2018 Guy Alımı
-
@fatsalı Acaba mi dedirtmeyecek kadar sağlam bir duyum. Fakat dediğimiz gibi net bir tarih yok, en kısa sürede ilan olacağı bilgi geldi ve bunun bizim etkinliklerimiz ve isteklerimiz doğrultusunda söylenmiş bir söz olduğu kesin.
O yüzden pazartesi ilan olmazsa etkinlikler tam gaz devam edecek. En kısa süreyi daha da kısaltmak için.
-
@thorstein-veblen kardeşim seni anlatmakla birlikte katilmadigim noktalar var. Mesela benim puanım çok kritik Guy dahi gelmeyebilir ve sınavdan sonra olması benim de işime gelirdi ama ben buna rağmen etkinlik kacirmadim mücadele ettim. SGK ya gelecek olursak zaten 2017 puanıyla bir alım yaptı. Senin de puanın yuksekmis zaten sınavdan sonra olsa da girersin. Ama hep bana hep bana da olmuyor. Tabiki herkesin kendini düşünmesi mantıklı. Artık insanlar geleceğini göremiyor. Şimdi SGK gelse 2018le de geleceğinin bı garantisi var mı secimden sonra üstelik. Yani bence biraz da 2018 için hazırlanan, puanını yükseltmek isteyen vs için de düşünmeli. Tekrar ediyorum SGK zaten 2017 puanıyla bir alım yaptı ama Guy almadı.
-
@ansızınbirilan .)) öyle demek isteseydim öyle derdim zaten sayın makarna.
-
@2iki sınav ilan arası 45-58 gün farkından dolayı
-
@duymhuyguy anladım sen zaten baya ilgileniyorsun günlerle. şimdi olası guy 18 ağustos gibi mi duruyor ?
-
@furkanbey grubun havasını değiştirmemek için sesimi çıkartmıyorum belliki daha yaşın küçük olgunlaşmamışsın ancak şunu bil ne olursa olsun bu ülkenin cumhurbaşkanına saygı duymak zorundasın.
-
@duryy eyvallah kardeşim sağolasın.
-
@ansızınbirilan ne olursa olsun saygı duymak zorunda değilim genco. geleceğime zarar veriyorsa yaptıkları, icraatları, aldatılmaları, kaldırılmaları. ama menfaatin var ki çok seviyorsun işte..
-
@furkanbey İNCE den yol al kardeşim. Git dersine çalış sınav yakın.
-
Ayrıntılı açıklama isteyen arkadaşlar olmuş. Ben forumda etkin olmadığım için genelde bu saatlerde görebiliyorum. O yüzden kusuruma bakmayın.
Birinci ağızdan, guy ilanının geleceğini ve hatta hızlandırılması talimatının verildiği mesajını aldık. Dün gece ki yükselmeler bu yüzdendi. Ki beni biliyorsunuz, bundan önce vmy dışında hiç bir ilan için olumlu konuşmamıstim.
Fakat yine de elbette tedbiri elden bırakmayacağız. Twitter dan sesimizi duyurmaya devam edeceğiz.
Malum seçim öncesi, Twitter artık siyasiler için de bir meydan.
O yüzden Twitter etkin olmuyor diyenler varsa hala, bu ilanın gazete ilanı+Twitter etkinlikleri ile geleceğini unutmasin.
Tarihi bilmediğimiz için, sayıyı arttırmak için, il tercihi esnasında kimsenin canının yanmaması için PAZARTESİ 22.00 DA sen de etkinliğimize destek ol. -
Geçmiş zamanlarda kurumici çalışanlara birinci ağızdan bir söz verilmişti. Ama malesef tutulmadı. Diyeceğim o ki ilanı gorene kadar bu duyumları sanki hic duymamış gibi hareket etmeliyiz. Çünkü bu tür duyumların insanların üzerinde rahatlatıcı daha doğrusu tepkiyi önler bir yönü vardır. Yanlış anlamayın bir sey kast etmiyorum. Sadece temkinli davranmalıyız ve etkinliklerin verimini en az 2 kat arttırmamiz gerektiğini söylüyorum. Onun için ikna ettiğiniz inanları ve hesaplarinizi 2 kat arttırmak ile bu ise baslayablirsinz. Bu hepimiz için bir zorunluluk bence.
-
@hamidiye kesinlikle katılıyorum
-
Arkadaslar oyle bi etkinlik yapmaliyiz ki hem maliye bakani hemde cvsg bakani aciklama yapmak zorunda hissetmeli. Nasil olur onu bilemiyorum ama guveniyorum iibf'lilere. Bugun hepimiz dinlenip enerjimizi toplayalim yarin yine kadro savaslari:)
-
Bayram öncesi ilan geleceği açıklamasını alana kadar mücadeleye devam etmeliyiz. Bu ilanı almak için herkesi rahatsız etmeliyiz. Kopmadan birlikte hareket etmeliyiz. Twitter, facebook, instagram, forum vs. Bunların hepsini aktif kullanmalıyız. Bir kişiden ne olacak dememek lazım, bir kişi 10 kişiyi harekete geçirir, ben niye mücadele etmiyorum dedirtir. Ayağa kaldırır, kendine getirir. Biz şahsi mücadelemizi bırakmayalım, bu ilanı kpss öncesi alacağız dostlar. Bakın şu anda siyasiler hep nabız yoklama sürecinde. Böyle bir talep olmadığını göremezlerse umursamazlar, nasıl olsa büyük bir istek yok diye davranırlar. O halde ne yapmak gerekiyor? Bu ilanı ne kadar çok talep ettiğimizi göstermemiz gerekiyor. Elinden geleni yapmayan, bu ilanı istemiyor demektir!
-
Hüseyin Yayman eski Gazi Kamu hocası. İİBF'linin sorunlarını çok iyi bilir. AKP Hatay'da 2. sıra MV adayı. Twitter da, sosyal medyada çok aktif etiketleyelim kendisini.
Vedat Bilgin eski Gazi Çeko hocası. AKP Ankara 2. Bölge 7. Sıra MV adayı.
Ümit Özdağ eski Gazi Kamu hocası. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı. İP İstanbul 2. Bölge 1. Sıra MV adayı.
Mevlüt Karakaya eski Gazi İşletme hocası. MHP Ankara 1. Bölge 1. Sıra MV adayı.
Bunların hepsi 3-5 yıl öncesine kadar İİBF'de akademisyendi dostlar. Şimdi bizim sorunlarımızı en iyi bilecek olanlar bunlar. Bunları da etiketleyelim.
-
@antimülakat
ayrıca Hacettepe'de muhasebe hocası (Mevlüt Karakaya)
-
@Antimülakat hocam vedat hocadan ben bizzat ders aldm geçen sene danışmanına kadar aradım okuldan hocamz diye hiç ilgilenmediler vedat hoca zaman kaybı
-
@maliyeci123 hocam şu süreçte mecbur dikkate alacaklar. Seçim kritik bu sefer kimseyi pas geçme meseleleri yok. Buradan başka diğer akademisyeni bilenler edenlerde foruma yazsınlar. Onları da etiketleme yapalım. Dediğim gibi bu seçimler oldukça kritik herkes bir hesap plan peşinde.
-
Arkadaşlar simdi Naci Ağbal twit attı kadir gecesi ile ilgili. Kadir gecesini de işine katarak twitter atalım.
-
Bu mübarek kadir gecesinde guy ilanı vererek yuzbinlerce dua ya nail olmak istemez misiniz ? örnek olarak