2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar etkinlik için ara vermemiz umarım bakanlık nezdinde bir haber saldık sesleri kesildi olarak algılanıp oyalama taktiğine dönüşmez. Daha güçlü talep etmemiz lazım akşam topu tüfeği alın gelin dostlar.
-
@kaimoğlan sanmıyorum o kadar da değildir ya. Bu arada belki cidden ilan hazırdır sayı vs ama bakan ordaki arkadaşa en fazla bu kadar bilgi vermeyi uygun gördü. Yani şu kadar kişiyi su su illere alacağız vs gibi bı bilgiden ziyade üstünkörü gecistirmistir öyle umuyorum. Aksi halde daha "çalışma" asamasindaysa vay halimize
-
Yarın saat akşam herkes yine Twitter'da olsun!
İlan gelene dek susmak yok, 2 gün dinlendik, tamam. Fakat ilanı DPB'de görmedikçe durmak yok!
Hepinizi yazdım, akşama buluşalım.
-
@ronay92 O korkuttu zaten dostum. Bu çalısmanın hangi aşamada oldugunu gelen duyumlarla bagdaştirip bir sonuç çikarabilirz ama duyumun icerigini bilen arkadaşlardan ve pareto ustadtan bunu ögrenmek gerek. Duyum gelmeden önce her şey hazır deniliyordu ama duyumla birlikte bunlar degisti mi ögrenmek gerek.
-
Arda hakan öğretir hocada guy geliyor mealinde bi tweet attı.
-
@mehmedoglu pek inanamadım ama o hocaya..
-
Görünen o ki Guy ilanı gelecek.Böylesine önemli bir seçim varken ne yapıp edip seçim öncesi ilanı vermeye çalışacaklardır. Tahminim bu haftaiçi Dpbde yayınlanır
-
@hamzaömerhalid direkt iibf demedi sayın ince öğretmenlikte kaldıracağım diyor sözleşmeli öğretmenlik kalkacak diyor mülakat olacaksa da kamera kayt tutacak dedi
meral akşenerde mülakat kalkacak diyor öğretmenlikte performans denetimi kalkacak diyor ama bu iibf ye vururmu bilemem... -
Ne iktidar bizi anıyor ne muhalefet, ne icraatlerde adımız geçiyor ne vaatlerde doktor bu ne ya!
-
@zümrüdanka o hocanin tahminleri tutar
-
-
Arkadaşlar bugün etkinlik çok önemli Zaman çok daralmaya başladı SGK isteğimizi de unutmayalım ne alırsak kâr bu dönemde
-
arda hoca ne demiş guy hakkında
-
-
@grundig teşekkür ederim ( bomba bırakıp gitmiş resmen )
-
Arda hocaniz bizim duyduklarimiza bizden duyup yazmis ️ Aksi bir durum olsa aciklama yapardi zaten
-
Arkadaşlar sizce bugun gelir mi ilan
-
22:00 da twitterda ne kadar ses o kadar kadro. Normal zamanda olsa belki bu etkinliklerimiz o kadar işe yaramazdı ama seçim döneminde görmezden gelinmeyeceği aşikar.
Herkez 22:00 da twitterda olsun arkadaşlar. O ilan buraya gelecek ^^ -
@i̇ibf Seçim öncesi gelir inşallah.
-
Duyumcu abilerden ses soluk var mı?