2018 Guy Alımı
-
Tek etkin grup biziz su anda yorumlarda. Haydi bugün boş geçmesin arkadaşlar. Hep birlikte en etkin bir şekilde yüklenelim.
-
dostlar DHA da haberimizi hazırladı.yarın interset sitelerinde salı günüde yayımlamak isteyen gazetelerde yayımlanacak.
-
arkadaşlar bakanımızın yayınlamış olduğu kandil mesajına yorum yapalım , hem onun kandilini kutlayalım hemde 3000 GUY için talepte bulunalım, güzel bir fırsat
-
Rüyamda GİB'in sitesine giriyodum GUY ilanı gelmişti tarihte 30 Haziran idi
-
Ramazan’da derslerden iyice koptuk bi ilan gelse de başlasak tekrar
-
Öğretmenler Ankara da toplanmışlar helal olsun valla
-
Kıymetli Bakanımızın Kadir Gecesini kutlayalım ve GUY isteğimizi belirtelim arkadaşlar
https://mobile.twitter.com/naci_agbal/status/1005745605661134848 -
@hamidiye, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Geçmiş zamanlarda kurumici çalışanlara birinci ağızdan bir söz verilmişti. Ama malesef tutulmadı. Diyeceğim o ki ilanı gorene kadar bu duyumları sanki hic duymamış gibi hareket etmeliyiz. Çünkü bu tür duyumların insanların üzerinde rahatlatıcı daha doğrusu tepkiyi önler bir yönü vardır. Yanlış anlamayın bir sey kast etmiyorum. Sadece temkinli davranmalıyız ve etkinliklerin verimini en az 2 kat arttırmamiz gerektiğini söylüyorum. Onun için ikna ettiğiniz inanları ve hesaplarinizi 2 kat arttırmak ile bu ise baslayablirsinz. Bu hepimiz için bir zorunluluk bence.
Erken kimse rehavete kapılmasın ilanı resmi olarak görmedikçe herkes diken üstünde olsun zira gelecek olan ilan belkide sözden ibaret olabilir unutmayın kurumici sınav içinde söz alınmıştı fakat tutulmadı demem oki o ilan gelinceye kadar bize rahat yok etkinliklere tam gaz devam edilecek .
-
@oligopol, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Ayrıntılı açıklama isteyen arkadaşlar olmuş. Ben forumda etkin olmadığım için genelde bu saatlerde görebiliyorum. O yüzden kusuruma bakmayın.
Birinci ağızdan, guy ilanının geleceğini ve hatta hızlandırılması talimatının verildiği mesajını aldık. Dün gece ki yükselmeler bu yüzdendi. Ki beni biliyorsunuz, bundan önce vmy dışında hiç bir ilan için olumlu konuşmamıstim.
Fakat yine de elbette tedbiri elden bırakmayacağız. Twitter dan sesimizi duyurmaya devam edeceğiz.
Malum seçim öncesi, Twitter artık siyasiler için de bir meydan.
O yüzden Twitter etkin olmuyor diyenler varsa hala, bu ilanın gazete ilanı+Twitter etkinlikleri ile geleceğini unutmasin.
Tarihi bilmediğimiz için, sayıyı arttırmak için, il tercihi esnasında kimsenin canının yanmaması için PAZARTESİ 22.00 DA sen de etkinliğimize destek ol.Etkinliklere kesinlikle devam o ilanı görmeden kimse kesin geliyor demesin bizzat yaşananları takip eden birisi olarak söylüyorum verilen söz havada kalabilir zaten bu sözde bizim yaptığımız etkinlikler neticesinde verildi egerki biz bastırmasaydık ilan felan hikaye idi 2018 kpss sonrasında anca gelirdi 2019 seçimlerine yönelik olarak felan gelirdi biz baskı yaptığınızdan dolayı bir umut verildi sadece.ama son kez söylüyorum ilan gelinceye kadar kimse rahatta olmasın etkinliklere tam gaz katılsın ağlayan yine biz oluruz sonra
-
Herkesin kadir gecesi mübarek olsun bu gece dua edelim de ilan çabuk gelsin
-
Bu kadar zor olmamalıydı bu süreçte bu bollukta bu ilanın gelmesi gerçekten iibfliye kimse bişe vermiyor iibfli kendisi alıyor
-
Arkadaşlar yeni twitter açtım etkinlikler icin belli bir saat var mı?
-
@ceterisparibus yarın olcak hocam saat belli değil henüz
-
https://twitter.com/kardelentv/status/1005430687955128321
Arkadaşlar Bakan Yardımcısı KardelenTV ye konuk oluyor bir soru sordutabiliriz diye düşünüyorum. Yerel bir kanal sonuçta yüklenelim mi
-
Dostlar 3.000 guy talebimizi haber haline getirdik. İlan gelmemesi durumunda yeni haberler yazacağız. 2018 Kpss öncesine kadar bu haberleri olabildiğince çok kişiye ulaştırmakta fayda var. Çeşitli platformlarda bu haberlerin yayılmasını sağlamanızı umut ediyoruz.
https://www.tercihiniyap.net/haber/iibf-mezunlari-guy-ilani-bekliyor
-
@antimülakat Yüreğinize sağlık dostum.
-
@walrass06 sagolun hocam, yarın takip ederim burayı.
-
Arkadaşlar bugün öğretmenler toplanmış Ankara’da . Ramazan Yetgin’de oradaymış video paylaşmış . İibf’den de böyle bir etkinlik olursa destek oluruz demiş. Bizde böyle birşey organize edemezmiyiz.
-
Yine sessizliğe gomulmus group
-
@ronay92 Yarın ilan gelmediğinde açılır sesler merak etme haftasonları hep böyle buralar