2018 Guy Alımı
-
@duryy aynen devam edelim bayrama kadar para kalmadıysa etkinliğe devam edecek kadar para toplamayı tekrar başlatalım isterseniz. dünkü tag gerçekten dikkat çekici ve güzeldi o tagı değiştirerek tekrar kullanalım.
-
@busus bu kısım yıllardır tartışılıyor hocam. Çözümü de yok gibi. En azından çözmeye niyeti olan yok. Etkinliklere devam.
-
arkadaşlar bu tek il seçimi hakkında ki mağduriyetimizle ilgili bu yıl Ankara da eğitim alanlardan bi kaç kişi bu konuyu GİB deki yetkililerle görüşmüş (şimdi değil eğitimdeyken görüşüldü) ancak kesinlikle sıcak bakmamışlar, mantıklı bir gerekçede göstermemişler tek mantıklı olan açıklamaları "aslında biz tekrar sınava da karşıyız" demişler.. o yüzden bu konu biraz zor halledilecek bir sorun gibi gözüküyor
-
@fridakahlo Hocam siz ona çokta takılmayın iki gün önce gündemimizde bedelli yok deniliyordu. Şuanda bedelli için çalışmalar sürüyor. Toplu bir talep olursa neden tek il seçimi değiştirilmesin. Geçen yıl bile sistemin değişeceği hakkında söylenti dolaşıyordu ama bi değişiklik olmadı.
-
Arkadaşlar tek il tercihi bir baş belası onur kırıcı bi uygulama şuan en güçlü durumdayız etkinliklere katılım yüksek bu durumun üzerine gidelim
-
arkadaşlar en son alımda tek il seçimi yüzünden 80 puanla açıkta kalmış biriyim amacım morel bozmak değil hala da aynı riski taşıyorum umarım çözülür
-
Dostlar evet İİBF adına çok fazla problem var. Guy için tek il problemi, taşra denetmenlik ve uzmanlıklar için ek 3.600 gösterge verilmesi, vmy için yetki ve yeterlilik problemi, gtb teftiş için yeterlilik problemi, her üniversiteye ilk olarak iibf açılması problemi, çok fazla mezun verilmesi problemi vs. Biz bunları tekrar tekrar gündeme getirelim ama bugün değil. Bugünkü isteğimiz net olsun. 3.000 GUY ALIMI. Biz sadece bu hedefe odaklanalım. Bugün bunu kurtaralım. Genel problemlerin günü bugün değil, bunun üstüne kafa yoracak bir zaman değil. Seçim zamanı ve sadece oy-fayda maksimizasyonu yöntemiyle hareket etmek durumundayız. Alacağımızı alalım, sonrası için yine baskıyı devam ettiririz.
-
@antimülakat anı kurtaralım gibi oldu hocam bu
-
TY'den çok faydalanmış ve her zaman bunu dile getirmiş birisi olarak, TY bir konuda ısrar ediyorsa sonu geliyor arkadaşlar. Onların duyumları genel olarak hep doğru çıkıyor, çalışmaya başlasanız iyi ederseniz. Bizim GUY oluşumuzda süreçte her daim destek oldular, facebook gruplarından beri bir sürü duyum verdiler ve neredeyse hepsi tuttu. İnşallah sizlerin GUY olmanızda da vesile olurlar.
-
@olumsuz-dışlama TY nedir acaba ? Cahilliğime verin ne demek istediğinizi anlamadım
-
@grundig Şu an kırıldık.
-
Tercihini yap kanka Ty nin açılımı
-
@paretowilfredo ajahahahaja hocam kendimi tebrik ediyorum acaba kitap falan mı dedim. Beyin eror
-
@hipokrat tamamdır sorun çözüldü sağolasın
-
@paretowilfredo hocam yazdığınızı bile yalnış okumuşum kusura bakmayın .
-
Gençler hadi şu sgk yıda alalım başkanın tweetlerinin altına bastıralım zaten takipçisi az görür muhakkak.
-
Kimse yanlış anlamasın ama dün gece bi hareketlilik oldu birileri bişeyler söyledi bütün herkes il tercihi falan konuştu da ortada niye ciddi bi söylem yok etkinlikler en verimli dönemde bırakıldı biri bi açıklama yapabilir boşa mı ümitlendik @paretowilfredo
-
Arkadaslar pazartesi aksami icin etkinlik planlamaliyiz. Suan kendimi boslukta gibi hissediyorum:) yazmaktan ne cikar. Tas atacagizda kolumuz mu yorulacak. Kendi gelecegimiz icin 2 saatimizi verecegiz bu kadar. Mesela pazartesi guy kontenjan sayisi icin, sali sgk denetmen yard icin, carsamba mhuy gibi gibi. Duyumlar iyi guzel sukur ama yinede elle tutulur gozle gorulur bir sey yok. Rehavete kapilmayalim.
-
@deuiibf2016 kardeşim şu an bile sgk için yapabiliriz birşeyler diyorum ama 3 kişi yazmış hepi topu ne oldu guy geldi bitti mi ?
-
Geçen senede tam bu iş olmaz, artık kpss öncesi ilan gelmez dediğimiz dönemde GUY ilanı geldi. Biz o zamanda ilan gelmesi için yazılarımızla her kapıyı aralamaya çalıştık. KPSS 2016 İİBF'li için karayıl olarak ilan ettik. https://www.tercihiniyap.net/haber/yeter-artik-sesimiz-guyulsun buradaki tablo ile sıkıntıları net bir şekilde ortaya koyduk. Defalarca konu hakkında yazılar yazdık, bakana seslendik. Pareto kardeşim ile ilan gelene kadar yakayı bırakmadık. Şükürler olsun kpss öncesi 2.000 kişilik ilan geldi. Şimdi neden olmasın? Aynı zamanlar değil mi? Şimdi neden yetkilileri zorlamayalım! KPSS 2017 puanları olanlarda mağdur edilmez mi ilan gelmez ise! O halde elimizden geleni yapmak zorundayız dostlar. Yan gel yaslan zamanı değil! Polis, hemşire 3.600 ek göstergeye sahip olma vaadini alırken, bizlerin rahat uyumaması gerekir.