2018 Guy Alımı
-
@thorstein-veblen hocam bu aksam icin organize olmadik. Haberi olan var olmayan var. Pazartesi aksamina yine super bi etkilesim yakalayabiliriz.
-
Pazartesi etkinlik var zaten arkadaşlar yüksek ihtimalle
-
Arkadaşlar dün gece bi gelişme olduğu söylendi olay bıçak gibi kesildi dün gece burda yükseldik bayağı.Ama ne olduğunu birkaç kişi hariç anlayamadık haber nerden geldi ne olarak geldi ne zaman olacak bunlari bilmiyoruz genel çoğunluk.Bununla alakalı bi açıklama yapilsa keşke açık isim vermeye de gerek yok ama olayın altı çok boş kaldı bi doldurulsa keşke.@paretowilfredo @Duryy @Oligopol
-
@antimülakat kesinlikle doğru
-
@fatsalı ben şu an üzülim mi sevinim mi anlamadım ama eğer bu arkadaşlar bişey söyledilerse vardır bi bildikleri deyip pazartesi günki etlinliği beklemeye çekildim
-
@fatsalı hakkaten şöyle ayrıntılı bir açıklama yapılsa cok iyi olur zaten ilan gelene kadar içimiz bir türlü rahat etmicek malesef
-
@duygu55 hocam malesef o durumları düzeltmek için şuan vakit yeteceğini sanmıyorum nezamanki tam anlamıyla bit kenetlenme olur millet ilanın gelmesiyle değilde her zaman piyasada olur o işler o zaman çözülür. Maddi kaynaklar zaten tükendi sayılır ve dguy, vmy ilanları geldikten sonra bir çok kişi ortadan kaybolmuşken bukadar destekle olcak iş değil...
-
tayyip e. kütüphane ziyaret etmiş, bir tane iibf'li yok muymuş yahu burada? http:// www. star. com .tr/politika/cumhurbaskani-erdogandan-zeytinburnu-sehir-kutuphanesine-ziyaret-haber-1352468/
-
Arkadaşlar burada bi duyum yok.! Ben bile evimin bir köşesinden bu haberin doğruluğundan eminim. Ayrıntı verilmiyor fakat yine de buraya yazılıyor ki hem çalışmalarımızı başlatalım hem de etkinliğin gücünü görelim diye. Lütfen soru işaretleri yazmayın pazartesi 22.00 twitter etkinlik duyurusu yapın. Gelen sayı 2bin den aşağı olmasın. Bu hafta baya dikkat çekti. Bu sefer de sayı için etkinliklere devam ediyoruz.
-
@thorstein-veblen hocam işte bu işler böyle Nasrettin hocanın köylülerle fili şikayet etmel için timura gidiş hikayesine sönüyor. Dünde aslında etkinliğe büyük bir katılım yoktu dguy vmy geldi katılım düştü. Eğer ilam pazartesi gelmezse herkes kendine çekidüzen versin etkinlik grubundaki arkadaşlar gecesini gündüzüne katıyor bunca emek boşa gitmesin...
-
Bu hafta ilan gelse en yakın sınav tarihi ne zamana denk geliyor?
-
Pazartesi ye hazırlık yapalım arkadaşlar. Ben gün içerisinde 3 twitter hesabı daha açtım daha etkin olmak adina. Mesela bu bir hazırlık örneğidir.
Ayrica maddi anlamda ne durumdayz bilmiyorum. Ama eksiksek eğer yarın tamamlamamz gerekir. Yetkili arkadaş bilgi verirse maddi hazırlıkları da başlatalm. -
@mahlaki sanki ilan geldi kimse yok ortalıkta olan da etkinlik var mı diye soruyorlar ? Diyorum ki sgk denetmen yrd isteyelim başkandan kimseden ses soluk çıkmıyor hayır sadece guy mu bizim derdimiz eyvallah etkinlik olduğunda onu öncelik alıcaz tabi ama şu an etkinlik yok ve gündem olmak gibi yorucu bir işte değil dediğim. Adamın tweetlerin altına kpss önce ilan gelsin diye yazılacak bu kadar. Mevzu bence insanlar bu bana yaramaz bana gelmez diye uğraşmak istemiyorlar ki bu da yanlış kafadan 1300-1400 kişi gitti gelirse ilan fazlasıyla geri soralara düşer sonra biz burada günlerce guy gelsin diye sabahlara kadar parmaklarımızı yoralım ama biz isteyince zor geliyor sanırım.
Açık konuşucam hocam benim puanım 85 küsür isterse guy kpss sonrası gelsin ben istediğim ile rahatça yerleşebilirim ama yine de ben sabahlara kadar uğraştım parmaklarım uyuştu defalarca teli şarj ettim kimsenin emekleri zayi olmasın diye her neyse inşallah bu rehavetten bir an önce kurtulunur. -
@thorstein-veblen Buna dikkat etmemistim dostum. Bir sonraki etkinlikte sgk etiketine dikkat ederim. Fazla alım talebinden zarar gelmez.
-
2 saatimizi gelecegimiz icin ayiricaz. Herkes yapmali bu ozveriyi.bastirinca bazi seylerin hizlandigini gorduk arkadaslar biraz daha gayret. Bu hafta ici yine ses getirmeliyiz ki bakanda " yeter" diyip ilani fiili olarak versin. Hepimiz cok yiprandik ama dunya gozu ile ilani gormeden rahat yok bize.
-
Guy,sgk denetmen yard,mhuy Allah ne verdiyse dalmaliyiz:)
-
@furkanbey CUMHURBAŞKANIMIZ demek istedin heralde.
-
@thorstein-veblen Hocam bence son hafta fena olmayan bir katılım vardı haksızlıkta etmemek gerek puan meselesine gelince o etkinlikte çok aktif takılan çok yüksek puanlı insan tanıyorum ben dahil(85+ puanım ) ondan bence gayet iyidi Pazartesi’den itibaren yine devam etmeliyiz çünkü buna mecburuz 300 dguy 500vmy geldi diye atandık diye birşey yok bize asıl Can suyu olacak olan guydur.
-
@deuiibf2016 @Hamidiye kesinlikle katılıyorum bakın hocam öyle bir zamandayız ki kimse farkında değil öncelikle.
1-) kpss 2017 de şu an tek yılın puanı geçerli ve bunun bitmesine 3 ay kaldı. Bu şans bir daha gelmez.
2-) hükümetin yıllarca dillendirdiği başkanlık sistemi geldi ve seçim kapıda.
Şu an herkes istediğini alırken biz niye almayalım herkese kepçeyle verilirken biz neden kaşıkla yetinelim düşünsenize polise imama 3600 verildi iki tane önemli askeri operasyon varken başbakan bedelliye işaret etti. Şu 1,5 ayda binlerce alım yapıldı ve alınan bu kısımların vasıfı bizimkinin yanında esamesi bile okunamaz.
3-) hangi birime sorsak iş yükü çok fazla kadrolar bomboş diyor.Sonuç olarak bunların farkına var malı ve istediğimizi almak değil bildiğin koparmalıyız.
-
Bence biri çıkıp bi açıklama yapmazsa dün gece bütün söylenenlerin yalan olduğuna inanacağım artık kandırılmış olmak istemiyorum ama kaç saattir kimse bi açıklama yapmıyo @pareto_wilfredo