2018 Guy Alımı
-
Cahilliğime verin bu il şeysini biri açıklayabilir mi? Nasıl mağduriyet oluyor? Hangi şekilde dile getirmeliyiz? Ne istemeliyiz?
-
Bu hareketliliği ilan geldikten sonra mali hizmetler ve defterdarlık için de yapsak müthiş olmaz mı
-
@lamıcimiyok nasıl erteleme
-
@i̇lanbekleyenbiri ben de sizin gibiyim. Guy açılırsa 3 sınava da girebiliyorum. Ama pomem i de bekliyorum. Kazanırsak yüksek ihtimalle 3 sınavda eğitime denk gelecek
-
@futureguy sen ne düşünüyon peki. Kpss sonrası 23. Dönem var ama bu alımları muhtemelen 1 yıl boyunca daha bulamayız
-
@i̇lanbekleyenbiri ertelemeyi düşündüm dediniz ya ben ondan sormuştum ben yanlış anlamışım heralde
-
@ridvan Şehir seçiyorsun o şehir artık kacla kapatir belli olmuyor kumar gibi özetle 72 alan biri sınava girmeye hak kazanıyor 80 alan sınava giremiyor bu da çok saçma bir durum hangi ili secicegini bilemiyorsun hangi ilin kaç puanla kapatacagi belli olmuyor resmen kumar oynuyorsun o yüzden ıl tercihi kaldirilmali
-
@lamıcimiyok erteleme derken Mülakata girmeme gibi yani. Eğitim temmuz sonu -ağustos gibi başlar diyorlar tam kurum sınavı zamanı işte
-
-
@futureguy ben giderim kesinlikle. Çünkü garanti bir sonuç için üç ihtimali elerim. Vmy sıkıntılı kazansam da kontenjanı doldurma gibi dertleri yok. Dguy desen ilk 600 e girmeyi o kadar kolay görmüyorum üstelik ingilzice var. Yani ben giderim gözü kapalı
-
@i̇lanbekleyenbiri ayrıca kazanıp gitmezsek daha almaz pomem
-
Bu akşam etkinlik var mı?
-
@futureguy alıyor ben kazanıp gitmedim diğer ikisi için birşey diyemem ama Guy büyük şans bence
-
@futureguy yolun açık olsun o zaman milleti gazlama kendin gazlan bence
-
@futureguy o da garanti sayılmaz ki. Sağlıktan eğitimden elenme ihtimali var
-
-
https://twitter.com/Cengizyavili/status/1005438766541139968?s=19
Bakan yardımcısı Erzurum'da imiş yok mu Erzurumlu olan acaba? -
@i̇lanbekleyenbiri hayırlısı olsun hakkımızda diyelim.
-
Burası herkesin ,kimseye hakaret etmeden fikirlerini dile getirebileceği bir platform. Bunu saygı çerçevesinde yapabilen herkese selam olsun.
-
Dostlar ilan gelmedi henüz dikkatinizi çekerim. Etkinliklere ilan gelene kadar devam etmek gerekiyor. Akşam planlanan bir etkinlik var mı? Olursa gayet güzel olur son vuruşları yapalım rehavete kapılmayalım.