2018 Guy Alımı
-
@paretowilfredo Emek ve destek veren herkesten Allah razı olsun. Emin olun Twitter'da verilen emek buraya yansıyandan kat kat daha fazla. Oradaki arkadaşlara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum zaten buradan okur onlarda.
Allah yardımcımız olsun inşallah emeklerin karşılığını alacağız hep beraber.
-
@byteks1 hayır iş tanımı değişmiyor da sonuçta yeni guylara ihtiyaç oluyor
-
@meç evet
-
Kopyalama hatası
Finansbank:
Şube no: 410
Hesap no: 41299190
IBAN: TR56 0011 1000 0000 0041 2991 90
Hesap sahibi: Özberk ÜnalZiraat bankası:
TR 9600 0100 1946 63231232 5001
Hesap sahibi: Özberk ÜnalGaranti Bankası
Şube no: 1139
Hesap no: 6690437
Hesap sahibi: Özberk Ünal
IBAN: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37
GarantiOne ile gönderirseniz işlem ücreti kesmez.AKBANK
Şube no: 0066
Hesap no: 0358982
Hesap sahibi: Özberk Ünal
IBAN: TR570004600066888000358982 -
Ha gayret arkadaşlar keşke pazartesine kadar toplayabilsek çok zamanımız kalmadı yoksa istediğimiz sonucu alamayacağız sponsor bulabilsek iyi olurdu
-
Sayın bakanımız canlı yayında açıklamalar yapıyor kendileri imaj değişikliğine gidip bıyık bırakmış galiba bizden bahsetmeyecek
-
@Köşeminderi Hocam hangi kanal arayıp soru iletsek bişey çıkmaz büyük ihtimal ama deneriz bi en azından
-
@köşeminderi Bu sene arttırdığı kurumlar vergisi oranını düşürecekmiş Çok zekice değilmi..Bu bakandan bize hayır gelmez.
-
@manu1905 yine önceden planlanmış bir yayın ve seçim propagandasıydı bloombergHT kanalında çıktı
-
Vaybe 9000 binide devirdik
-
Arkadaşlar gazete ilanı dedik sonra durulduk. Bel bağlamayalım sadece ilana. Daha başka şeyler yapılabilir. İstanbul'da haber merkezi çok fazla bildiğim kadarıyla 10 kadar arkadaş ile gidip görüşmeye çalışsak nasıl olur ?
-
Eğer gönüller varsa ben İstanbul'da oturmama rağmen gelirim.
-
@hamidiye gönüllüler
-
Hamidiye arkadaşıma katılıyorum ben Adanadayım burada bir etkinlik yapılırsa elimden geleni yapmaya çalışırım
-
Arkadaşlar şu an twitterda Maliye bakanı gündemde Tag: Maliye Bakanı Naci Ağbal
Bir fırsat olabilir durmayalım tweet atalım -
@manu1905 Dikkat ettim biz çoğunluktayz haydi,kendi emeğiniz ve ekmeğiniz için destek verin !!
-
Ne kadar toplandı acaba bugün?
-
Sağlık Bakanlığı bile 18 bin personel alımı için kılavuz yayınlamış,Maliye Bakanlığında hala tık yok,umursanmıyoruz
-
Offf artık cok sıkıldım.Boşa kürek çekmek böyle bir şey herhalde.Sayın Naci Ağbal alım varsa bunu niye söylemiyo yeter artık yeter.
-
@zenginmemur öyle bir durum yaşıyoruz ki , bu sene alım olmayacak açıklaması bile bir lütuf olur. Yani derdimiz çok anlayan yok .