2018 Guy Alımı
-
@grundig ben daha önce bunu söylemiştim kimsenin umrunda olmadı büyükşehirlerde oturanlar hiç olmaZsa meydanlara çıkalım aynı gün aynı saaatte . Ses getireceğini düşünmüştüm ve hala daha düşünüyorum aynı şeyi
-
Gençler hadi boş durmayalım 10. Pro sgk yı bakandan başkandan isteyelim. Postların altına atın.
https://mobile.twitter.com/jsarieroglu
https://mobile.twitter.com/msbagli -
Arkadaşlar kpss yada guy odaklı watsapp grubu varmı acaba ?
-
Arkadaşlar muharrem ince mülakatlar kesinlikle kalkacak diyor. Benim derdim siyaset felan değil ancak bizim durumumuz ortada. görmezden geliniyoruz ve hakkımız bu torpilliler sayesinde her zaman yeniliyor mülakatlarımız 5dk bile sürmüyor. i.i.b.f için tek konuşan muharrem ince.
-
Bu hafta içi ilan gelir mi dersiniz?
-
@morand ben inanıyorum hocam İnceye. Bize bı şey dayatildi hep ve bu alışkanlık gibi surup duruyor. Neden kalkmasın neden mülakat yerine daha adil bi eleminasyon sistemi bulunmasın ki?
-
Kırşehirde bakana bi arkadaşimiz sormuş 1000-2000 arasi çalişma varcdemiş inşallah 2000 dir
-
@altaybozkırlı daha çalışma mi varmış? Biz ilan hazır saniyorduk:/ daha nereye kadar bekleyeceğiz off
-
@altaybozkırlı şimdi bende gördüm direk guyu sormuş 1000-2000 arası çalışmalarımız var demiş ama nedense geçen sene twitterdan kurumiçi açacağı yazıp açmadığı için ben güveneniyorum maalesef sözlerine o yüzden hiç sevinmeyin ta ki ilanı görene kadar hız kesmeden etkinlikleri devam ettirelim paramız kalmadıysa en azından 1-2 tag daha alacak para toplayalım ki bayrama kadar getirelim şu ilanı
-
@altaybozkırlı o zaman Twitter’da 3000 sayısı ile etkinlik yapmaya devam arkadaşım.
-
@morand inşallah kalkar hocam bu mülakat denilen saçmalık. Yoksa hepimiz dökülürüz.
-
@grundig kesinlikle etkinliklere devam etmeliyiz en yetkili ağizdan ilanin hazirlandiğini duyduk ümitsizlik yok alicaz çok yaklaştik
-
@2iki aynen öyle hocam ilan gelmeden kimse rehavete kapılmasın pazertesi etkinliği full katılsın herkes ilan resmiyete dökülmedikce verilen sözler havada kalabilir
-
2000 için zorlamalıyız.Yarınki etkinlik önemli.
-
@2iki nerde yazmış hocam
-
2000 gelmeyecek gibi bir his olusuyo bende hayırlısı
-
Bence 1000-2000 arası demesi normal , biliyor 2000 dese biz 3000 isteyecez
-
@gannicus aynen öyle. Gerçi bakan bey pek güven vermiyor bana . Bu kadar önemli bir seçimde bile bizi görmezden gelmesi , ilerisi için beni umutlandıramıyor maalesef.
-
@morand iibf için ne demiş maliye alınlarında mülakatı kaldıracağım mı demiş
-
1000-2000 arası alım demek şuan hiçbirşey net değil demektir 1000 nerde 2000 nerde bayram öncesi zor bu iş seçimden sonraya kalmasında yeter bize