2018 Guy Alımı
-
@paradoks89 kardesim bence muhalefetin adaylarina felan yuklenmek daha mantikli. Ornegin muharrem ince polise ek gosterge dedi ertesi gun cb polise ek gosterge verecez diye aciklama yapti.
-
Ramazan programlarına kacak bağlanıp ses verip kacsak mı ? Ciddi ciddi düşünmeye basladim. Mesele nihat hatipogluna şöyle bir soru sorarım."Efendim 1 sene boyunca gece gündüz çalışıp didinen binlerce insanı sonra 14 ay bekletip hic bir bilgi vermemek günah değil mi ?" Vallahi bunu düşünmeye basladim.
-
https://eksisozluk.com/2017-kpss-a-grubuna-girenlerin-gunahi--5665048 ekşide yazar veya çaylak arkadaşlar şu başlığı uplasın-favlasınlar bari gündemde kalalım.
-
O kadar da tweet attık, sormadı değil mi? Bildiğimiz gerçekler her geçen gün perçinleniyor. Türkiye'de korkmadan İİBF-SBF mezunlarını ağzına alabilecek insan sayısı ne kadar az! Gazetecilerin ne olduğunu zaten biliyoruz, bakalım bir katılayım etkinliğe soracak mı dedim? Bunca işsiz yeri gelir bir torun etmez...
-
Tivitleri görmüyor değiller , yüksek ihtimal dikkate almıyorlar. Ama şöyle bir şey var.
Diyelim ki tamam ilan vermeyeceksin. İibf'lileri gözden çıkardın. Fakat şu var , bir yil önce kurum içindekilere sınav açacağı sözü verildi, o kadar zaman geçmesine rağmen hiç ses yok ( açılsın diye söylemiyorum ) ya da herkese 3600 verip Maliye personeline verilmedi ve bunlarla alakalı tek bir açıklama yok. Hem de secim öncesi yani. Dediğim gibi sınav açılsın diye demiyorum. Hadi bizleri gözden çıkardılar ama onlarla alakalı da tek bir açıklama yapılmadı.
Ya bu açıklamalar toplu bir şekilde yapılacak ki bu saaatten sonra zamab daraldi , ya da Maliye Bakanlığında çok tuhaf şeyler dönüyor. Tamamen gözden çıkardılar herkesi. Seçim öncesi her lkl tarafla alakalı tek bir açıklama yapilmamasi çok tuhaf bir durum. Tekrar söylüyorum kurum içindekilerin haklarıni belirtmek için yazmadım sadece durum acayip tuhaf -
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce almış olduğum duyumu veren aile dostu, guy ilanının kpss sonrası geleceğini ve vmy ilanının ise kpss öncesi gelmesi büyük ihtimal demişti. Burada bunu paylaştığım zaman bana kizdiniz. Troll bir arkadaş buraya ilan yarın geliyor diyerek bizleri gereksiz umutlandırdı. Artık son demlerimiz.
Şuan ilanin gelmemesinin tek sebebi Naci agbal.
Yarın duyum aldığım kişiyle tekrar haberlesecegim. Bakalım bir hareketlilik var mı. Ve ya bakana baskı yaparsak ilan hemen gelebilir mi diye soracağım.
Umudumuzu yitirmeyelim. Emeklerimiz bosa gitmeyecek ve o ilan bir şekilde gelecek.
Yeter ki herkes biraz ders çalışmaktan feragat edip bütün etkinliklere katılsın ve mümkünse çevresinde ki vekillere ulaşıp tek ağızdan durumu anlatsın. -
@oligopol güzel haberlerini bekliyoruz
-
@lion O biraz denk geldi ya da getirildi.Daha önceden de gündemde olan bir konuydu baskı da çoktu seçime saklanmış demek ki.Dediğin doğru ama ne duyan var ne gören
-
@oligopol Tum cabalarimiz sonucsuz kaliyor sanki ne yapacagimizi sasirdik
-
@rul0kat al benden de o kadar ya ümitsizliğe düşmeyeyim diyorum yok arkadaş yani çok mu zor alım yapacağız ve ya yapmacağız demek
-
Gazete ilanı şart oldu ama işte gücümüz yok buna da
-
@bad1905 daha nasıl düşmeyeceğiz ümitsizliğe 12 ay oldu dün sınavdan çıkalı ilanın i si yok meydanda
-
@walrass06 aynen öyle kardeşim 1 sene olmuş sınava gireli tık yok ortada işin garibi meclisden kadro çıkmış hala kullanılmıyor.. Allah yardımcımız olsun
-
Gencler oy pusulasina iibfye kadro yazin onun uzerine de muhuru basin cok etkili olur ha genclik elden gidiyeeeaaahh:(((
-
@bad1905 A grubundan siralama yaptik iyi puanlar aldik elde var sifir, etkinliklerde ter dokuyoruz elde var sifir ciddi bir belirsizlik var gecen zamanla umutlar tukendi kpss yaklasti genclik elden gidiyor halden anlamayan es dost cok ne yapacagiz bilemiyorum
-
Günlerdir etkinlik yapıyoruz tek bir hareket alamadık tüm inancım bitiyor,bitmek üzere..
-
Yok ya bir kişi çıkıp ilanın gelmemesinin mantıklı açıklamasını yaparsa susarım ama yok yani şu durumda bu ilan gelmiyorsa bundan sonra 3-4 senede bir alırlar guyu
-
Bugün bir tag açalım #İİBFyekadroYOKsaOYdaYOK diye.
-
@walrass06 kpss öncesi alım yapmayacağız demek bile bir lütuf bizim için ama onu bile çok görüyorlar. Her ile üniversite açmışlar, asıl cümle her köye iibf açtık olacaktı. Büyük marifet çünkü. Rehbersiz yetişen bir nesil olarakta bir kağıt parçası uğruna senelerimizi heba ettik. Ne üniversiteler bizi geliştirdi ne de kendi kendi kendimizi geliştirebildik. Çünkü koca bir meraya salınmıştık, şimdi nerede olduğumuzu bilebiliyoruz, ne de geri dönebiliyoruz...
-
Evet biz öğrenciler olarak elimizden geleni yaptık ama bizi bu yolda yalnız bırakan pek muhterem hocalarımız ve dershane patronlarına ne demeli içlerinden 3-4 tanesi meclise gitse boş dönmezlerdi 2 tweet atmakla bu iş bitmiyor 500 tane hoca var ne yaptılar bizim için