2018 Guy Alımı
-
@manu1905 sorular belli cevaplar belli ArkadaşLar bu tarz programlardan medet ummamamız gerektiğini düşünüyorum
-
Her bölüme verdin kadroyu bizden neyi esirgiyorsun be adam! Herkese bütçe var bize gelince mi kamuda daralma(!) ayy şiştim cuma mübarek gün
-
Arkadaslar umudu Benim gibi tükenen var mı ? Bu kadar sessizlik normal mi ?
Gazete ilanından sonra cidden değişir mi bişeyler , cidden soruyorum öngörülü arkadaşlara . -
Sayın Ağbal A grubu alımlarına karşı.Onun icin polislik ögretmenlik hemsirelik kamuya yük getirmez
-
@yorgunsavaşçı dostum gazete ilanı çok etkili olur diye düşünmüyorum. Kimsenin bizi umursadigi falan yok . Seçimlere meze olmuş durumdayiz. Seçim için alırlarsa alırlar . Benim düşüncem alım falan olmayacak . Kpss ye odaklanip iyi puan almak 90 üstü gibi
-
@zenginmemur valla haklısın . Kamu da daralma deyince ibbf nin neredeyse yok denecek alımları kökünden kurutmak herhalde
-
@r-k iyi de umursanmıyorsak tam seçim öncesi almayacaklarsa yada bu kadar uzun süre alım olmadığı halde almıyolarsa önümüzdeki sınavdan 90 almanın mantığı yok ki .
Seçimden sonra hiç almazlar gibi geliyor bana.
-
@yorgunsavaşçı dostum 3 4 kurum 10 15 kişilik alımlara çıkıyor onda şansımızı denemek için 90 üstü dedim .
-
10 bin tane daha bekçi alınacak 3 yıldır 10 bin kişilik kadro açılmamıştır a grubuna
-
@kuşçubaşıeşref 3 aya bir 10.000 kişilik polis alımına çıkılıyor. Hep konusulan Kamu da daralma diye birşey var ve yanlış kullanılıyor. "IIBF'de DARALMA " olarak kullanılmalı bence
-
@r-k kardeşim herşeyi bırakıp kaderine razı mı olsun bu insanlar napsın sen söyle seçim arifesi ses getirmek için en uygun dönemdir , biz elden geleni yapalımda genede gelmezse iş bizden çıkmış olur. 90+ alıp 5-10 kişilik ilanlar çok yok yds puanıda al sen 70 o zaman atanma ihtimalin ciddi olur yoksa a grubunu bırakalım iş böyle gitçekse
-
@maxmin dostum kimse kaderine razı olsun demedim ben . Gazete ilaninada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Orda ki arkadaş umudunu yitirmiş bir çoğumuzun olduğu gibi bende kpss ye odaklannilmasi daha mantıklı dedim . Hepimiz aynı gemideyiz hepimizin çektiği sıkıntılar aşağı yukarı aynı .
-
@r-k hocam kpss'ye herkes odaklansın zaten guy gelsede mülakatı var bu işin , benim karşı çıktığım nokta gazete ilanı etkili olmaz hiçbir şekilde ses duyulmaz ilan milan gelmez kafasıyla hareket edilmesi bu kafaya girerse herkes zaten hiçbir şey yapılmazdı ilan gelmesi için
-
@r-k şuan istediğimde seçime meze olmak ama şuana kadar oda yok
-
@maxmin valla dostum benden ne istiyorsun anlamadım ama ilan gelmeyeceğini düşünmek benim fikrim biraz da saygı duysan nasıl olur . Çoğumuzun olduğu gibi yıllardır bu sürecin içindeyiz ve neyin nasıl olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Bizi umursamadiklarini hala anlamadiysan bişey demiyorum. Ayrıca twitter etkinliklerinde oldugunca katılmaya çalışıyorum.
-
@maesteo aslında ben de seçime meze olup 2000 kişilik guy gelir diyordum ama . Bakalım insaalh gelir ne diyelim
-
@r-k hocam sen yanlış yerden anlıyorsunda burda kalkıp daha gazete ilanı bile verilmeden bence bununla ilan gelmez vs demen yanlış bunu düşünebilirsin herkes düşünüyor merak etme herkes farkında bişilerin kimse bu sefer gelir kesin demiyor ama bu etkinlik yapılma aşamasındayken böyle konuşmak kimseye fayda getirmez neyse uzatmak istemiyorum bende farkındayım umursama durumu vs olayların kimse polyana değil herkes bir umut sadece zaten
-
@maxmin anladım hocam sizde haklısınız . Bu tartismayi uzatmanın manası yok . Size iyi çalışmalar hocam
-
toplanan para ne kadar oldu?
-
Arkadaşlar tamam kpss odaklanalım da alım yok alım önümüzdeki sene de böyle olmayacağını söyeye bilir misiniz sıkıntı o alım atıyorum bu sene olmaz eyvallah dersin ama 2015 ten beri damlaya damlaya su geliyordu şimdi yok 3 senelik tecrübem olucak 2018 kpss ile birlikte bir sürü mülakattan elendim ama umudum yok sıkıntı o kadro açılacağına dair yoksa kpss elbette çalışır hayat akıyor gidiyor biz hep aynı kaldığımız kalıyoruz bilmiyorum öyle yazmak istedim