklediğimdendi olmayınca mecbur gonderecekler onu bekliyorum

• M
                                            meç @Birumut Son düzenleyen:

@birumut bence art niyet yok hocam bende merak ediyorum referanssız bu işler oluyor mu diye? Atanmıs birini görünce ilk o akla geliyor

Denetleyenleri kim denetleyecek?

B Z 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 393
                                            • 394
                                            • 395
                                            • 396
                                            • 397
                                            • 606
                                            • 607
                                            • 395 / 607
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti