2018 Guy Alımı
-
biran önce olsun su sınav bıde polislik olursa sınava giremem
-
@asyasy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@falanfilan 4 yıl üniversite okuyorsun KPSS A grubu için yıllarını veriyorsun birden fazla derse hakim olmaya çalışıyorsun. 5 dk lık sözlü mülakatla kaderin belirleniyor. 3 5 soruyla bilgin ölçülmeye çalışılıyor. Oradaki insanların insafına bağlı hayatın. Bu adaletsizliğe haksızlığa dur denilmesi gerek.
5 dakika mı:)iyimser yaklaşım en uzun mülakatım 12 dakka sürdü vdk
-
@grundig kesinlikle katılıyorum
-
@biriibfli 22. Dönem mülakat mı bekliyorsun
-
@İlanbekleyenbiri evet hocam 19 hazıranda mulakatlar baslıyor ıntıbak agustosta olur dıyolr ınsallah uzar
-
@biriibfli ben de aynı şekilde. Şimdiden ağustos da iki sınav var
-
@İlanbekleyenbiri evet hocam olsa bıle izin verirler inşallah
-
Vay be en son guy mülakatından elendikten sonra bırakmıştım sınav işlerini , önceki ilanda yaşadığım heyecanı hatırladım.herkesin hakkında hayırlısı olsun,vesselam
-
Akşam saat kaçta etkinlik
-
@biriibfli pek sanmıyorum kpssye bile izin vermiyor bazı okullar
-
@İlanbekleyenbiri öyle mi:( hayırlısı olsun. guy olacaksa polislik hiç olmasın o zaman oyle dua edeyım
-
@biriibfli benim de kafam karışık ya. Ders çalışsak polislik olunca kurum sınavlarına giremicez gibi
-
@slytherin dostum tecili bozduktan sonra askerlik subeye gidip imza da attik.temmuz 20 de yerler belli olacak dedi.gel de simdi isin icinden cik.
-
@İlanbekleyenbiri belki iintibaktan sonra ara oluyo ya o araya denk gelir sınav ınsallah
-
@biriibfli işimiz şansa kaldı Pomemi ertelemeyi düşündüm ama kararsızım
-
Arkadaşlar bu akşam etkinlikte ıl tercihinin kaldirirmasini vurgulayalim bu konu çok büyük mağduriyet yaratiyor bu konu üzerine yogunlasmaliyiz
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam pomemi nasıl erteletebiliriz
-
Boş tarihler olarak hangisi görünüyor dostum? @duymhuyguy
-
@Hipokrat @Oligopol @pareto_wilfredo arkadaşlar bu akşam etkinlikte ıl tercihinin kaldırırmasinı vurgulamaliyiz bu konu çok büyük mağduriyetler yaratıyor en azından bu durumu duzeltsinler etkinlikte bu konuyu vurgulamaliyiz
-
Bugü gelir dedik ama gelmedi ilan çok mu yükseldik birden yahu