2018 Guy Alımı
-
Habertürk televizyonundaki yayın tamamen kurmaca. Spontane tek bir şey yok gibi. Hatta videolar bile önceden hazırlanmış. Mesela Erdoğan diyor ki şu tarihte İnce'nin su videosu vardır sizde yayınlayın diye pat 5 dakika geçmeden video geliyor. Her şey bir yana iş güç vs bizim olanlardan bahsetmesi hak getire zaten de işin diğer yönleri de kötü. Bu kadar olmaz kardeşim pes artık, ülke böyle güllük gulistanlik değil yapmayın etmeyin. Yandaslik gözünüzü kor etmiş, en kötü bizim gibi milyonların sesi duyulmuyor. Bu ne habercilik ne başka bı şey. Yazık, yazıklar olsun!!!
-
@fernando-reges eyvallah hocam sağol
-
Sayın Cumhurbaşkanım musadenizle şunu da sorabilir miyim diyor :))))) ulan ben kendimden geçtim Allah devletimize zeval vermesin ne diyeyim.
-
Bizde soru soracak sandık. Videolu ulusa sesleniş çıktı
-
yayın bitmek üzere hala torunlarını soruyor işsizlikten ekonomiden yatırımlardan hiç bahsedilmedi nerdeyse resmen boşa umutlanıp bekledik
-
Torunları sordu,sahur yapıp yapmadığını sordu orada bir soru kim bilir belki onbinler belki yüzbinlerin hayatını kurtaracaktı.
Ne diyeyim allah’ım sabır versin bizlere. -
Arkadaşlar ilan mayıs sonu da gelmezse başka umutlanabileceğimiz uygun bi tarih kalıyor mu .... ?
-
Öğretmenleri sordu mu ?
-
Bunları Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın . KPSSyi bırakıp gidelim en iyisi açıkça söyleselerde boşa zaman öldürmesek.
-
Yani arkadas bu iibf niye bukadar goz gore gore ihmal ediliyor gormezlikten geliyor? Devleti yonetenlerin %90'i iibf cikisli. Hadi erdogani gectim peki muhalefet niye hic bizi dile getirmiyor. Secime 1 aydan az kaldi arkadas sizlerin hic mi danismanlari yok hic mi demiyorlar efendim 500 bine yakin atanamayan bir issiz iibf tayfasi var meydanlarda bunlarida dile getirin ciddi oy potansiyeli var felan diye. Cidden anlamak guc...
-
Valla helal olsun madem soru sormayacaktın niçin sorusu olan yokmu diğe atıp tutuyorsun pes doğrusu
-
@maliyeciniss Almaya niyet olsa Ağustos 15'inde bile ilan gelebilir.Kpss 2018 1 Eylül'de açıklanıyormuş o zamana kadar sadece 2017 başvurabilir.Ama ne adım var ne atılım olsa şu saate kalmazdı
-
3 4 gün gelismeleri takip edelim ve arkadaslarda biraz dinlensin saglam bir twitter etkinligi daha yapalim ve bu etkinlik biraz sitem dolu olsun
-
Arap baharinin fitilini atesleyen tunusda ki o seyyar satici gibi en sonunda birimiz kulliyenin onunde kendimizi mi yakalim? Aa iibf diye bisey varmis tuhh unutmusuz biz hemen bunlari atayalim aman infaal olmasin felan mi diyecekler o zaman!!!
-
Hydroseeding çim ekme yöntemine dağı taşı boyuyorlar dedi ya la
-
@lion etkinliklerde sadece cb ve naci ağbalı etıketlersek olmaz bu iş. bi daha yaptıgımz etkınlıkte hepsını etıketleyelm
-
@fernando-reges Banada öyle geliyor.. ne diyelim ki elimizden gelen her şeyi yaptık adamlar resmen bize karşı 3maymunu oynuyor sözün bittiği yerdeyiz.. Allah büyük bu kadar insanin vebali de büyük.
-
@maliyeciniss, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar ilan mayıs sonu da gelmezse başka umutlanabileceğimiz uygun bi tarih kalıyor mu .... ?
Boş gün Cumartesi ->14 Temmuz ( Tahmini ilan 25-31 Mayis civari)
Resmi Tatil ->15 Temmuz
Kpss Lisans -> 22 Temmuz
Kpss Alan -> 29 Temmuz
Boş Haftasonu -> 5 Ağustos (48 Gün fark üzerinden 16 Haziran ilan tarihi) @sad38guy bundan mı bahsettiniz
Sayıştay Yazılı sınavı ->12 Ağustos
Kurban Bayramı ->19 Ağustos
Kurban Bayramı ->26 Ağustos
2018 kpss sonuç ilanı ->1 Eylül -
herşey bitti tamam padişahımızın sahura kalkıp kalkmadığı konuşuluyor.
-
@duymhuyguy teşekkür ederim.. artık mayıs sonu gelmezse haziran 16 oda olmazda daha da beklemeyelim zaten